A befektetés nem kiváltság

Kezdd az évet havi rendszeres befektetéssel!

A biztonságos bankolás fenntartása érdekében a Balassagyarmati fiókunk (2660, Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem utca 34-36.) néhány napig zárva tart. A fióki ATM ebben az időszakban is igénybe vehető készpénz ki- és befizetésére. Legközelebbi, nyitva tartó fiókunk: Salgótarjáni fiók (3100, Salgótarján, Erzsébet tér 5.)

Hogyan lehet könnyebb a bankolás internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkkal?

Vállalati fenntarthatóság és felelősségvállalás az Ersténél

Az Erste Bankot 200 évvel ezelőtt azzal a céllal alapították, hogy társadalmi státuszra, nemzetiségre, hitre, nemi hovatartozásra, életkorra való tekintet nélkül mindenki részesülhessen a jólétből, így a pénzügyi termékek és szolgáltatások mindenki számára hozzáférhetőek legyenek. A Social Banking egy olyan lehetőség, amivel az Erste bebizonyíthatja, hogy az üzlet és a társadalmi érdek szabadon megférhet egymás mellett és egymást segítve. Segítünk, mert segíteni jó dolog.

Az Erste Bank jogszabályi kötelezettségének eleget téve alkalmazza a 144/2018. (VIII. 13.) Korm. rendelet 1. melléklete (2014/92/EU PAD irányelv 3. cikk (5) bekezdés) szerint meghatározott egységesített megnevezéseket és fogalom-meghatározásokat. Az eddig használt elnevezések helyett az egységes fogalmak segítik Önt az információk
megértésében.

Hasznos információk