Mastercard Standard bankkártya

Kényelem és biztonság a pénzügyekben!

  • Széles körben elfogadott betétikártya-szolgáltatás keretében kibocsátott dombornyomott bankkártya
  • Díjmentes, külföldi utazások esetén érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítással

Miért válasszam?

Dombornyomott kártya utas- és baleset biztosítással

Az Erste Bank az UNION Biztosítóval együttműködésben, automatikusan, díjmentes és az egész világra kiterjedő Utasbiztosítási Csomagot nyújt Önnek Mastercard Standard bankkártyájához. A biztosítás kiterjed baleset, megbetegedés, poggyászkár esetére, valamint asszisztencia szolgáltatásokra egyaránt.

Gold and platinum credit cards close up; Shutterstock ID 636433667; Purchase Order: EMIL; Job: EMIL; Client/Licensee: ; Other:

Jellemzők

Bankkártyáját Keretszerződésének („A” kategória) bármely számlájához (HUF, EUR, USD, GBP, CHF, CAD) díjmentesen hozzá kapcsolhatja

 

Egyérintéses fizetési móddal is igénybe vehető

SMS-szolgáltatás: Díjmentes Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS szolgáltatás vehető igénybe hozzá

A biztonságos internetes vásárlás érdekében, a kártyabirtokos által megadott mobil telefonszámra SMS-ben küld a Bank biztonsági kódot, amelyet interneten keresztül, a betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlások belföldön és külföldön (bankkártyával, továbbiakban: vásárlás) esetén szükséges megadnia. A szolgáltatás díjmentes! 

Kibővített ATM hálózat

Rendelkezésére áll az Erste Bank kibővített ATM hálózata, vagyis több mint 1200 bankjegykiadó automata (nagyságrendileg 400 Erste, valamint 800 Takarékszövetkezeti ATM). A készpénzfelvétel belföldön vagy külföldön (továbbiakban: készpénzfelvétel) szolgáltatás díjköteles lehet.

Készpénzfelvétel külföldön

Az Erste csoport tagjaihoz tartozó külföldi ATM-eken a készpénzfelvétel külföldön díja az Erste ATM használat díjával megegyező.

Készpénz befizetés belföldön, PIN kód módosítás és egyenleg lekérdezés

Készpénzfelvétel mellett ügyfeleinknek lehetősége van egyenleg lekérdezésre, PIN kód módosításra és készpénzbefizetésre belföldön saját ATM-eken.

Sürgősségi készpénzfelvétel és sürgősségi bankkártya csere külföldön

 

Kapcsolódó szolgáltatások

További bankkártyák

Jogi feltételek

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazza.