NHP Zöld Otthon Hitel

2021. okt√≥ber 4-tŇĎl √°llami t√°mogat√°ssal √©p√≠theted
vagy v√°s√°rolhatod meg √ļj z√∂ld otthonod.
Kalkul√°lj √©s k√©rj visszah√≠v√°st, seg√≠t√ľnk int√©zni!

Az NHP Z√∂ld Otthon term√©k √©rt√©kes√≠t√©s√©t 2022. √°prilis 21-tŇĎl felf√ľggesztj√ľk.

A term√©k ig√©nybev√©tel√©hez a fedezeti ingatlanra a bank z√°logjog√°val terhelt vagyonbiztos√≠t√°s megk√∂t√©se sz√ľks√©ges.

Az Erste Bank egyik fontos alap√©rt√©ke a meg√≥vni a k√∂rnyezetet a j√∂vŇĎ gener√°ci√≥k sz√°m√°ra. Ennek az elk√∂telezetts√©gnek megfelelve¬†√ľzleti tev√©kenys√©g√ľnkben is fontosnak tartjuk az NHP Z√∂ld Otthon Programban val√≥ r√©szv√©telt.

Milyen felt√©telekkel ig√©nyelhetŇĎ az NHP Z√∂ld Otthon Hitel?

Reprezentatív példák

1¬†Jelen term√©kt√°j√©koztat√≥ hat√°lyba l√©p√©s√©nek napj√°n a teljes hiteld√≠j mutat√≥ meghat√°roz√°s√°r√≥l, sz√°m√≠t√°s√°r√≥l √©s k√∂zz√©t√©tel√©rŇĎl sz√≥l√≥ 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet

A reprezentat√≠v p√©ld√°ban felt√ľntetett THM (Teljes Hiteld√≠j Mutat√≥) √©rt√©k 5 milli√≥ Ft hitel√∂sszegŇĪ √©s 20 √©ves hitelre vonatkozik.

A THM meghat√°roz√°sa az aktu√°lis √©s a hat√°lyos jogszab√°lyok figyelembev√©tel√©vel t√∂rt√©nt, a felt√©telek v√°ltoz√°sa eset√©n a m√©rt√©ke m√≥dosulhat. A hitel fedezete az ingatlanra bejegyzett jelz√°logjog. A hitel fedezet√©√ľl szolg√°l√≥ ingatlanra k√∂tendŇĎ vagyonbiztos√≠t√°s d√≠ja a hitelezŇĎ sz√°m√°ra nem ismert, azt a THM nem foglalja mag√°ban. A term√©k ig√©nybe v√©tel√©hez a bank z√°logjog√°val terhelt vagyonbiztos√≠t√°s megk√∂t√©se valamint az Erste Bankn√°l vezetett lakoss√°gi banksz√°mla sz√ľks√©ges. Tov√°bbi r√©szletek, illetve felt√©telek a mindenkori hat√°lyos Lakoss√°gi Hitel Hirdetm√©nyben szerepelnek. Jelen kommunik√°ci√≥ a 2022. m√°jus 1-j√©n hat√°lyos jogszab√°lyok felt√©teleit figyelembe v√©ve k√©sz√ľlt.

Felh√≠vjuk a figyelm√©t arra, hogy online t√°j√©koztat√≥nk nem teljes k√∂rŇĪ, ez√©rt nem minŇĎs√ľl aj√°nlatt√©telnek. K√©rj√ľk, a r√©szletekrŇĎl t√°j√©koz√≥djon bankfi√≥kjainkban.
Ha szeretne k√∂zvetlen√ľl is √©rdeklŇĎdni a finansz√≠roz√°si lehetŇĎs√©gekrŇĎl, v√°rjuk h√≠v√°s√°t a +36 1 298 0222 Erste TeleBank sz√°mon.

A banki hitelterm√©kekkel kapcsolatos tov√°bbi term√©kle√≠r√°sokat √©s √∂sszehasonl√≠t√°st seg√≠tŇĎ alkalmaz√°sokat tal√°l a Magyar Nemzeti Bank weboldal√°n:¬†https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/hitel-lizing