Fióki nyitva tartás

Friss információ a bankfiókokról

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. március 28. napjától életbe lépő kijárási korlátozás nem érinti a banki ügyintézést, amely esetében továbbra is megengedett a lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyása. Mindannyiunk egészségének megóvása érdekében azonban kérjük, hogy csak a legszükségesebb esetben keresse fel bankfiókunkat, egyúttal javasoljuk, hogy vegyék igénybe a digitális és telefonos csatornákon végezhető banki szolgáltatásainkat (NetBank, MobilBank, TeleBank).

A kialakult helyzetben a legfontosabb az Erste Banknál, hogy az ügyfeleinknek és kollégáinknak egészségügyi szempontból is biztonságos körülményeket teremtsünk, garantáljuk a stabil, kiszámítható szolgáltatásokat. Így ügyfeleinknek is folyamatos támogatást nyújtunk pénzügyeikben.

Egészségünk védelmében, valamint egyes településeken helyi önkormányzati rendelet alapján a bankfióki ügyintézést 2020. április 27-től kizárólag egészségügyi védőmaszk viselése mellett tudnak igénybe venni. Kérjük, amennyiben nem rendelkezne vele, száját abban az esetben is takarja el egy kendővel vagy sállal. Ennek hiányában sajnos nem tudjuk kiszolgálni.

Fiókkereső pontos nyitvatartási időkkel: Megnézem
Kérjük, nézze meg, mely szolgáltatásokért érdemes a bankfiókot felkeresni, és melyek intézhetők otthonából: Letöltöm (PDF · 169 KB)

Annak érdekében, hogy a bankfiókjaink egészségügyi szempontból is biztonságosak maradjanak, a következőket tesszük:

  • Kollégáink és ügyfeleink biztonsága érdekében védőplexiket szerelünk bankfiókjainkba.
  • Védőmaszkokat és gumikesztyűket biztosítunk kollégáink számára.
  • A takarítások számát megnöveltük, naponta többször fertőtlenítjük a kilincseket, ajtókat, mellékhelyiségeket. Kollégáink a kezüket is többször fertőtlenítik, kerülik a fizikai kontaktust.
  • A bankfiókokban kizárólag olyan kollégák dolgoznak, akik nem jártak a koronavírus által súlyosan érintett országokban.
  • Betartjuk a másfél méteres távolságot tanácsadás közben is.
  • Követjük és figyelembe vesszük mind a Magyar Bankszövetség, mind az Országos Tisztifőorvos ajánlásait, utasításait, továbbá anyavállalatunk révén követjük a nemzetközi gyakorlatokat.

Más ügyfelek és a bankfiókban dolgozó kollégáink érdekében kérjük, hogy:

  • Ha bármilyen fertőző betegségre utaló tünetet észlelne saját magán vagy a közvetlen környezetében élőkön, bankfióki látogatását halassza el!
  • Ha bankfióki látogatása során szájmaszkot visel, kérjük, hogy belépéskor arcát rövid időre tegye szabaddá! Ennek oka, hogy a banki szolgáltatások igénybevétele során a fiókokba érkező ügyfeleket kamerákkal rögzítjük. Ez bankbiztonsági előírás.
  • Kérjük, a kézfogást átmenetileg kerüljék!

Felhívjuk figyelmét digitális és telefonos bankolási lehetőséginkre!

Digitális szolgáltatásaink segítségével kényelmesen, otthonából tudja intézni pénzügyeit, de hívhatja az Erste TeleBankot a 06 1 298 0222-es telefonszámon, munkanapokon 7 és 21 óra között.

Amennyiben nem rendelkezik NetBank szerződéssel vagy a belépéshez szükséges NetBank azonosítóval, igényeljen bankfiókjainkban vagy az Erste TeleBankon keresztül!

A telefonos igényléshez rendelkeznie kell TeleBank szerződéssel.

További információt a digitális szolgáltatásainkról itt talál: Megnézem

Néhány tipp a járványügyi vészhelyzet idejére:

Készpénzfelvétel vagy készpénzbefizetés esetén használhatja az Erste Bank országos ATM hálózatát is! Keresse meg az Önhöz legközelebbi ATM-et itt!

Az érintéses fizetési megoldásaink személyes fizetés esetén is higiénikusabb megoldást nyújtanak, mint a készpénz használata. Használja érintéses bankkártyáját vagy fizessen telefonjával, Erste MobilePay alkalmazásból vagy Apple Pay-jel. 

Jó egészséget és nyugodt bankolást kívánunk!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy mindig aktuális és hasznos információkat tudjunk adni a biztonságos és kiszámítható bankolás érdekében. Látogasson vissza hozzánk!

Amennyiben a vírushelyzettel kapcsolatos kérdése van, keressen minket szokásos elérhetőségeinken.

Erste Telebank: +36 1 298 0222

További hasznos tartalmaink