Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Erste World Club

Valódi értékek az élet minden területén

  • 10-15% kedvezmény és/vagy egyedi szolgáltatás szerződött partnereinknél országosan
  • Kiemelt ajánlatok és megkülönböztetett bánásmód partnereinknél
  • Kapcsolatépítési lehetőség a rendszeres szakmai- és szórakoztató rendezvényeinken
  • Erste World Mastercard Gold betéti kártyával illetve Erste Platinum Hitelkártyával érhető el

A személyes bánásmód varázsa amikor érezzük, hogy igazán odafigyelnek ránk – mindannyiunk számára fontos érték. A pénzügyeken túl fontos számunkra ügyfeleink kényelme is, ezért ajánlataink közé magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat válogattunk össze, legyen szó gasztronómiáról, divatról, utazásról, lakberendezésről vagy szórakozásról.

Partnereink

Utazás és Szálloda

Országszerte számos minőségi szolgáltatásokat kínáló szálloda szolgáltatásai vehetők igénybe kedvezményesen.

Divat és Design

A nemzetközi nagy nevek mellett számos hazai prémium márka is képviselteti magát a partnereink között. A kedvezményeken kívül egyedi szolgáltatások is igénybe vehetők.

Kultúra

Az Erste World Club tagjai számos kulturális eseményen, kiállításon vehetnek részt kedvezményesen.

Étterem

A gasztronómia szerelmesei számos magas minőségű, különleges kínálattal rendelkező étterem ajánlatait vehetik igénybe kedvezményesen.

Lifestyle

Partnereink a mindennapi élet kényelmesebbé tétele mellett a szabadidő kellemes eltöltéséhez is számos lehetőséget kínálnak.

Társadalmi szerepvállalás

Az Erste World értékteremtő koncepcióját nem csak ügyfelei felé szeretné felelősséggel képviselni, hanem a társadalmi szerepvállalásban is.