Erste World szolgáltatáscsomag

Vagyontervezés személyre szabott szolgáltatásokkal.

A tulajdon önmagában nem jelent gazdagságot. Küldetésünk abban segíteni, hogy ügyfeleink valódi értékekben gazdag életet éljenek. A tulajdon akkor válik értékké, ha megalapozzuk vele a saját és szeretteink jövőjét, boldogságát. Mi Önnel együtt azért dolgozunk, hogy pénzügyeiből a legtöbbet hozzuk ki.

Bencze Lajos, Erste World vezető:

Ön még nem Erste World ügyfél? Akkor nem ismeri a legjobbat.

Elsődleges küldetésünk ügyfeleink pénzügyi biztonságának a megteremtése, megtakarításaik értékállóságának a megőrzésén illetve vagyonuk gyarapításán keresztül.

Az Erste World klasszikus vagyonkezelési szolgáltatás, amely már 50 millió forinttól kínál az ügyfeleink igényein alapuló befektetési tanácsadást.

A magyar piacon egyedülálló befektetési termékkínálat (20 alapkezelő, 800 befektetési alap) mellett magasan képzett és tapasztalt bankáraink segítenek a tőkepiacok által nyújtott lehetőségek kiaknázásában.

Személyes credo:

„20 éve vagyok szerelmes a befektetések világába, meggyőződésem hogy ügyfeleink a legjobbat érdemlik. Hiszek az elhivatottság, a szakmaiság és az ügyfélközpontúság értékeiben. Kollégáimmal az Erstében a jövő privát bankját építjük.”

Befektetési szolgáltatások

Banki szolgáltatások

Piaci elemzések

Az Erste Market írott anyagainak előállítója az Erste Befektetési Zrt. Ha szakértőinkkel is átbeszélné őket, üzletkötőink készséggel bocsátják rendelkezésére több, mint 21 éves befektetési tapasztalatuk.