Mindig van miért félretenni!

Segítünk belevágni úgy, ahogy neked kényelmes!

 
 

Mindig van miért félretenni!

Segítünk belevágni úgy, ahogy neked kényelmes!

Már pár ezer forinttól

4 termék, amivel egyszerűen elindulhatsz az úton

Díjmentes értékpapírszámla-vezetés
havi 20 000 Ft-tól 2 évig


Mert befektetnék

 

Ha mindig is szerettél volna befektetni a Future befektetési csomagokkal jó lehetőséged van  elkezdeni.

Szakértők által összeállított tematikus csomagokon keresztül egyszerűen fektethetsz különféle piacok papírjaiba. Neked csak annyit kell eldöntened, hogy milyen időtávra, mekkora kockázattal szeretnél befektetni.

Szocho és kamatadó
mentes  


Mert saját otthonra gyűjtök
 

Saját lakást szeretnél, elő- vagy végtörlesztenéd a meglévő lakáshiteled, esetleg felújítanál?

Az Erste Lakástakarék megtakarítás lehet számodra a legmegfelelőbb megtakarítási forma, ahol legalább 5 év a megtakarítási idő és lakáscélú felhasználás esetén a kifizetéskor kamatbónuszt adunk.

 

Max. 150 000 Ft SZJA
visszaigényelhető évente


Mert gondolok a nyugdíjas évekre

Nyugodt nyugdíjas éveket szeretnél? Kezdj el most takarékoskodni!

Önkéntes Nyugdíjpénztár ajánlatunkkal akár 150 000 forint adókedvezményt is el tudsz érni éves befizetéseid után, amellett, hogy hozamaid adómentesen növelik megtakarításaidat.

 

 


 

Akár azonnal hozzáférhetsz
a gyűjtött pénzedhez


Mert több tervem is van

Ha csak félretenni szeretnél vagy azért, hogy a váratlan se érjen váratlanul, de nem a folyószámládon gyűjtenéd a pénzt, akkor a Célbetét a neked való.

 

 


 

 

 

 

Ha van tartalékod, vagy olyan pénz hever a folyószámládon, amit nem használsz...

  • az infláció miatt szép lassan veszít az értékéből,
  • így egyre több pénzt veszítesz azzal, hogy nem dolgoztatod.

Kezdj el félretenni már ma akár pár ezer forinttal!

Ha még nincs félretett pénzed

Indíts már havi néhány ezer forinttal megtakarítást, halmozz fel!

Sosem késő elkezdened!

Jó helyen jársz, megtetted az első lépést, segítünk a folytatásban

 

Jó, ha tudod!

Mindenki azt szeretné, hogy a megtakarított, befektetett pénze

 1. Sok pénzt hozzon

2. Alacsony kockázattal

3. Bármikor hozzáférhetően
 (azaz likviden)

Érdemes úgy gondolkodnod, hogy a háromból egyszerre kettő teljesülhet.

Jól jönne még egy indok, hogy elkezdj félretenni?

Ha az Erste Future, CélBetét, Lakástakarék vagy az Önkéntes nyugdíjpénztár közül több termék is érdekel, akkor akár diverzifikálhatod is a portfóliódat. Ez azt jelenti, hogy több lábon állsz, ráadásul plusz kedvezményt is adunk.

Nézd meg az akciónk részleteit!

Akciós időszak: 2023. 10. 02. - 2023. 12. 31. 

Az EgyOtthon 30% 8 év módozat esetén EBKM: kamatbónusszal 5,09%, kamatbónusz nélkül (-)0,94%.

Az EgyOtthon 15% 4 év esetén EBKM: kamatbónusszal 4,48%, kamatbónusz nélkül (-)1,74%.

Célbetét EBKM: 0,01%

A feltételek teljesülése esetén az EBKM 0,02% vagy 0,1%. A pontos feltételekről itt olvashatsz: Erste CélBetét

Jogi feltételek

Minden befektetésre vonatkozóan

A jelen oldalon szereplő információk nem teljes körűek céljuk kizárólag a figyelem felkeltése. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev. engedély szám: E-III/324/2008. és III/75.005-19/2002.; a továbbiakban: Erste Befektetési Zrt.) a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdetagja. Kérünk, hogy egy befektetési termék kiválasztása esetén tanulmányozd át az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu) található és adott termékre vonatkozó részletes feltételeket, információkat. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődj fiókjainkban, illetve kérjd Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól.

Bár társaságunknál többféle típusú és kockázatú befektetési alap választható, felhívjuk figyelmed, hogy kockázatmentes befektetés nem létezik. 
A politikai, gazdasági-és szabályozási környezetből eredő és a kamatszint változások miatti kockázatokat; a működésből, hitelezésből, értékelésből, tőkeveszteségből, likviditásból, devizaárfolyamok változásából eredő kockázatokat, valamint az egy jegyre jutó eszközérték ismeretlenségének kockázatát vedd figyelembe befektetési döntésed meghozatala előtt.

A változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldalon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak! Kérjük továbbá, hogy befektetési döntésed meghozatala előtt óvatosan mérlegeld befektetésed tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.

Kötvényekre vonatkozóan

A kötvények kibocsátói programjához készült Alaptájékoztatók, azok magyar nyelvű összefoglalója, a Magyarországon is forgalomba hozott egyes strukturált értékpapírok forgalomba hozatala kapcsán készült Végleges Feltételek (Final Terms, illetve azok magyar nyelvű összefoglalója), valamint a vállalati kötvényekkel kapcsolatos, azok kockázataira is kiterjedő általános terméktájékoztató az Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: E-III/444/4008 és III/75.005-19/4004, tőzsdetagság: BÉT honlapján (www.ersteinvestment.hu – címen az egyes termékek aloldalán) rendelkezésre állnak, melyeket kérjük, figyelmesen olvass el.  

Felhívjuk figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, amely számos tájékoztatóval. valamint az összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokkal segíti Önt az egyes pénzügyi kérdései megválaszolásában. Az MNB fogyasztóvédelmi honlapjának elérhetősége: https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

Állampapírokra vonatkozóan

A lakossági állampapírok forgalmazója az Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tevékenységi engedély szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002; tőzsdetagság: BÉT; a „Társaság”). Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy az árjegyzési információk a piaci körülményeknek megfelelően bármikor változhatnak, a pontos feltételekről üzletkötőink nyújtanak részletes tájékoztatást. 
Tájékoztatunk, hogy a lakossági állampapírokra vonatkozó bármilyen ügyletet akkor tekintjük megkötöttnek, ha a Társaság Üzletszabályzatának megfelelő, ügylethez kapcsolódó dokumentáció az Ügyfél és a Társaság által megfelelően aláírásra került.

Erste Future-re vonatkozóan

A fentiekben foglalt információk nem teljes körűek és a változtatás jogát a befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT; a továbbiakban: Társaság) fenntartja. 

Az Erste Future Befektetési Programban (Program) a fentieken túl számos csomag elérhető, a Program teljes kínálatáról a future.ersteinvestment.hu weboldalon tájékozódhat, illetve további információka talál a www.ersteinvestment.hu honlapon, valamint Társaság Üzletszabályzatában talál, illetve munkatársaink bármely Erste bankfiókban állnak rendelkezésre. A Kiemelt Befektetői Információk menüpont alatt elérhető dokumentum tartalmazza az egyes alapok bemutatását, melynek segítségével az egyes alapok kondíciói könnyedén összehasonlíthatóak: https://www.erstemarket.hu/befektetesi_alapok. A fenti befektetési csomagokban szereplő terméktípusról részletes tájékoztatás – mely tartalmazza az adott termékekben rejlő kockázatokat is – a weboldalunkon található Általános Terméktájékoztató anyagban érthető el: www.ersteinvestment.hu/hu/befektetesi_jegyek.html.  Az adózási tudnivalók nem tartalmaznak teljes körű információkat. Kérünk, döntésed meghozatala előtt részletesen tájékozódj a tartós befektetési számlával (TBSZ), nyugdíj-előtakarékossági számlával (NYESZ-R) és egyéb adózási kérdésekkel kapcsolatos jogszabályi feltételekről, valamint konzultálj adótanácsadóddal. Az adójogszabályok és azok értelmezései változhatnak, az abból fakadó következményekért Társaságunk, mint az Erste Befektetési Zrt. függő ügynöke, valamint az Erste Befektetési Zrt. sem tehető felelőssé.

Akciós feltételek

Azon ügyfelek, akik új Erste Future Befektetési Programot indítanak - és az indítást megelőző 6 hónapban nem rendelkeztek aktív Erste Future Befektetési Programmal – az indítást követő két évben a Díjjegyzék szerinti fix és állományi díj 100%-a elengedésre kerül minden értékpapírszámlára vonatkozóan azokban a hónapokban, amelyben legalább 20.000 Ft átutalás érkezik normál, TBSZ vagy NYESZ-R számlára, bármelyik rendszeres befektetéscsomag megvételére. A kedvezmény csak azon hónapokra vonatkozik, amikor beérkezik a feltételeknek megfelelő legalább 20.000 forint. A kedvezmény további feltétele az értékpapírszámlához kapcsolódóan e-mailes értesítése csatorna választása.

Hasznos dokumentumok

Erste Future Befektetési Program hirdetmények: https://www.ersteinvestment.hu/ /hu/hirdetmenyek.html

Erste Önkéntes Nyugdíjpénztárra vonatkozóan

A fentiekben foglalt információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár részére nem eredményeznek ajánlati kötöttséget. Jelen tájékoztatóval a nyugdíjpénztári megtakarítás lehetőségére kívánjuk felhívni a figyelmet, a tájékoztatás nem teljes körű, melynek további részletei, feltételei a www.erstenyugdijpenztar.hu oldalon, valamint az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyfélszolgálatán érhetők el.

Erste Lakástakarék megtakarításra vonatkozóan

Az üzletszabályzat ÁSZF. 21. A pontja alapján: A lakás-takarékpénztár az ügyfél nyilatkozatán felül a szerződéses összeg lakáscélú felhasználásának ellenőrzése érdekében jogosult az ellenőrzéshez szükséges okiratokat a Lakás-előtakarékoskodótól, illetve a Kedvezményezettől bekérni, ilyen lehet többek közt például az ingatlanra vonatkozó tulajdoni lap.

A lakástakarék megtakarítási szerződés részletes leírását az Erste Lakástakarék Zrt. Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) tartalmazza, a kamatbónusz részletes szabályait, feltételeit annak 6/A pontja tartalmazza. Az Üzletszabályzat elérhető az Erste Lakástakarék honlapján, www.erstelakastakarek.hu oldalon a Szabályozás menüpont alatt.

Célbetétre vonatkozóan

Az Erste CélBetét megtakarítási számla szerződési feltételeit Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, aktuális kondícióit, kamatozását a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza.

Dupla Fixre vonatkozóan

A lekötött betétek szerződési feltételei a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, és Üzletszabályzatunkban találhatóak. Az aktuális kondíciókat a mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetményünk tartalmazza.

Iránytű a betétbiztosításhoz Országos Betétbiztosítási Alap

Az OBA biztosítás a bankbetétre és a lakástakarék megtakarításra terjed ki.  Az Erste Dupla Fix megtakarításban elérhető termékek közül az Erste Dupla Fix betét biztosított az Országos Betétbiztosítási Alap által.

A lakossági hitel-, számla- és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatók: felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak.

A lakás-előtakarékossági szerződés leírását az Erste Lakástakarék Üzletszabályzata, a betétszerződés leírását az Erste Bank Hungary Zrt. Lakossági Banki Szolgáltatások ÁSZF tartalmazza.