Mastercard Gold és Mastercard World Gold bankkártya

Megkülönböztetett figyelem!

  • Ingyenes Gyors Sáv használat a Budapest Arénában és a budapesti repülőtéren
  • Exkluzív ajánlatok a Mastercard Premium Selection programban
  • Díjmentes, külföldi utazások esetén érvényes, emelt szintű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

Miért válasszam?

Főbb előnyök

A Mastercard Gold egy világszerte népszerű, széles körben elfogadott betétikártya-szolgáltatás keretében kibocsátott presztízs bankkártya, amelynek sokszor már a birtoklása is pozitív megítélést jelenthet. 

Young backpacker enjoying a looking at sunset on Bagan, Myanmar Asia. Traveling along Asia, active lifestyle concept; Shutterstock ID 521657338; Purchase Order: EMIL; Job: EMIL; Client/Licensee: ; Other:

Emelt szintű utas- és balesetbiztosítási szolgáltatás

Az Erste Bank az UNION Biztosítóval együttműködésben, automatikusan, díjmentesen és az egész világra kiterjedő Gold Utasbiztosítási Csomagot nyújt Önnek Mastercard Gold bankkártyájához. A biztosítás kiterjed baleset, megbetegedés, poggyászkár esetére, valamint asszisztencia szolgáltatásokra egyaránt. A szolgáltatás keretében az Ön bankkártyájához nyújtott, díjmentes utazási biztosítással biztonságban érezheti magát a 30 napnál nem hosszabb külföldi útjai során. Külön utazási biztosítást csak akkor szükséges kötnie, ha a bankkártyájához járó biztosításnál nagyobb fedezeti összegű biztosítást szeretne igényelni, vagy valamilyen speciális biztosítási fedezetre van szüksége.

Tovább

Father and son playing  on the road at the day time.  Concept of friendly family.; Shutterstock ID 326848943; PO: EBH Kelemen Szilvia; Job: Szk junius

Ingyenes Fast Track Sáv a budapesti reptéren

Felejtse el a reptéri sorban állást! Az Erste Mastercard Gold és World Gold bankkártyájával lehetősége nyílik arra, hogy értékes időt spórolva a biztonsági ellenőrzéshez Gyorsító Sávot vegyen igénybe.

 

Ingyenes Gyors Sáv használat a Budapest Arénában

Prémium bankkártyája felmutatásával immár a legforgalmasabb rendezvények idején is kényelmesen, a Gyors Sáv bejáraton juthat be a Papp László Budapest Sportarénába.

 

Ingyenes Premium Lounge belépés a Budapest Arénában

A Papp László Budapest Sportaréna Premium Lounge exkluzív társalgójában prémium környezetben, vendégváró snackekkel és frissítőkkel hangolódhat bármely programra.

 

DUBAI, UAE - APRIL 18, 2014: airport interior. Dubai International Airport is a major international airport located in Dubai, and is the world's busiest airport by international passenger traffic.; Shutterstock ID 258588419; Purchase Order: EMIL; Job: EMIL; Client/Licensee: ; Other:

Erste World Club

A Mastercard World Gold bankkártyával rendelkező ügyfeleink részére biztosítjuk az Erste World Club partnerei által nyújtott kedvezményeket és /vagy egyedi szolgáltatásokat, kiemelt ajánlatokat, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket szakmai- és szórakoztató rendezvényeken  keresztül.

Jellemzők

Bankkártyáját Keretszerződésének („A” kategória) bármely számlájához (HUF, EUR, USD, GBP, CHF, CAD) díjmentesen hozzá kapcsolhatja

Egyérintéses fizetésre is alkalmas bankkártya

SMS-szolgáltatás: Díjmentes Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS szolgáltatással is igénybe vehető

A biztonságos internetes vásárlás érdekében, a kártyabirtokos által megadott mobil telefonszámra SMS-ben küld a Bank biztonsági kódot, amelyet interneten keresztül, a betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlások belföldön és külföldön (bankkártyával, továbbiakban: vásárlás) esetén szükséges megadnia.

Kibővített ATM hálózat

Rendelkezésére áll az Erste Bank kibővített ATM hálózata, vagyis több mint 1200 bankjegykiadó automata (nagyságrendileg 400 Erste, valamint 800 Takarékszövetkezeti ATM). A készpénzfelvétel belföldön vagy külföldön szolgáltatás (továbbiakban: készpénzfelvétel) díjköteles lehet. 

Információ a pénzügyi rezsicsökkentéstől

Készpénzfelvétel külföldön

Az Erste csoport tagjaihoz tartozó külföldi ATM-eken a készpénzfelvétel külföldön szolgáltatás díja az Erste ATM használat díjával megegyező.

Készpénz befizetés belföldön, PIN kód módosítás és egyenleg lekérdezés

Készpénzfelvétel mellett ügyfeleinknek lehetősége van egyenleg lekérdezésre, PIN kód módosításra és készpénzbefizetésre belföldön, saját ATM-eken.

Sürgősségi készpénzfelvétel és sürgősségi bankkártya csere külföldön

Mastercard Premium Selection

Minden hónapban különleges ajánlatok a Mastercardtól! Az igénybevétel regisztrációhoz kötött.

Kapcsolódó szolgáltatások

További bankkártyák

Feltételek

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazza.