Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Mastercard Standard Devizakártya

Az Ön kényelméért külföldön is!

  • Széles körben elfogadott dombornyomott bankkártya devizaszámlákhoz
  • Díjmentes, külföldön érvényes baleset-, betegség és poggyászbiztosítással

Miért válasszam?

Kényelmes fizetőeszköz

Euró vagy amerikai dollár vagy angol font vagy svájci frank devizanemek valamelyikében vezetett devizaszámlához.

Money exchange sign at the airport; Shutterstock ID 529550860; Purchase Order: EMIL; Job: ; Client/Licensee: ; Other:

Akár átváltás-mentes külföldi kártyahasználat 

Amennyiben a vásárlás devizaneme és a számla devizaneme megegyezik, úgy a tranzakció eredeti összege kerül terhelésre a számlán.*

Woman at the supermarket checkout, she is paying using a credit card, shopping and retail concept; Shutterstock ID 503419588; Purchase Order: EMIL; Job: ; Client/Licensee: ; Other:

Dombornyomott kártya utas- és baleset biztosítással 

Az Erste Bank az UNION Biztosítóval együttműködésben, automatikusan, díjmentes és az egész világra kiterjedő Utasbiztosítási Csomagot nyújt Önnek Mastercard Standard bankkártyájához. A biztosítás kiterjed baleset, megbetegedés, poggyászkár esetére, valamint asszisztencia szolgáltatásokra egyaránt.

Blurred Hands of Woman Passenger Fasten Seat Belt After Boarding Airplane. Safety First Travel Concept.; Shutterstock ID 755551219; Purchase Order: EMIL; Job: ; Client/Licensee: ; Other:

In English

Click for the English version of the client information and the full conditions of the insurance contract.

 

Jellemzők

A Mastercard Standard Devizakártya az Ön kényelmét szolgálja külföldön is!

Amennyiben a vásárlás devizaneme és a számla devizaneme megegyezik, úgy a tranzakció eredeti összege kerül terhelésre a számlán.
Díjmentes Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS szolgáltatás vehető igénybe hozzá

Kibővített ATM hálózat

Rendelkezésére áll az Erste Bank kibővített ATM hálózata, vagyis több mint 1200 bankjegykiadó automata (nagyságrendileg 400 Erste, valamint 800 Takarékszövetkezeti ATM). A készpénzfelvétel díjköteles lehet.

Sürgősségi készpénzfelvétel és sürgősségi bankkártya csere külföldön

 

Befizetés, PIN kód módosítás és egyenleg lekérdezés

Készpénzfelvétel mellett ügyfeleinknek lehetősége van egyenleg lekérdezésre, PIN kód módosításra és készpénz befizetésre is saját ATM-eken.

Készpénzfelvétel külföldön

Az Erste csoport tagjaihoz tartozó külföldi ATM-eken a készpénzfelvétel díja az Erste ATM használat díjával megegyező.

Kapcsolódó szolgáltatások

További bankkártyák

Jogi feltételek

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazza.

*Amennyiben a vásárlás devizaneme és a számla devizaneme megegyezik, úgy a tranzakció eredeti összege kerül terhelésre a számlán.