Mastercard Gold és Mastercard World Gold bankkártya

Megkülönböztetett figyelem!

  • Ingyenes Gyors Sáv használat a Budapest Arénában és a budapesti repülőtéren
  • Díjmentes, külföldi utazások esetén érvényes, emelt szintű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

Miért válasszam?

Főbb előnyök

A Mastercard Gold egy világszerte népszerű, széles körben elfogadott betétikártya-szolgáltatás keretében kibocsátott presztízs bankkártya, amelynek sokszor már a birtoklása is pozitív megítélést jelenthet. 

Emelt szintű utas- és balesetbiztosítási szolgáltatás

Az Erste Bank az UNION Biztosítóval együttműködésben, automatikusan, díjmentesen és az egész világra kiterjedő Gold Utasbiztosítási Csomagot nyújt Önnek Mastercard Gold bankkártyájához. A biztosítás kiterjed baleset, megbetegedés, poggyászkár esetére, valamint asszisztencia szolgáltatásokra egyaránt. A szolgáltatás keretében az Ön bankkártyájához nyújtott, díjmentes utazási biztosítással biztonságban érezheti magát a 30 napnál nem hosszabb külföldi útjai során. Külön utazási biztosítást csak akkor szükséges kötnie, ha a bankkártyájához járó biztosításnál nagyobb fedezeti összegű biztosítást szeretne igényelni, vagy valamilyen speciális biztosítási fedezetre van szüksége.

Tovább

Ingyenes Fast Track Sáv a budapesti reptéren

Felejtse el a reptéri sorban állást! Az Erste Mastercard Gold és World Gold bankkártyájával lehetősége nyílik arra, hogy értékes időt spórolva a biztonsági ellenőrzéshez Gyorsító Sávot vegyen igénybe.

 

Ingyenes Gyors Sáv használat a Budapest Arénában

Prémium bankkártyája felmutatásával immár a legforgalmasabb rendezvények idején is kényelmesen, a Gyors Sáv bejáraton juthat be a Papp László Budapest Sportarénába.

 

Ingyenes Premium Lounge belépés a Budapest Arénában

A Papp László Budapest Sportaréna Premium Lounge exkluzív társalgójában prémium környezetben, vendégváró snackekkel és frissítőkkel hangolódhat bármely programra.

 

Erste World Club

A Mastercard World Gold bankkártyával rendelkező ügyfeleink részére biztosítjuk az Erste World Club partnerei által nyújtott kedvezményeket és /vagy egyedi szolgáltatásokat, kiemelt ajánlatokat, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket szakmai- és szórakoztató rendezvényeken  keresztül.

Jellemzők

Bankkártyáját Keretszerződésének („A” kategória) bármely számlájához (HUF, EUR, USD, GBP, CHF, CAD) díjmentesen hozzá kapcsolhatja

Egyérintéses fizetésre is alkalmas bankkártya

Kibővített ATM hálózat

Rendelkezésére áll az Erste Bank kibővített ATM hálózata, vagyis több mint 1200 bankjegykiadó automata (nagyságrendileg 400 Erste, valamint 800 Takarékszövetkezeti ATM). A készpénzfelvétel belföldön vagy külföldön szolgáltatás (továbbiakban: készpénzfelvétel) díjköteles lehet. 

Információ a pénzügyi rezsicsökkentéstől

Készpénz befizetés belföldön, PIN kód módosítás és egyenleg lekérdezés

Készpénzfelvétel mellett ügyfeleinknek lehetősége van egyenleg lekérdezésre, PIN kód módosításra és készpénzbefizetésre belföldön, saját ATM-eken.

Készpénzfelvétel külföldön

Az Erste csoport tagjaihoz tartozó külföldi ATM-eken a készpénzfelvétel külföldön szolgáltatás díja az Erste ATM használat díjával megegyező.

Sürgősségi készpénzfelvétel és sürgősségi bankkártya csere külföldön

Kapcsolódó szolgáltatások

További bankkártyák

Feltételek

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazza.