Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Pénzügyi tervezés és befektetési lehetőségek

Tapasztalat megbízható forrásból

  • Professzionális portfólió építés az Ön céljainak szolgálatában
  • Széleskörű prémium befektetési termékpaletta
  • Stratégiai tervezés és folyamatos optimalizálás

Jövőtervező beszélgetéseink során az egyéni preferenciákat maximálisan szem előtt tartva portfólió építéssel segítjük az Ön pénzügyi terveinek megvalósulását.

Azonosítjuk a valós célokat, feltérképezzük a pénzügyi igényeket, felmérjük a kockázatvállalási hajlandóságot, hogy ezen ismeretek fényében közösen alakíthassuk ki a legmegfelelőbb portfóliót. Több éves tapasztalatunk segít minket abban, hogy tanácsadásaink során tudásunk legjavát nyújthassuk Önnek.

Pénzügyi tervezés lépésről lépésre

Befektetési cél

Azonosítjuk azokat az irányvonalakat, amelyeket követve elérhetővé válnak a kitűzött célok.

Befektetési időtáv 

Priorizáljuk rövid és hosszú távú céljait, amivel meghatározzuk a legoptimálisabb befektetési időtávokat.

Hozam és kockázat

Befektetési szokásainak feltérképezése után közösen meghatározzuk az Önhöz legközelebb álló hozam-kockázat profilt.

Optimalizálás

Segítséget nyújtunk állami kedvezmények és támogatások igénybevételéhez.

Amennyiben kérdései vannak, vagy szeretne időpontot foglalni, kérjük, igényeljen visszahívást ide kattintva. Munkatársunk 2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!