Ha hiszel magadban, bármit elérhetsz!

Már csak a pénz hiányzik? Válaszd az Erste Most Extra Személyi Kölcsönt!

A kijárási korlátozásra tekintettel, annak érdekében, hogy minden ügyfelünk és dolgozónk számára biztosítsuk a kényelmes hazaérést 20:00 óráig, 2020. november 11-től egyes fiókjaink nyitva tartása átmenetileg megváltozott. Kérjük, hogy fióki látogatása előtt mindig tájékozódjon az aktuális nyitva tartásról a fiókkeresőben.

Hogyan lehet könnyebb a bankolás internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkkal?

Vállalati fenntarthatóság és felelősségvállalás az Ersténél

Az Erste Bankot 200 évvel ezelőtt azzal a céllal alapították, hogy társadalmi státuszra, nemzetiségre, hitre, nemi hovatartozásra, életkorra való tekintet nélkül mindenki részesülhessen a jólétből, így a pénzügyi termékek és szolgáltatások mindenki számára hozzáférhetőek legyenek. A Social Banking egy olyan lehetőség, amivel az Erste bebizonyíthatja, hogy az üzlet és a társadalmi érdek szabadon megférhet egymás mellett és egymást segítve. Segítünk, mert segíteni jó dolog.

Az Erste Bank jogszabályi kötelezettségének eleget téve alkalmazza a 144/2018. (VIII. 13.) Korm. rendelet 1. melléklete (2014/92/EU PAD irányelv 3. cikk (5) bekezdés) szerint meghatározott egységesített megnevezéseket és fogalom-meghatározásokat. Az eddig használt elnevezések helyett az egységes fogalmak segítik Önt az információk
megértésében.

Hasznos információk