Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 03. 27. 22:00 óra és 2020. 03. 28. 02:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on March 27, 2020 and 2 a. m. on March 28, 2020 the operation of digital services will be suspended.


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Használja digitális és telefonos csatornákon végezhető banki szolgáltatásainkat!

NetBank

Az Erste NetBank használatához szükséges:

  • Erste Bank által vezetett bankszámla
  • NetBank szerződés
  • SMS-ek fogadására alkalmas mobiltelefon

Hol igényelhető?

Bankfiókban személyesen:

A bankszámla megnyitásával egyidejűleg, vagy azt követően bármikor lehetséges.

TeleBankon keresztül:

Erste NetBank hozzáférést igényelhet telefonon, az Erste TeleBankon keresztül is. Ennek feltétele, hogy Ön rendelkezzen érvényes TeleBank szerződéssel és úgynevezett T-PIN kóddal, mely szükséges az azonosításhoz. A sikeres telefonos igénylést követőenaz első belépéshez szükséges jelszót is elküldjük az Ön által megadottmobiltelefonszámra.

További információk a NetBankról: Megnézem

MobilBank

Ilyen egyszerű regisztrálni:

2.

Indítsa el az alkalmazást!

3.

A legelső belépést megelőzően az alkalmazás megerősítést kér értesítések megjelenítéséhez(PUSH), valamint a nagyobb ügyfélbiztonság érdekében a helymeghatározáshoz.

4.

Az első belépés NetBank azonosító és jelszó megadásával történik, amelyhez SMS ellenőrző kód megadása is szükséges – tehát meglévő NetBank kapcsolat és egy élő, aktuális telefonszám megléte szükséges.

5.

Az Erste MobilBank első használata alkalmával egy 6 számjegyből álló, úgynevezett mPIN létrehozására van szükség. Későbbiekben ennek segítségével vagy ha úgy kényelmesebb, akár biometrikus azonosítással is lehetséges belépni az applikációba***

6.

A fenti lépések után az Erste MobilBank alkalmazás bárhol és bármikor rendelkezésére áll.

További információk a MobilBankról: Megnézem

TeleBank

Szolgáltatásaink a telefonos ügyfélszolgálatunk banki munkanapokon (hétfőtől péntekig) 07:00 és 21:00 között áll ügyfeleink rendelkezésére.

További információk a TeleBankról: Megnézem

Digitális szolgáltatásaink