Visa Electron bankkártya

Gyorsan és egyszerűen a pénzügyekben!

  • Egyérintéses fizetési móddal is használható
  • Bankkártyáját bármely Keretszerződéses („A” kategória) számlájához díjmentesen hozzá kapcsolhatja

Jellemzők

SMS-szolgáltatás: Díjmentes Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS szolgáltatással is igénybe vehető 

A biztonságos internetes vásárlás érdekében, a kártyabirtokos által megadott mobil telefonszámra SMS-ben küld a Bank biztonsági kódot, amelyet interneten keresztül, a betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön (betétikártyával, továbbiakban: vásárlás) kezdeményezett vásárlások esetén szükséges megadnia. A szolgáltatás díjmentes! 

Kibővített ATM hálózat

Rendelkezésére áll az Erste Bank kibővített ATM hálózata, vagyis több mint 1200 bankjegykiadó automata (nagyságrendileg 400 Erste, valamint 800 Takarékszövetkezeti ATM). A készpénzfelvétel belföldön és külföldön (továbbikban: készpénzfelvétel) díjairól és feltételeiről tájékozódhat aktuális Hirdetményeinkből.

Készpénz befizetés belföldön, PIN kód módosítás és egyenleg lekérdezés Erste ATM-en

Készpénzfelvétel belföldön és külföldön (továbbiakban: készpénzfelvétel) mellett ügyfeleinknek lehetősége van egyenleg lekérdezésre, PIN kód módosításra és készpénz befizetésre belföldön, saját ATM-eken.

ATM-ek listája

Készpénzfelvétel külföldön

Az Erste csoport tagjaihoz tartozó külföldi ATM-eken a készpénzfelvétel kölföldön díja az Erste ATM használat díjával megegyező.

Pénzvisszatérítés vásárlásaid után

Aktiváld a Moneyback Kedvezményprogramot, a mobilalkalmazási szolgáltatásunkban, a George Appban, és élvezd a neked válogatott pénzvisszatérítéseket bankkártyás és hitelkártyás vásárlásaid után!

Kapcsolódó szolgáltatások

További bankkártyák

Jogi feltételek

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazza.