Mit kell tudni az Erste Érted Diákcsomagban foglalt Erste EgySzámla díjcsomagról?

Ha már elmúltál 14 éves, de még nem töltötted be a 26. életévedet, illetve van érvényes diákigazolványod, és e-bankszámlakivonatot igényelsz, akkor 0 Ft-os havi ügyfélkapcsolati díjért, azaz ingyen nyithatsz és vezethetsz nálunk számlát akár 6 devizanemben is (forint, euró, amerikai dollár, angol font, svájci frank, kanadai dollár). A díjcsomagodhoz tartozó számláidhoz díjmentes hozzáférést biztosíthatsz bármelyik családtagod számára, ráadásul bankkártyádat kedved szerint bármelyik számládhoz hozzárendelheted. 

Alábbi kedvezményeink közül további egyet feltétel nélkül választhatsz:

  • Ha online szereted intézni az ügyeidet: korlátlan számú kedvezményes Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson (George Web, Erste NetBank, George App) keresztül indított átutalás belföldön forintban1.
  • Ha szereted mindig figyelemmel követni kártyás vásárlásaidat: 50%-os SMS havidíj-kedvezmény az SMS-szolgáltatásra2  (Erste Hírnök), amivel azonnali SMS-tájékoztatást kapsz az Erste EgySzámla díjcsomagod részét képező összes számlád valamennyi tranzakciójáról.
  • Ha sokat utazol:  betétikártya-szolgáltatás keretein belül igényelt dombornyomott bankkártyádra (Visa Classic, Mastercard Standard) éves kártyadíjkedvezményt adunk, amivel egy elektronikus bankkártya (Visa Electron, Mastercard Start) éves kártyadíjáért élvezheted a dombornyomott bankkártya előnyeit, azaz a díjmentes, külföldön érvényes utas-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Mindent az Erste EgySzámla díjcsomagról

1Valamennyi Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson keresztül indított eseti átutalás belföldön forintban (átutalás) kedvezményes díja, összeghatártól függetlenül: 0 Ft + 0,30%, maximum 6.000 Ft.

2A számlatulajdonos és a számla felett rendelkezők által igényelt Erste Hírnök szolgáltatás havi díját az első telefonszámra 50%-os kedvezménnyel biztosítja bankunk. 

Erste EgySzámla Díjcsomag és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzata  és a Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza. (EBKM: 0,01%)