Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 03. 27. 22:00 óra és 2020. 03. 28. 02:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on March 27, 2020 and 2 a. m. on March 28, 2020 the operation of digital services will be suspended.


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Járványhelyzet

Friss információ a bankfiókokról

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. március 28. napjától életbe lépő kijárási korlátozás nem érinti a banki ügyintézést, amely esetében továbbra is megengedett a lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyása. Mindannyiunk egészségének megóvása érdekében azonban kérjük, hogy csak a legszükségesebb esetben keresse fel bankfiókunkat, egyúttal javasoljuk, hogy vegyék igénybe a digitális és telefonos csatornákon végezhető banki szolgáltatásainkat (NetBank, MobilBank, TeleBank).

A kialakult helyzetben a legfontosabb az Erste Banknál, hogy az ügyfeleinknek és kollégáinknak egészségügyi szempontból is biztonságos körülményeket teremtsünk, garantáljuk a stabil, kiszámítható szolgáltatásokat. Így ügyfeleinknek is folyamatos támogatást nyújtunk pénzügyeikben.

Az iskolák bezárása és egészségügyi elővigyázatossági okokból kollégáink fiókok közötti átcsoportosításával biztosítjuk, hogy fiókhálózati szolgáltatásaink kiszámíthatóan rendelkezésére álljanak a koronavírus járványhelyzet ideje alatt is.

Ebből adódóan azonban előfordulhat, hogy egyes fiókokat átmenetileg bezárunk vagy a nyitvatartási idejét korlátozzuk. Erről naprakészen tájékozódhat honlapunkon. 

Kérjük, hogy fióki látogatása előtt mindig nézze meg fiókkeresőnket, ahol naprakész információt talál a teljes hálózatról.

Fiókkereső pontos nyitvatartási időkkel: www.erstebank.hu/fiok-atm-kereso

Átmenetileg zárva tartó fiókjaink:

Komáromi Fiók, Komárom, Gyár utca 2-6., 2900
Legközelebb nyitva tartó fiókunk: Tatai Fiók, Tata, Országgyűlés tér 3., 2890

Országzászló téri Fiók, Nyíregyháza Országzászló tér 10., 4401
Legközelebb nyitva tartó fiókunk: Korzó Bankfiók, Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1., 4400

Európa Torony Fiók, Budapest, Népfürdő u. 24-26., 1138
Legközelebb nyitva tartó fiókunk: Flórián téri fiók, Budapest, Flórián tér 3., 1033

Pólus  Irodaház Fiók, Budapest Szentmihályi út 137., 1151
Legközelebb nyitva tartó fiókunk: Újpesti Fiók, Budapest, Árpád út 68., 1042

Hűvösvölgy Fiók, Budapest Hűvösvölgyi út 138., 1021 StopShop
Legközelebb nyitva tartó fiókunk: Budapest, Margit körút 87-89., 1024

Szabadság téri Fiók, Budapest Szabadság tér 14., 1054
Legközelebb nyitva tartó fiókunk: Vörösmarty téri Fiók: Budapest, Vörösmarty tér 4., 1051

ATM ki- és befizetésre továbbra is van lehetőség a bezárt fiókban, ennek működése zavartalan. Ez alól csak a Szabadság téri Fiók kivétel, ott kérjük, használja a Vörösmarty téri Fiók ATM-jét.

Köszönjük megértését és kérjük a fentieknek megfelelően tervezze fióki látogatását!

Fiókkereső pontos nyitvatartási időkkel: Megnézem

Annak érdekében, hogy a bankfiókjaink egészségügyi szempontból is biztonságosak maradjanak a következőket tesszük:

  • A takarítások számát megnöveltük, naponta többször fertőtlenítjük a kilincseket, ajtókat, mellékhelyiségeket. Kollégáink a kezüket is többször fertőtlenítik, kerülik a fizikai kontaktust.
  • A bankfiókokban kizárólag olyan kollégák dolgoznak, akik nem jártak a koronavírus által súlyosan érintett országokban.
  • Betartjuk az 1 méteres távolságot tanácsadás közben is.
  • Követjük és figyelembe vesszük mind a Magyar Bankszövetség, mind az Országos Tisztifőorvos ajánlásait, utasításait, továbbá anyavállalatunk révén követjük a nemzetközi gyakorlatokat.

Más ügyfelek és a bankfiókban dolgozó kollégáink érdekében kérjük, hogy:

  • Ha bármilyen fertőző betegségre utaló tünetet észlelne saját magán vagy a közvetlen környezetében élőkön, bankfióki látogatását halassza el!
  • Ha bankfióki látogatása során szájmaszkot visel, kérjük, hogy belépéskor arcát rövid időre tegye szabaddá! Ennek oka, hogy a banki szolgáltatások igénybevétele során a fiókokba érkező ügyfeleket kamerákkal rögzítjük. Ez bankbiztonsági előírás.
  • Kérjük, a kézfogást átmenetileg kerüljék!

Felhívjuk figyelmét digitális és telefonos bankolási lehetőséginkre!

Digitális szolgáltatásaink segítségével kényelmesen, otthonából tudja intézni pénzügyeit, de hívhatja az Erste TeleBankot a 06 1 298 0222-es telefonszámon, munkanapokon 7 és 21 óra között.

Amennyiben nem rendelkezik NetBank szerződéssel vagy a belépéshez szükséges NetBank azonosítóval, igényeljen bankfiókjainkban vagy az Erste TeleBankon keresztül!

A telefonos igényléshez rendelkeznie kell TeleBank szerződéssel.

További információt a digitális szolgáltatásainkról itt talál: Megnézem

Néhány tipp a járványügyi vészhelyzet idejére:

Készpénzfelvétel vagy készpénzbefizetés esetén használhatja az Erste Bank országos ATM hálózatát is! Keressen meg az Önhöz legközelebbi ATM-et itt!

Az érintéses fizetési megoldásaink személyes fizetés esetén is higiénikusabb megoldást nyújtanak, mint a készpénz használata. Használja érintéses bankkártyáját vagy fizessen telefonjával, Erste MobilePay alkalmazásból vagy Apple Pay-jel. 

Jó egészséget és nyugodt bankolást kívánunk!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy mindig aktuális és hasznos információkat tudjunk adni a biztonságos és kiszámítható bankolás érdekében. Látogasson vissza hozzánk!

Amennyiben a vírushelyzettel kapcsolatos kérdése van, keressen minket szokásos elérhetőségeinken.

Erste Telebank: +36 1 298 0222

További hasznos tartalmaink