Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomag

Szeretné banki költségeit csökkenteni, banki ügyintézését egyszerűsíteni? Engedje meg, hogy bemutassuk az Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomag előnyeit.

Alacsonyabb banki költségek

A kifejezetten munkavállalók számára nyújtott kedvezményekkel csökkenthetőek a banki költségek.

Rugalmas bankszámla szolgáltatások

Az Erste Kolléga munkavállalói díjcsomagokban

  • Fix ügyfélkapcsolati díjért cserében korlátlan számban ingyenesen nyitható forint- és devizaszámla.
  • A díjcsomaghoz igényelt és a betétikártya-szolgáltatás keretében kibocsátott betéti bankkártya (bankkártya) rugalmasan és díjmentesen bármelyik forint- vagy devizaszámlához hozzárendelhető.
  • A kedvezményes bankszámlák hozzáférhetősége családtagok számára.

Kényelmes ügyintézés

Munkatársaink előre egyeztetett időpontban akár a munkahelyen vagy akár a bankfiókjainkban adnak tájékoztatást ajánlatainkról. Kollégáink személyre szabott tanácsadással segítik a banki ügyek intézését, digitális eszközök révén akár online, gyorsabb és egyszerűbb módon intézhetőek egyes pénzügyi szolgáltatások.

Széles körű szolgáltatások

Az Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomagon túl minden pénzügyi igényre megoldást nyújtunk, legyen szó akár megtakarítási és befektetési szolgáltatásról vagy hiteltermékről.

Tekintse meg kedvezményes szolgáltatásainkat!

Az Erste Bank Hungary Zrt. a nemzetközi Erste Bankcsoport tagjaként, fiókjai és ATM-jei révén országosan biztosítja szolgáltatásai rugalmas elérhetőségét. Az Erste Bank által kínált Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomagról szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást, ahol ismertetjük a kedvezménycsomag igénybevételi feltételeit is. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, a részletekről érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja a telefonos banki szolgáltatásunkat (az Erste TeleBankot) a +36 1 298 0222-es telefonszámon.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlatnak. Az Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomag kedvezményes szolgáltatásait a Bank az adott Munkáltató munkaviszonyban álló munkavállalói részére abban az esetben biztosítja, amennyiben a Munkáltató és az Erste Bank között - külön e tárgyban- létrejött érvényes együttműködés hatályban van. Hatályos együttműködési megállapodás hiányában az Erste Bank Hungary Zrt. és a befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. a jelen marketingkommunikációs anyagban feltüntetett szolgáltatásai nem vehetők igénybe.