Erste Bank Hungary Zrt.

Az Erste Bank Hungary ügyfeleit 100 fiókján, valamint 400 bankjegykiadó automatáján keresztül szolgálja ki. Leányvállalatain keresztül az Erste Bank Hungary a pénzügyi szolgáltatások teljes skáláját lefedi. Ügyfélszám, fiók- és ATM szám alapján az Erste Bank Hungary a magyar bankpiac három legnagyobb szereplője közé tartozik.

Az Erste Bank Hungary 1997 óta tagja az osztrák Erste Groupnak, amely az első osztrák takarékpénztárként 1819-ben jött létre. 1997 óta a nemzetközi Erste Csoport Kelet-Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált, mely 7 országban (Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország, Horvátország és Szerbia) közel 46 000 munkavállalójával 16,5 millió ügyfelet szolgál ki 2900 fiókból álló hálózatában.

Stratégiai helyzet

 1. Üzleti megközelítés: 
  Pénzügyi megoldások és szolgáltatások széles skáláját kínáljuk ügyfeleinknek egész pénzügyi életútjukon keresztül: betétek, befektetések, hitelek, tanácsadói szolgáltatások, valamint lízing.
 2. Földrajzi megközelítés: 
  Az Erste Bank Hungary a magyar piacra koncentrál, ugyanakkor az Erste Group leányvállalatain keresztül Kelet-Közép-Európa számos országában kínál pénzügyi szolgáltatásokat és tanácsadást.
 3. Ügyfélközpontú megközelítés: 
  Az Erste Bank Hungary szoros kapcsolatot tart ügyfeleivel, elérhető és átlátható termékeket, valamint személyre szabott tanácsadói szolgáltatásokat kínálva.

Szolgáltatások 

Az Erste Bank Hungary az alábbi ügyfélcsoportokra koncentrál:

 • Magánszemélyek 
  Minden ügyfél segítséget kap elképzelései valóra váltásában, ezzel együtt a bank biztosítja számukra a pénzügyi biztonságot. Lakossági ügyfelek részére a pénzügyi termékek és szolgáltatások teljes skáláját kínálja az Erste Bank Hungary, például lakáshiteleket, személyi kölcsönt és vállalati hitelt, folyószámlát, bankkártyákat, elektronikus banki szolgáltatásokat, valamint befektetési és betéti termékeket, továbbá prémium és privátbanki szolgáltatásokat.
 • Kis- és középvállalatok, valamint nagyvállalatok 
  Mint az egyik vezető magyar pénzintézet, a vállalati banki területen is kiemelt szerepet játszik az Erste Bank. Speciális termékeket és szolgáltatásokat kínálunk kis- és középvállalati, valamint nagyvállalati ügyfeleinknek.
 • Önkormányzatok, állami és non-profit szervezetek 
  Az önkormányzatoknak, állami intézményeknek, non-profit szervezeteknek is személyre szabott pénzügyi termékeket nyújt a bank.