Személyes vagyontervezés

Naprakész szaktudás vagyona gyarapodásáért

  • Egyedülállóan széles befektetési termékpaletta
  • Nemzetközi pénzügyi tudással rendelkező szakértői csapat
  • Optimális kockázat/hozam arány kialakítása
  • Kedvezményes devizaváltási lehetőség

A pénz életünk fontos része, amiért mindennap megdolgozunk. Mindenki másképp fekteti be pénzét, de a valódi cél mindig ugyanaz: értéket szeretnénk teremteni. 

Az Erste szolgáltatásaival Ön döntheti el, mennyi kockázatot vállal. Vagyontervezési szolgáltatásunk kiterjed egyéni befektetési portfóliók kialakítására figyelembe véve ügyfeleink igényeit úgy, mint befektetési cél, időtáv, hozamelvárás és kockázati szint.

Előnyök

Egyedülállóan széles befektetési termékpaletta

Bankunk azon kevés pénzintézet közé tartozik Magyarországon, aki a befektetések tekintetében az Ön univerzális pénzügyi partnere lehet. Az Erste Alapkezelőn túl, több nemzetközi alapkezelővel állunk kapcsolatban, és termékeik elérhetőek kínálatunkban.

Nemzetközi pénzügyi tudással rendelkező szakértői csapat

Professzionális pénzügyi szakértőink segítségével – akiket elemzői, iparági- és devizaspecialistáink támogatnak a háttérben - feltérképezzük az Ön igényeit és elvárásainak megfelelő optimális portfóliót alakítunk ki.

Optimális kockázat/hozam arány kialakítása

Az Erste szolgáltatásaival Ön döntheti el, mekkora kockázatot vállal, és mi ennek megfelelően hozzuk létre az elvárásainak megfelelő optimális portfóliót az Ön pénzügyi céljaihoz illesztve.

Kedvezményes devizaváltási lehetőség

Munkanapokon, magyar idő szerint 8.00-17.00 között Ön eléri a főbb devizapiacokat devizapiaci szakértőink segítségével, és telefonon keresztül megbízást adhat, kihasználva a devizapiac által nyújtott lehetőségeket.

Az Erste World vagyontervezés elemei