Mastercard Diák bankkártya

Kényelmes, kedvezményes fizetőeszköz diákoknak

 • Kényelmes és gyors megoldás a mindennapokra!
 • Élvezd az Egyérintéses bankkártya használatot!
 • Vásárolj biztonságosan! – Díjmentes SMS-szolgáltatás: Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS Kód szolgáltatás

Jellemzők

Az Erste Egyszámla Diák Díjcsomag vagy az Erste Cseperedő bankszámla* részeként veheted igénybe a Mastercard Diák bankkártyát

Vásárolj díjmentesen

Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlásodért belföldön és külföldön (betétikártyával, továbbiakban: vásárlás) a bank nem számít fel díjat.

Készpénzbefizetés belföldön, PIN kód módosítás és egyenleg lekérdezés

Készpénzfelvétel belföldön és külföldön szolgáltatás (továbbiakban: készpénzfelvétel) mellett lehetőséged van egyenleg lekérdezésre, PIN kód módosításra és készpénzbefizetésre belföldön, saját ATM-eken (a befizetésre alkalmas ATM-ek listáját itt találod).

Kibővített ATM hálózat

Rendelkezésedre áll az Erste Bank kibővített ATM hálózata, vagyis több mint 1200 bankjegykiadó automata (nagyságrendileg 400 Erste, valamint 800 Takarékszövetkezeti ATM).

A készpénzfelvétel díjköteles lehet.

Készpénzfelvétel külföldön

Az Erste csoport tagjaihoz tartozó külföldi ATM-eken a készpénzfelvétel díja az Erste ATM használat díjával megegyező.

Pénzvisszatérítés vásárlásaid után

Aktiváld a Moneyback Kedvezményprogramot, a mobilalkalmazási szolgáltatásunkban, a George Appban, és élvezd a neked válogatott pénzvisszatérítéseket bankkártyás és hitelkártyás vásárlásaid után!

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó termékek

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazza.

* A Cseperedő Számlához igényelhető 1 darab Mastercard Diákkártya, amelyet 7 és 14 éves kora közötti gyermeknek igényelhető. Az igénylésnek egyedi feltételei:

 • a bankkártyát személyesen, bankfiókban, a törvényes képviselő igényelheti a kiskorú számlatulajdonos jelenlétében,
 • a bankkártyát személyesen vehetik át bankfiókban,
 • a bankkártyát kizárólag a kiskorú kártyabirtokos írhatja alá.
 • A diákkártyának egyedi napi kártyahasználati limit összegei vannak:
  • POS terminálon napi készpénzfelvételi és vásárlási limit 10 000 Ft
  • ATM napi készpénzfelvételi limit 5 000 Ft.

Az Erste Cseperedő Számlához bankkártya igénylés speciális feltételeit az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződéses Feltételei 5.2. Erste Cseperedő Bankszámla pontja, a napi állandó limit szabályozása a Lakossági bankszámla és betéti kamat hirdetmény, a kártya díjak, jutalékok tekintetében a 3. sz. melléklet: Bankkártya szolgáltatások díjai Hirdetmény szabályozza.

Az Erste Bank Hungary Zrt. az Országos Betétbiztosítási Alap (továbbiakban: OBA) tagintézete. A Banknál vezetett bankszámlán és betétszámlán nyilvántartott megtakarítások az OBA által, a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. CCXXXVII. törvény 209-219.§-ban foglaltak szerint - biztosított. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Az Erste Cseperedő Bankszámla és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza. (EBKM: 0,01%)