Visa George bankkártya

Ismerd meg a jövő bankolását trendi, színes kártyáddal!

Nyiss George számlát és igényelj trendi George kártyát!

Tedd egyedivé a pénzügyeket, igényelj számládhoz Visa George bankkártyát! A megszokott fekvő helyett álló helyzetű kártyát tarthatsz majd a kezedben, ami nemcsak külső megjelenésében más, hanem adataid is nagyobb biztonságban lesznek.

Miben nyújt többet a Visa George bankkártya?

  • A biztonság mindenekelőtt
    Még biztonságosabb kártyahasználatot tesz lehetővé, hiszen az olyan személyes adatok, mint a kártyaszám vagy a név a kártya hátoldalán találhatók.
  • Egyedi, álló kártya
    Álló helyzetben helyezzük be a kártyát az ATM-be, és az üzletekben, bankkártyás fizetésnél is így érintjük a terminálhoz. A George kártya alkalmazkodik ehhez.
  • Digitalizálhatod
    Fizess a mobiloddal! Kártyádat digitalizálhatod is az Apple Payben vagy az Erste MobilePayben.

További szolgáltatások

Internetes vásárlást ellenőrző SMS szolgáltatás

A biztonságos internetes vásárlás érdekében a mobiltelefonszámodra SMS-kódot küldünk, amelyet az internetes, betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlások belföldön és külföldön betétikártyával (továbbiakban: vásárlás) esetén szükséges megadnod. A szolgáltatás díjmentes.

Kibővített ATM hálózat

Használd az Erste kibővített ATM hálózatát, vagyis több mint 1200 bankjegykiadó automatát (400 Erste, valamint 800 Takarékszövetkezeti ATM). Ne feledd, hogy a készpénzfelvétel belföldön vagy külföldön szolgáltatás (továbbiakban: készpénzfelvétel) díjköteles lehet.

Készpénzfelvétel külföldön

Ha külföldön jársz, az Erste csoport tagjaihoz tartozó ATM-eken a készpénzfelvétel díja megegyezik a belföldön megszokottal.

Készpénzbefizetés belföldön, PIN kód módosítás és egyenleg lekérdezés

A készpénzfelvétel mellett használd az Erste ATM-eket belföldön akár egyenleg lekérdezésére, PIN-kód módosításra és készpénzbefizetésre is. A befizetésre alkalmas ATM-eket itt találod.

Pénzvisszatérítés vásárlásaid után

Aktiváld a Moneyback Kedvezményprogramot, a mobilalkalmazási szolgáltatásunkban, a George Appban, és élvezd a neked válogatott pénzvisszatérítéseket bankkártyás és hitelkártyás vásárlásaid után!

Kapcsolódó szolgáltatások

Jogi feltételek

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazza.