Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 10. 22. 22:00 óra és 2020. 10. 23. 06:00 óra, továbbá 2020.10.25. 02:00 óra és 10.25. 03:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on October 22, 2020 and 6:00 a.m. on October 23, 2020, furthermore between 2:00 a.m. on October 25, 2020 and 3:00 a.m. on October 25, 2020 the operation of digital services will be suspended.

Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

 

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Friss információ a működésünkről

Bankunk mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyféltereink egészségügyi szempontból is biztonságosak legyenek.

Többek között azzal, hogy állandóan maszkot viselünk, amely eltakarja orrunkat és szánkat.

Ezt kérjük Öntől is.

Köszönjük, hogy megérti,  hogy nem áll módunkban kiszolgálni Önt, amennyiben maszk nélkül, vagy azt nem megfelelően viselve lép be hozzánk.

Mindannyiunk egészségének megóvása érdekében kérjük, hogy csak a legszükségesebb esetben keresse fel bankfiókunkat és kollégáinkat, egyúttal javasoljuk, hogy mindennapi bankügyei intézéséhez vegye igénybe a digitális és telefonos csatornákon végezhető banki szolgáltatásainkat (NetBank, MobilBank, TeleBank).

Kérjük, a fiók felkeresése előtt tájékozódjon az aktuális nyitvatartási időről, mivel a vírushelyzet miatt előfordulhatnak változások.

Fiókkereső pontos nyitvatartási időkkel: Megnézem

Annak érdekében, hogy a bankfiókjaink egészségügyi szempontból is biztonságosak maradjanak, a következőket tesszük:

  • Kollégáink és ügyfeleink biztonsága érdekében védőplexiket szerelünk bankfiókjainkba.
  • Védőmaszkokat és gumikesztyűket biztosítunk kollégáink számára.
  • A takarítások számát megnöveltük, naponta többször fertőtlenítjük a kilincseket, ajtókat, mellékhelyiségeket. Kollégáink a kezüket is többször fertőtlenítik, kerülik a fizikai kontaktust.
  • A bankfiókokban kizárólag olyan kollégák dolgoznak, akik nem jártak a koronavírus által súlyosan érintett országokban.
  • Betartjuk a másfél méteres távolságot tanácsadás közben is.
  • Követjük és figyelembe vesszük mind a Magyar Bankszövetség, mind az Országos Tisztifőorvos ajánlásait, utasításait, továbbá anyavállalatunk révén követjük a nemzetközi gyakorlatokat.

Más ügyfelek és kollégáink érdekében kérjük, hogy:

  • Ha bármilyen fertőző betegségre utaló tünetet észlelne saját magán vagy a közvetlen környezetében élőkön, bankfióki látogatását halassza el!
  • A bankfióki látogatása során, kérjük, hogy kollégáink kérésére arcát rövid időre tegye szabaddá, azonosítás céljából.
  • Kérjük, a kézfogást átmenetileg kerüljék!

Felhívjuk figyelmét digitális és telefonos bankolási lehetőségeinkre!

Digitális szolgáltatásaink segítségével kényelmesen, otthonából tudja intézni pénzügyeit, de hívhatja az Erste TeleBankot a 06 1 298 0222-es telefonszámon, munkanapokon 7 és 21 óra között.

Amennyiben nem rendelkezik NetBank szerződéssel vagy a belépéshez szükséges NetBank azonosítóval, igényeljen bankfiókjainkban vagy az Erste TeleBankon keresztül!

A telefonos igényléshez rendelkeznie kell TeleBank szerződéssel.

További információt a digitális szolgáltatásainkról itt talál: Megnézem

Néhány tipp a biztonsága érdekében:

Készpénzfelvétel vagy készpénzbefizetés esetén használhatja az Erste Bank országos ATM hálózatát is! Keresse meg az Önhöz legközelebbi ATM-et itt!

Az érintéses fizetési megoldásaink személyes fizetés esetén is higiénikusabb megoldást nyújtanak, mint a készpénz használata. Használja érintéses bankkártyáját vagy fizessen telefonjával, Erste MobilePay alkalmazásból vagy Apple Pay-jel. 

Jó egészséget és nyugodt bankolást kívánunk!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy mindig aktuális és hasznos információkat tudjunk adni a biztonságos és kiszámítható bankolás érdekében. Látogasson vissza hozzánk!

Amennyiben a vírushelyzettel kapcsolatos kérdése van, keressen minket szokásos elérhetőségeinken.

Erste Telebank: +36 1 298 0222