Helló, George! Helló, szabadság!

Nyiss diákszámlát és csapasd a nyarat a George Freedom designer pulcsiban!

2021. június 9-én megjelent a fizetési moratórium hosszabbításáról szóló Kormányrendelet. Ennek értelmében a moratórium változatlan feltételek mellett 2021. szeptember 30-ig tart. Az érintett ügyfeleink számára így 2021. június 30-án automatikusan meghosszabbítjuk a hiteltörlesztések felfüggesztését 2021. szeptember 30-ig.

Hogyan lehet könnyebb a bankolás internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkkal?

Vállalati fenntarthatóság és felelősségvállalás az Ersténél

Az Erste Bankot 200 évvel ezelőtt azzal a céllal alapították, hogy társadalmi státuszra, nemzetiségre, hitre, nemi hovatartozásra, életkorra való tekintet nélkül mindenki részesülhessen a jólétből, így a pénzügyi termékek és szolgáltatások mindenki számára hozzáférhetőek legyenek. A Social Banking egy olyan lehetőség, amivel az Erste bebizonyíthatja, hogy az üzlet és a társadalmi érdek szabadon megférhet egymás mellett és egymást segítve. Segítünk, mert segíteni jó dolog.

Az Erste Bank jogszabályi kötelezettségének eleget téve alkalmazza a 144/2018. (VIII. 13.) Korm. rendelet 1. melléklete (2014/92/EU PAD irányelv 3. cikk (5) bekezdés) szerint meghatározott egységesített megnevezéseket és fogalom-meghatározásokat. Az eddig használt elnevezések helyett az egységes fogalmak segítik Önt az információk
megértésében.

Hasznos információk