Erste Prémium szolgáltatások

A személyesség és a biztos jövő jegyében.

  • Prémium számlacsomagok 0 Ft-os ügyfélkapcsolati díjjal (1)
  • Erste Future Jövőtervezés akár évi 48 000 Ft díjjóváírással!

Prémium szolgáltatáscsomagunkba olyan pénzügyi megoldásokat és szolgáltatásokat válogattunk össze, amelyek maximálisan lefedik az Ön igényeit, ezáltal még kényelmesebbé és eredményesebbé tesszük a bankolást, mindezt a lehető legkedvezőbb feltételek mellett.

Erste Prémium Webinar

Találkozzon az Erste Csoport kiemelt szakértőivel!

Online előadásaink számítógépről, mobiltelefonról is nézhetők, regisztrált ügyfeleink számára később, felvételről is megtekinthetők.

Erste Future Jövőtervezés

A jövő mindenki számára mást rejt, de egy biztos: érdemes felkészülten várni.

Az Erste Future Jövőtervezés keretében olyan termékeket ajánlunk, melyek segítségével a terveinek és élethelyzetének megfelelően anyagilag is felkészülten nézhet a távolabbi vagy közelebbi jövőbe. Gondolkozzunk most együtt arról, ami Önnek fontos!

Prémium kedvezményprogram

Prémium Bankáraink segítenek a személyes jövőtervezésben, most az Ön előrelátását akár évi 48 000 Ft díjjóváírással, számlanyitását pedig 0 Ft-os ügyfélkapcsolati díjjal1 támogatják!

Miért érdemes Prémium Ügyfélnek lenni?

Jogi feltételek

1 A beszerződést követő 12 hónapig tartó 0 Ft-os ügyfélkapcsolati díj akció a következő ügyfélkörre vonatkozik:

  • új ügyfelekre, akik az elmúlt 6 hónapban nem rendelkeztek nálunk számlával,
  • valamint a SzuperNulla, Privilégium S, M, L, X valamint a 2.6. számú hirdetménymellékletben megjelölt valamely Díjcsomagról történő átszerződésekre

Az akcióban azon új, Prémium Díjcsomagot nyitó lakossági ügyfelek vehetnek részt, akik a Prémium Díjcsomagban elsőként nyitott számla számlanyitásának hónapjában és az azt megelőző 6 hónapon belül nem rendelkeztek a Banknál élő lakossági bankszámlával főtulajdonosként (társtulajdonosi státusz nem kizáró feltétel). Az akcióban való részvétel nem kizáró feltétele, ha az ügyfél ez időtartam alatt hitelkártya szerződéssel rendelkezik.

Az akcióban azon számlavezetett lakossági ügyfelek vehetnek részt, akik a Bank Nem értékesített Bankszámlák 2.8. számú hirdetménymelléklete szerinti Erste SzuperNulla Bankszámláról, Erste Privilégium "S" Bankszámláról, Erste Privilégium "M" Bankszámláról, Erste Privilégium "L" Bankszámláról, vagy az Erste _Privilégium X Díjcsomagról, vagy a 2.6. számú hirdetménymellékletben megjelölt valamely Díjcsomagról, illetve a Nagyvállalatok munkavállalói részére nyújtott bankszámlahirdetményekben jelölt Erste Munkatárs Klasszik Bankszámláról vagy Erste Munkatárs Díjcsomagról szerződik át Prémium Díjcsomagra.