Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Már a Takarékszövetkezetek automatáiból is Erstés feltételekkel vehet fel pénzt!

Az Erste Bank Hungary Zrt. 2012.10.20-tól visszavonásig tartó akció keretében a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.-vel kötött együttműködési megállapodása alapján, az Erste Bank Hungary Zrt. által kibocsátott lakossági, Erste logóval ellátott betéti bankkártyával rendelkező kártyabirtokos ügyfelei az Országos Takarékszövetkezeti Szövetségbe tartozó Takarékszövetkezetek és Bankok ATM-jein (továbbiakban: Takarékszövetkezeti ATM) is Erste lakossági betéti bankkártya készpénzfelvételi díjakkal megegyezően vehetnek fel készpénzt. Ennek megfelelően a Takarékszövetkezeti ATM-eken történő készpénzfelvételi tranzakciók is Erste Bank Hungary Zrt. ATM-jein történő készpénzfelvételi tranzakciónak számítanak a tranzakcióhoz kapcsolódó díjak, kondíciók és egyéb feltételek szempontjából.

Az akcióban részt vevő bankkártya termékek köre:

Az Erste Bank Hungary Zrt. által kibocsátott, Erste lakossági betéti bankkártyák, kivéve a Magyar Posta Zrt. közvetítésével postahelyen. „Posta banki szolgáltatások” márkanév alatt értékesített ún. Posta Bankkártyák.

Az akcióval meghirdetett ATM készpénzfelvételi díjkedvezmény nem terjed ki:

  • a Magyar Posta Zt. Közvetítésével értékesített Posta Bankkártyákkal Takarékszövetkezeti ATM-en végzett készpénzfelvételi tranzakciókra
  • a Takarékszövetkezeti ATM-eken végezhető további bankkártyás tranzakciókra, így pl. az egyenleglekérdezésre, mobiltelefon egyenleg feltöltésre stb.).

Az Erste Bank és Takarékszövetkezeti bankjegykiadó automaták listája megtalálható az atm.erstebank.hu oldalon.