Erste Cseperedő Bankszámla

Pénzt bízni a gyerekre bátor dolog, de megéri. Higgy magadban!

Minél előbb bevonjuk a gyermekeket a pénzügyek világába, és megtanítjuk őket, hogy tudnak eligazodni benne, annál nagyobb rá az esély, hogy helyes szokásokat alakítanak ki és pénzügyileg tudatos felnőttekké válnak.

Miért éri meg?

Most a kártya kibocsátás díja 0 Ft

Ha most nyitsz Erste Cseperedő bankszámlát és bankkártyát is kérsz hozzá, akkor elengedjük a kibocsátási díjat. 

Megduplázzuk a zsebpénzét

Ha havonta legalább 2 000 Ft zsebpénzt utalsz gyermekednek, akkor plusz 12 000 Ft-ot is bezsebelhet, mert 6 hónapig 2 000 Ft díjkedvezménnyel egészítjük ki.

Fontos: Ha gyerkőcöd még nem töltötte be a 7 éves kort, neki még nem tudsz bankkártyát igényelni, így a bankkártyás feltétel nem vonatkozik rá az akcióban.

Már most elkezdhetsz félre tenni neki

Ráadásul, ha a bankszámla mellé Erste Diák Célbetétet vagy Erste Future Junior Programot is indítasz és havonta 2 000 Ft-ot utalsz rá, akkor megduplázhatod az összeget, vagyis összesen 24 000 Ft-ot zsebelhet be, mert 6 hónapig 4 000 Ft díjkedvezménnyel egészítjük ki a zsebpénzét. 

Akció ideje: 2024. július 1. - november 30. között. 

Az akciónak feltételei vannak.

Előnyök és szolgáltatások

Bankszámla gyerekeknek már 0 éves kortól

Cseperedő díjcsomagot1 akár már gyermeked születése után azonnal is nyithatsz jelenléte nélkül, ami egészen 14 éves koráig elkíséri őt.

Díjmentes számlavezetés

A számlanyitás és a számlavezetés is 0 Ft, így a Cseperedő bankszámlával gyermeked 14 éves koráig költségek nélkül bankolhat.

Mastercard Diák bankkártya gyermekednek

Ha gyermeked elmúlt már 7 éves, betétikártya-szolgáltatás keretében bankkártyát is igényelhettek. A napi 10 000 Ft-os vásárlási-, és 5 000 Ft-os készpénzfelvételi limitnek köszönhetően gyermeked szabadon, de kontroll mellett költheti a bankszámláján található pénzt. A limit szülői kérésre akár alacsonyabb is lehet.

Szülői felügyelet a gyermeked bankszámlája felett

Szülőként rálátásod van gyermeked bankszámlájára és pénzügyeire. Így akár saját George Webeden és Appodon2 (internetbanki és mobilbanki szolgáltatásunk) mindig nyomon követheted gyermeked bankszámlájának aktuális egyenlegét, vásárlásait vagy készpénzfelvételét.

Megtakarításra is tökéletes

A bankszámlán megtakarított pénzhez bármikor hozzá tudtok nyúlni, ezért arra is megoldást nyújt, ha a gyermeked egy komolyabb játékot vagy akár egy új biciklit szeretne. Tanítsd meg a bankszámla segítségével, hogy spóroljon céljai eléréséhez!

Bankszámlát nyitnál gyerkőcödnek?

Már a gyerkőcöd jelenléte nélkül is megnyithatod a Cseperedő bankszámlát bármelyik Erste bankfiókban. Ezeket mindenképpen hozd magaddal:  

  • Saját fényképes igazolványodat, amiből beazonosítható, hogy te vagy a gyermek törvényes képviselője. 

  • A gyerkőc személyi igazolványárát és lakcímkártyáját. 

Foglalj időpontot bankfiókunkba

Foglalj időpontot, hogy elkerüld a várakozást. Tanácsadónk személyesen átbeszéli veled a folyamatot és segít megnyitni a számlát.

Kérj visszahívást

Kérj visszahívást, szakértőnk egy munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot és segít időpontot egyeztetni a fiókunkba.

Tanácsok, tippek szülőknek

A gyerekek először tőlünk, felnőttektől tanulják meg a pénzkezelést. Cikkeinkben hasznos tippeket, tanácsokat találsz, amik segítenek, hogy felkészülten vezethesd be őt a pénzügyek világába. Olvasd el őket!

Tanácsaink a biztonságos bankoláshoz 

A biztonságos elektronikus bankolásról, meghatalmazotti hozzáférésről fontos információkat találsz a a Lakossági ÁSZF-ben és a Biztonsági központ oldalunkon. Kérünk, védelmed érdekében, olvasd el.

Ügyintézés

EBKM: 0,01%

A tájékoztatás nem teljes körű. Az Erste Cseperedő díjcsomag és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások, a bankkártya igénylés speciális szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata tartalmazza. Az aktuális kondíciókról, számlavezetési kedvezmények feltételeiről, bankkártya napi állandó limit szabályozásáról a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetményünkben és annak vonatkozó mellékleteiből tájékozódhat.

Az Erste Diák CélBetét megtakarítási számla szerződési feltételeit Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, aktuális kondícióit, kamatozását a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza.

Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások további feltételeit és kondícióit a Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye és a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák. 

Az Erste Bank Hungary Zrt. az Országos Betétbiztosítási Alap (továbbiakban: OBA) tagintézete. A Banknál vezetett bankszámlán és betétszámlán nyilvántartott megtakarítások az OBA által, a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. CCXXXVII. törvény 209-219.§-ban foglaltak szerint - biztosított. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

1 2023. 05. 03. napjától kötött Erste Cseperedő díjcsomagot a Bank a Számlatulajdonos 14. életévének betöltéséig biztosítja. A Számlatulajdonos 14. életévének betöltésével a Cseperedő díjcsomag automatikusan nem szűnik meg. A Számlatulajdonos a 14. életévének elérését követően – a törvényes képviselő hozzájárulásával – köteles a Számlavezetési Keretszerződést módosítani és a bankszámla típusát átminősíteni a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetményben meghatározott bankszámla típusra.

2 TeleBank, valamint Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás esetén csak lekérdezési funkció biztosított, aktív tranzakciók nem végezhetőek.

3 0-6 év közötti természetes személy részére nyitott Cseperedő díjcsomag esetén a betéti kártya igénylés nem feltétel.

4 A tájékoztatás nem teljeskörű. A díjkedvezményt abban az esetben adjuk, ha minden feltétel teljesült. Ebben az esetben a következő hónap utolsó munkanapjáig kerül rá a díjkedvezmény összege a bankszámlára. A Cseperedő számlanyitási- és a betéti kártya kibocsátási díjelengedési akciók részleteit a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény 4. sz. melléklete tartalmazza. 

A számla és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak: https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem