Erste Vállalkozói Extra
Számlacsomag

40 000 Ft jóváírással, fél éves havidíjmentességgel

Igényelj Erste Vállalkozói Extra Számlacsomagot új ügyfélként 2024. szeptember 30-ig, és most 40 000 Ft-ot jóváírunk a számlanyitást követő hónap 15. napjáig! Plusz, az első 6 hónapban még a számlavezetés havi díjat is elengedjük.

Fontos tudnod, hogy ha 12 hónapon belül megszünteted a számlád, a díjat utólag szedjük be tőled. A díjakat, jutalékokat a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény 3. számú, az akció részleteit az 5. számú melléklete tartalmazza.

Előnyök

Igazodik a számlaforgalmadhoz

A számla havi díja igazodik a számlaforgalmadhoz. A csomagdíjon belül korlátlan számban indíthatsz átutalást. Ha változik a számlaforgalmad, nem kell kérned a csomagdíjváltást, automatikusan igazodik hozzád. 

Igazodik a számlaforgalmadhoz

A számla havi díja igazodik a számlaforgalmadhoz. A csomagdíjon belül korlátlan számban indíthatsz átutalást. Ha változik a számlaforgalmad, nem kell kérned a csomagdíjváltást, automatikusan igazodik hozzád. 

Nézd meg, mekkora lenne havi csomagdíjad az Erste Vállalkozói Extra Számlacsomaggal!

 
*25 000 000 Ft feletti havi forgalom esetén a 29 811 Ft felett terhelésre kerül minden megkezdett millió forintonként 800 Ft extra forgalmi díj.

Autokassza az Erste Bankkal – a George Appon keresztül

Vége a számlák és a bankszámládra érkező összegek párosítgatásának. Erste ügyfélként George felületén bankolsz? Akár több órát is spórolhatsz naponta az Autokasszával! Kapcsold össze 3 hónapon belül új mikrovállalati számládat a Számlázz.hu-val és most 15 000 Ft díjkedvezményt is adunk!

Bankolj a mobiloddal!

Vállalkozásod pénzügyeit, akár lakossági számláddal egy helyen, már a mobilalkalmazási szolgáltatásunk, a George App segítségével is intézheted.

Milyen szolgáltatások vannak a havi csomagdíjban?

  • 1 darab forint számla vezetése
  • Eseti elektronikus forint átutalás bankon belül más ügyfél javára, és bankon kívül (más belföldi bankhoz) és a NAV felé
  • Bankon belüli elektronikus forint átvezetés számlatulajdonos saját számlái között
  • Rendszeres elektronikus forint átutalás bankon belül más ügyfél javára, bankon kívül (más belföldi bankhoz) és bankon belül számlatulajdonos saját számlái között
  • Csoportos beszedési megbízás teljesítése (Ügyféllel szemben érkező megbízás) bankon belül és kívül
  • Havonta 1 db készpénzfelvétel Erste Bank bankjegykiadó automatából*
  • SEPA Credit Transfer (EUR) bankon kívül elektronikusan külföldre
  • 1 db (az elsőként igényelt) Visa Electron vagy Business bankkártya kibocsátási díja
  • George WEB és APP szolgáltatás

A díjakat, jutalékokat részletesen a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény 3. sz. melléklete tartalmazza. Az itt nem szabályozott feltételekre a Mikrovállalati Pénzforgalmi Főhirdetmény vonatkozik.

A pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvény és annak módosításainak hatálya alá eső pénzforgalmi szolgáltatások díjainak esetében a mindenkor hatályos törvény által megállapított tranzakciós illeték mértékének megfelelő összeget a havi csomagdíjban foglalt szolgáltatások és tranzakciók után a csomagdíjon felül terheljük. 

*Minden naptári hónapban az elsőként könyvelt Erste bankjegykiadó automatánál végzett készpénzfelvétel.

Ki igényelheti a Számlacsomagot?

Minden új ügyfél, aki teljesíti a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetményünkben meghatározott feltételeket. Új ügyfélnek minősül az a mikrovállalkozás, aki a számlanyitást megelőző 90 napban nem rendelkezett a Banknál élő mikrovállalati pénzforgalmi bankszámlával.

Még többet szeretnél tudni?

Fáradj be legközelebbi bankfiókunkba, ahol mikrovállalati tanácsadóink segítenek kérdéseid megválaszolásában!

Milyen dokumentumok szükségesek?

További mikrovállalati számlák

Feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank Üzletszabályzata, a Vállalati és mikrovállalati Bankszámlavezetési és Betéti ügyletek Általános Szerződési Feltételei, és a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény (a továbbiakban Hirdetmény) tartalmazza. Ezeket a dokumentumokat megtalálja a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban.

EBKM: 0,00%