Számlavezetés devizában

Intézze pénzügyeit gyorsan és kényelmesen devizában is!*

  • Díjmentesen nyitható korlátlan számú devizaszámla a díjcsomagon belül
  • Elérhető devizanemek: EUR, USD, GBP, CHF és CAD
  • Betétikártya-szolgáltatás: Bankkártyáját díjmentesen átkapcsolhatja a különböző devizanemű számlái között

Előnyök

Fix ügyfélkapcsolati díjért cserébe, korlátlan számban ingyenesen vezethető forint- és devizaszámla a díjcsomagon belül.

Amennyiben betéti- vagy hitelkártyával történik vásárlás belföldön és külföldön devizában, akkor a betéti kártyához tartozó devizaszámla akár konverzió nélkül használható**

Nincs szükség külön devizakártya igénylésre

A díjcsomaghoz kapcsolódó fix havidíjas SMS Hírnök SMS-szolgáltatás (továbbiakban SMS-Hírnök) keretében a devizában és devizaszámlákról történő tranzakciókról is értesülhet.

Feltételek

Az egyes díjcsomagok és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei c. dokumentum, továbbá bankunk üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit pedig az Erste Bank kapcsolódó, hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza. (EBKM: 0,01%) 

A számla- és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások és összehasonlítást segítő alkalmazások találhatók a Magyar Nemzeti Bank weboldalán:  http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

* A feltüntetett termékjellemzők kizárólag a Bank mindenkori Lakossági Bankszámla és Betéti kamat Hirdetményének Lakossági Banki Szolgáltatások Keretszerződés pontjában megnevezett díjcsomagokra érvényesek.

**Amennyiben ugyanabban a devizanemen történik a vásárlás, mint a számla devizaneme. Devizaszámlához kizárólag betéti kártya igényelhető.