Most és a jövőben is szükség van azokra, akik hisznek magukban, és azokra is, akik támogatják őket. Tudjuk, hogy ez egy átmeneti időszak, melyben most helyt kell állni, hogy utána újra tudjunk építkezni. Ez pedig csak egy kiváló csapattal lehetséges!

Büszkék vagyunk kollégáinkra, hiszen ők az Erste Bank működésének mozgatórugói, akik lehetővé teszik, hogy a megváltozott körülmények között is elérhetőek legyenek szolgáltatásaink, nyitva tudjanak tartani fiókjaink és működjenek online rendszereink. 

A mi #higgymagadban hőseink a maszk mögött is mosolyognak

A fiókhálózatban dolgozó kollégák is a mi #higgymagadban hőseink, akik most már nemcsak a pénzügyi, hanem a személyes biztonságunkra is mindennap vigyáznak. Nyitott ajtókkal és fertőtlenített környezettel várják az ügyfeleket. A kesztyű alatt is a kisujjukban van a bankolás és úgy maradnak közel hozzánk, hogy tartják tőlünk a másfél méteres távolságot. A fotómontázsban őket mutatjuk be. Köszönjük, hogy a maszk alatt is mosolyogtok ránk!

Az Erste Bank csapatának nagy része már a válság kezdete óta otthonról dolgozik, de több mint 1000 kollégánk biztonságos egészségügyi körülmények között, szigorú szabályok betartása mellett továbbra is a fiókokban és a központi irodában tartja a frontot, első kézből biztosítva a gördülékeny ügyfélkiszolgálást. Ők a mi #higgymagadban hőseink, akik az elmúlt időszakban sokat tettek azért, hogy a megváltozott körülmények között is minden zökkenőmentes legyen. 

Nem tudjuk elégszer megköszönni elkötelezett és fáradhatatlan munkájukat!

50 millió forint értékben támogatja az Erste orvostechnikai eszközökkel a budapesti és vidéki kórházakat.

Bankfióki nyitvatartás

Itt tájékozódhat a látogatás előtt az aktualitásokról.

Itt az ideje a digitális bankolásnak!

Digitális és telefonos csatornákon végezhető banki szolgáltatásaink.

Ezeket olvasta már?