Erste Cseperedő Bankszámla

Egy családban a legkisebbek jövője a legfontosabb.

  • 6-14 éves gyermekek számára
  • Forintban vezetett megtakarítási célú bankszámla
  • 0 Ft-os havi díj

Milyen célok eléréséhez ajánljuk?

Mivel az Erste Cseperedő Bankszámla1 egy megtakarítási célú bankszámla, így csak Önön múlik, hogy mikor nyúl az összegyűjtött pénzhez, és az is, hogy mire használja fel. Akár egy új biciklire gyűjtene, akár gyermeke életkezdését szeretné megalapozni, a Cseperedő Bankszámla az ideális megoldás.

A család legnagyobb értéke a gyermek. Gondoskodjon céljaikról!

Kiegészítő szolgáltatások

  • Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [továbbiakban Erste NetBank, Erste MobilBank]2
  • Átutalás belföldön forintban és devizában bankfiókból indítva

 

1 A Bank az Erste Cseperedő Bankszámlát legkésőbb a Számlatulajdonos gyermek 18. életévének betöltéséig vezet. A Bankszámláról betétet nem lehet lekötni, bankkártya nem igényelhető hozzá, a hirdetményben megjelölt tranzakciókon kívül más tranzakció nem kezdeményezhető

2 TeleBank, Erste NetBank és Erste MobilBank szolgáltatás esetén csak lekérdezési funkció biztosított, aktív tranzakciók nem végezhetőek.

Erste Cseperedő Bankszámla és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza. (EBKM: 0,01%)

A számla és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem