Friss információk bankfiókjaink nyitvatartásáról

2021. április 19-től bankfiókjaink nyitvatartása újra a régi, de néhány bankfiók pénztárának elérhetősége változik! Kérjük, hogy látogatása előtt mindig tájékozódjon aktuális fióki és pénztári nyitvatartásainkról a fiókkeresőben.

Foglaljon időpontot!

A kialakult helyzetben továbbra is mindent megteszünk ügyfeleink és kollégáink egészségének megőrzése érdekében és fokozott figyelmet fordítunk a higiéniás feltételek biztosítására. A bankfiókjainkban bevezetett intézkedésekről itt talál részletes tájékoztatást.

Ha személyes ügyintézésre van szüksége, kérjük, hogy mindig időpontra érkezzen bankfiókjainkba, így elkerülheti a sorban állást és csökkenthetni a személyes kontaktusok számát.

Online időpontfoglaló

Tervezze meg előre bankfióki ügyintézését és foglaljon időpontot, így elkerülheti a sorban állást és csökkentheti a személyes kontaktusok számát.

Fiókkereső

Bankfiókjaink aktuális nyitvatartását bármikor, akár útközben is könnyen ellenőrizheti.
 

Használja digitális és telefonos csatornáinkat!

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük Ön számára a járványhelyzetre eső banki ügyintézést, összegyűjtöttük, hogy digitális és telefonos csatornáink (George App, George Web, NetBank, TeleBank) használatával mely szolgáltatások intézhetőek otthonából, és melyek miatt érdemes felkeresnie a bankfiókot.

Maszkviselés a bankfiókokban

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyféltereink egészségügyi szempontból is biztonságosak legyenek. Többek között azzal, hogy állandóan maszkot viselünk, amely eltakarja orrunkat és szánkat.

Ezt kérjük ügyfeleinktől is. Köszönjük, hogy megérti, hogy munkatársainknak csak akkor áll módúkban kiszolgálni Önt, ha orrot és szájat eltakaró maszkot visel.

Annak érdekében, hogy a bankfiókjaink egészségügyi szempontból is biztonságosak maradjanak, a következőket tesszük:

  • Kollégáink és ügyfeleink biztonsága érdekében védőplexiket szerelünk bankfiókjainkba.
  • Védőmaszkokat és gumikesztyűket biztosítunk kollégáink számára.
  • A takarítások számát megnöveltük, naponta többször fertőtlenítjük a kilincseket, ajtókat, mellékhelyiségeket. Kollégáink a kezüket is többször fertőtlenítik, kerülik a fizikai kontaktust.
  • A bankfiókokban kizárólag olyan kollégák dolgoznak, akik nem jártak a koronavírus által súlyosan érintett országokban.
  • Betartjuk a másfél méteres távolságot tanácsadás közben is.
  • Követjük és figyelembe vesszük mind a Magyar Bankszövetség, mind az Országos Tisztifőorvos ajánlásait, utasításait, továbbá anyavállalatunk révén követjük a nemzetközi gyakorlatokat.

Más ügyfelek és kollégáink érdekében kérjük, hogy:

  • Ha bármilyen fertőző betegségre utaló tünetet észlelne saját magán vagy a közvetlen környezetében élőkön, bankfióki látogatását halassza el!
  • A bankfióki látogatása során, kérjük, hogy kollégáink kérésére arcát rövid időre tegye szabaddá, azonosítás céljából.
  • Kérjük, a kézfogást átmenetileg kerüljék!

Felhívjuk figyelmét digitális és telefonos bankolási lehetőségeinkre!

Digitális szolgáltatásaink segítségével kényelmesen, otthonából tudja intézni pénzügyeit, de hívhatja az Erste TeleBankot a 06 1 298 0222-es telefonszámon, munkanapokon 7 és 21 óra között.

Amennyiben nem rendelkezik NetBank szerződéssel vagy a belépéshez szükséges NetBank azonosítóval, igényeljen bankfiókjainkban vagy az Erste TeleBankon keresztül!

A telefonos igényléshez rendelkeznie kell TeleBank szerződéssel.

Néhány tipp a biztonsága érdekében:

Készpénzfelvétel vagy készpénzbefizetés esetén használhatja az Erste Bank országos ATM hálózatát is! Keresse meg az Önhöz legközelebbi ATM-et itt!

Az érintéses fizetési megoldásaink személyes fizetés esetén is higiénikusabb megoldást nyújtanak, mint a készpénz használata. Használja érintéses bankkártyáját vagy fizessen telefonjával, Erste MobilePay alkalmazásból vagy Apple Pay-jel. 

Jó egészséget és nyugodt bankolást kívánunk!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy mindig aktuális és hasznos információkat tudjunk adni a biztonságos és kiszámítható bankolás érdekében. Látogasson vissza hozzánk!

Amennyiben a vírushelyzettel kapcsolatos kérdése van, keressen minket szokásos elérhetőségeinken.

Erste Telebank: +36 1 298 0222