Prémium szolgáltatáscsomag akár 0 Ft-os ügyfélkapcsolati díjjal*

*Jogi feltételek:

1 A beszerződést követő 12 hónapig tartó 0 Ft-os ügyfélkapcsolati díj akció a következő ügyfélkörre vonatkozik:

  • új ügyfelekre, akik az elmúlt 6 hónapban nem rendelkeztek nálunk számlával,
  • valamint a SzuperNulla, Privilégium S, M, L, X,t ovábbá 2023. július 1-től Erste Szimpla Bankszámláról, Erste On-line Bankszámlárólvalamint a 2.6. számú hirdetménymellékletben megjelölt valamely Díjcsomagról történő átszerződésekre

Az akcióban azon új, Prémium Díjcsomagot nyitó lakossági ügyfelek vehetnek részt, akik a Prémium Díjcsomagban elsőként nyitott számla számlanyitásának hónapjában és az azt megelőző 6 hónapon belül nem rendelkeztek a Banknál élő lakossági bankszámlával főtulajdonosként (társtulajdonosi státusz nem kizáró feltétel). Az akcióban való részvétel nem kizáró feltétele, ha az ügyfél ez időtartam alatt hitelkártya szerződéssel rendelkezik.

Az akcióban azon számlavezetett lakossági ügyfelek vehetnek részt, akik a Bank Nem értékesített Bankszámlák 2.8. számú hirdetménymelléklete szerinti Erste SzuperNulla Bankszámláról, Erste Privilégium "S" Bankszámláról, Erste Privilégium "M" Bankszámláról, Erste Privilégium "L" Bankszámláról, vagy az Erste Privilégium X Díjcsomagról, vagy a 2.6. számú hirdetménymellékletben megjelölt valamely Díjcsomagról, illetve a Nagyvállalatok munkavállalói részére nyújtott bankszámlahirdetményekben jelölt Erste Munkatárs Klasszik Bankszámláról vagy Erste Munkatárs Díjcsomagról szerződik át Prémium Díjcsomagra.