Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein ezen a hétvégén tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk.

A 2020. február 29. 10:00 óra és 2020. március 01. 8:00 óra közötti időszakban több szolgáltatásunk működése szünetel (Erste Lakossági NetBank, Erste MobilBank, Erste Vállalati NetBank, Electra, Erste Business MobilBank, Erste TeleBank, mobiltelefon egyenleg feltöltés, weboldal szolgáltatások).

A karbantartás a 2020. március 01. 22:00 óra és 2020. március 02. 00:00 óra közötti időszakban az Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Electra, Erste Business MobilBank szolgáltatások működése szünetel.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 a.m. on February 29, 2020 and 8 a.m. on March 01, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, Erste TeleBank, Erste Business MobilBank, website, MobilePay top up services will be suspended. Between 10 p.m. on March 01, 2020 and midnight of March 01, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste Business MobilBank will be suspended.


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Erste Cseperedő Bankszámla

Egy családban a legkisebbek jövője a legfontosabb.

  • 6-14 éves gyermekek számára
  • Erste Family közösségbe is regisztrálható
  • Forintban vezetett megtakarítási célú bankszámla

Milyen célok eléréséhez ajánljuk?

Mivel az Erste Cseperedő Bankszámla egy megtakarítási célú bankszámla, így csak Önön múlik, hogy mikor nyúl az összegyűjtött pénzhez, és az is, hogy mire használja fel. Akár egy új biciklire gyűjtene, akár gyermeke életkezdését szeretné megalapozni, a Cseperedő Bankszámla az ideális megoldás.

Erste Family tagoknak járó előnyök?

  • A teljes család gyűjthet a gyermek vágyott céljának elérésére! Az Erste Family tagjai szabadon gyűjthetnek pénzt a Cseperedő Bankszámlára – így nem csupán gyorsabban gyűlik össze a kívánt összeg, de kisebb kiadást is jelent a tagoknak.
  • A Family tagok ráadásul ingyen helyezhetnek el egymás számláira pénzt, így a gyermeknek szánt összeget is.*
  • 2020. január 05-ig történő számlanyitás és minimum 25 000 forintos megtakarítás elhelyezése esetén az érvényes Family közösségek Cseperedő számláin 5000 forintot jóváírunk decemberben.1
A család legnagyobb értéke a gyermek. Gondoskodjon céljaikról Erste Family tagként és ismerje meg programunk további előnyeit!
 

 

A banki kedvezmények részletei elérhetőek a www.erstefamily.hu-n.

Erste Family
#higgymagadban

Feltételek

*Az Erste Family Programban meghatározott feltételek teljesítése esetén az átutalás forintban belföldön, a rendszeres átutalás és a készpénzbefizetés belföldön a közösség tagjai között díjmentes.

1Cseperedő számlához járó kedvezmény
Az akció azokra a Cseperedő számlákra vonatkozik, melyeket 2019. február 25. és 2020. január 05. közötti időpontban nyitottak. A számlanyitás dátuma és 2020. január 31-e között legalább 5 hónapban a számla egyenlege növelésre kerül összesen minimum 25 000 Ft-tal. A feltétel vizsgálata során a tárgyhó utolsó banki munkanapjának és a tárgyhót megelőző hónap utolsó banki munkanapjának számlaegyenlegét veszi a Bank figyelembe

A feltételek teljesülése esetén az ügyfél a Cseperedő számlán 5 000 Ft díjkedvezmény jóváírásban részesül az egyenlegre vonatkozó feltétel teljesítését követő hónap utolsó banki munkanapjáig akkor, ha a jóváírás időpontjában a Cseperedő számla még élő, aktív számla, valamint a jogosultság vizsgálatának időpontjában az ügyfél érvényes Erste Family közösség résztvevője.

A Cseperedő számla kondícióit a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény 2.20. sz. melléklete tartalmazza. Az egyéb számlatermékek és a Célbetét kondícióit a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény valamint annak mellékletei tartalmazzák.

Bővebb információ az Erste Family Programról a www.erstefamily.hu oldalon érhető el.