Mindig van miért félretenni!

Segítünk belevágni úgy, ahogy neked kényelmes!

Mindig van miért félretenni!

Segítünk belevágni úgy, ahogy neked kényelmes!

Így kezdje el!

A befektetések titkos előnye: értékmegőrzés.

Ki ne szeretne sok pénzt keresni egy befektetéssel? Csakhogy a piac változik, az árak mozognak, nem lehet előre megmondani, melyik döntés lesz a legjobb. 

Betétek

Célbetétben vagy lekötött betétben ingyenesen kezelheti megtakarításait, ráadásul magasabb kamatot kaphat, mintha a folyószámláján tartaná pénzét.

Befektetési termékek

Gyarapítsa pénzét értékpapírszámlán!

Befektetési alapok

Állampapírok

Kötvények

Részvények

Adómegtakarítási lehetőségek

Használja ki az állam által a hosszú távon befektetőknek biztosított adótámogatásokat!

Tartós Befektetési Számla

Nyugdíj-előtakarékossági Számla

Erste Nyugdíjprogram

Lakás-takarékpénztár

Szolgáltatások

George

NetBroker

Brókeri szolgáltatás

Erste Market

Kezeld meglévő befektetéseidet George-ban vagy kérj visszahívást!

Sok kicsi sokra megy – ebben nyújt segítséget az MNB Pénzügyi Navigátor.

Feltételek

A jelen oldalon szereplő információk nem teljes körűek céljuk kizárólag a figyelem felkeltése. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev. engedély szám: E-III/324/2008. és III/75.005-19/2002.; a továbbiakban: Erste Befektetési Zrt.) a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdetagja. Kérjük, hogy egy befektetési termék kiválasztása esetén tanulmányozza át az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu) található és adott termékre vonatkozó részletes feltételeket, információkat. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól.

Bár társaságunknál többféle típusú és kockázatú befektetési alap választható, felhívjuk figyelmét, hogy kockázatmentes befektetés nem létezik.
A politikai, gazdasági-és szabályozási környezetből eredő és a kamatszint változások miatti kockázatokat; a működésből, hitelezésből, értékelésből, tőkeveszteségből, likviditásból, devizaárfolyamok változásából eredő kockázatokat, valamint az egy jegyre jutó eszközérték ismeretlenségének kockázatát vegye figyelembe befektetési döntése meghozatala előtt.

A változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldalon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak! Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.