Erste EgySzámla Nyugdíjas Díjcsomag

Miért előnyös az Erste EgySzámla Nyugdíjas Díjcsomag?

  • Jövedelemmel vagy kártya használattal* csökkentheti havi díját
  • Bankolási szokások alapján választhat kedvezmény
  • Több számlát is nyithat díjcsomagon belül ugyanazért a havi díjért
  • A George Web és a George App, az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás segít, hogy kevesebb erőfeszítéssel többet hozzon ki a pénzügyeiből.

*Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön4

Választható kedvezmények

Éljen három kedvezményünk egyikével,
válassza az Ön számára legkedvezőbbet!

Sokat utal?

Indítson korlátlan számban kedvezményes forint átutalást (átutalás belföldön forintban), éljen a George Weben és George Appon5 keresztül indított átutalási kedvezménnyel!1

Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson (George Web, George App) keresztül indított valamennyi eseti forint átutalás kedvezményes díja, összeghatártól függetlenül: 0 Ft + (0,30%, maximum 10 000 Ft). A +(0,3% max. 10 000 Ft) díjrész az átutalt összeg 20 000 Ft feletti részére kerül felszámításra.

Szereti tudni, hogy mi történik a számláján? 

Fizessen fele annyit SMS szolgáltatás (Őrszem) kedvezményünkkel!

Kövesse figyelemmel számlaforgalmát, kártyás költéseit az Őrszem SMS szolgáltatásunk segítségével! Az Őrszem alszolgáltatások havi díja 50%-os kedvezménnyel2 választható az Erste EgySzámla Díjcsomag keretszerződésen belül nyitott forint számlákhoz és az ahhoz kapcsolódóan igényelt bankkártyákhoz. Az értesítéseket kérheti SMS-ben vagy akár George App értesítéssel (push üzenetben) is.

Az Őrszem szolgáltatás aktuális kondícióit a mindenkor hatályos Lakossági Elektronikus Csatorna Szolgáltatások Hirdetménye tartalmazza.

Szeret mindent bankkártyával fizetni?

Csökkentse költségeit betétikártya-szolgáltatás (továbbiakban bankkártya) kedvezménnyel!

Élvezze a dombornyomott bankkártya előnyeit, például a díjmentes, külföldön érvényes utas-, baleset- és poggyászbiztosítást, és fizessen érte kevesebbet! A bankkártya kedvezménnyel dombornyomott kártyájáért egy elektronikus bankkártya éves kártyadíját kell csak fizetnie3.

A Visa Classic és a Mastercard Standard típusú bankkártya kibocsátási díja és éves kártyadíja a Visa Electron/Mastercard Start típusú bankkártya kibocsátási díjával és éves kártyadíjával egyezik meg.

Előnyök

Kedvezményes havi ügyfélkapcsolati díj4, melynek feltétele

  • Nyugdíjas kedvezménnyel igényelt díjcsomag esetén jövedelem jóváírás vagy betéti bankkártyás vásárlás

A díjcsomagon belül nyitott bármely bankszámlához szabadon, díjmentesen hozzárendelhető és használható ugyanaz a bankkártya George Weben és George Appon keresztül.

Korlátlan számban díjmentesen nyitható forint és devizaszámla a díjcsomagon belül

Hozzáférés biztosítható mások számára az Ön által meghatározott számlákhoz

Egy választható és bármikor módosítható kedvezmény

Nyugdíjasoknak kedvező, alacsonyabb jövedelmi feltételek

Kérjen visszahívást!

Kiegészítő szolgáltatások a kényelemért

Egyéb termékek

Feltételek

EBKM: 0,01%. 

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. Erste EgySzámla Díjcsomag és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza.

A számla és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a

Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

Az Erste Bank Hungary Zrt. az Országos Betétbiztosítási Alap (továbbiakban: OBA) tagintézete. A Banknál vezetett bankszámlán és betétszámlán nyilvántartott megtakarítások az OBA által, a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. CCXXXVII. törvény 209-219.§-ban foglaltak szerint - biztosított. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.


1 Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson keresztül indított valamennyi eseti forint átutalás kedvezményes díja, összeghatártól függetlenül: 0 Ft + (0,30%, maximum 10 000 Ft). A +(0,3% max. 10 000 Ft) díjrész az átutalt összeg 20 000 Ft feletti részére kerül felszámításra.

2  Az Őrszem szolgáltatás aktuális kondícióit a mindenkor hatályos Lakossági Elektronikus Csatorna Szolgáltatások Hirdetménye tartalmazza.

3 A Visa Classic és a Mastercard Standard típusú bankkártya kibocsátási díja és éves kártyadíja a Visa Electron/Mastercard Start típusú bankkártya kibocsátási díjával és éves kártyadíjával egyezik meg.

Kedvezményes ügyfélkapcsolati díj elektronikus számlakivonat igénylése és jövedelem jóváírás vagy betéti bankkártyás vásárlási feltételek teljesítése esetén. Nyugdíjas kedvezménnyel igénybe vett EgySzámla Díjcsomag esetén nem feltétel az elektronikus számlakivonat igénybevétele. Az EgySzámlához kizárólag a Betétikártya-szolgáltatás keretein belül igényelt betéti bankkártya kérhető. 

5 Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások további feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye tartalmazza.