Wizz Air Hitelkártya
Igényeljen Wizz Air
Hitelkártyát!
*Telefonszám
+36 Amennyiben mobiltelefonszámot ad meg, 1 munkanapon belül megküldjük Önnek regisztrációs kódját.
Kérjük, hogy ezt a kódot a fióki ügyintézés meggyorsítása érdekében őrizze meg!
(Munkatársunk vezetékes telefonszám megadása esetén is keresni fogja Önt.)
*Születési dátum
Szerepel a negatív adóslistán?
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Regisztrációját követően két munkanapon belül megkeressük Önt, és válaszolunk kérdéseire. Az igénylés megkezdésével nem vállal kötelezettséget, így egyeztethet időpontot is a fióki látogatásra.

Újra a tengernél!
Ingyen repjeggyel jöttünk!

Ha 2016. június 20-ig Wizz Air Hitelkártyát (főkártyát) igényel, és kérelmét a bank jóváhagyja, a szokásos 10 000 üdvözlő ponton felül most még 10 000 pontot írunk jóvá Önnek! Ezek a pontok egy az egyben forintokra válthatók, így a 20 000 Ft már a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy vásárlására!

Minden vásárlásra költött 100 forint után 2 pontot írunk jóvá. Wizz Air repülőjegy vásárlása esetén 100 forintonként 4 pont jár.

Díjmentes Wizz Discount Club Csoportos tagságot biztosítunk a főkártyabirtokosnak, így kedvezményesen vásárolhat repülőjegyeket saját maga és 5 útitársa számára.

Számolja ki, hogy havi vásárlásait Wizz Air Hitelkártyával fizetve, hány pontot gyűjthetne 6 hónap vagy 1 év alatt?

Kalkulátor

Havi költés
 • Élelmiszer
  0 Ft
 • Üzemanyag
  0 Ft
 • Wizz Air repülőjegy
  0 Ft
 • Egyéb bankkártyás vásárlás
  0 Ft
 • Havi költés: 0 Ft 0 db Havi pontok összege:
 • Ajándék pontok összege: Éves pontok összege:
 • 20 000 db 0 db
Az összegyűjtött pontokat Wizz Air repülőjegyekre és egyéb Wizz Air szolgáltatások igénybevételére (pl. poggyászköltség, ülőhely foglalás) válthatja be. 1 pont=1 forint. Az összegyűjtött pontokból a foglalás egy része is kifizethető. Részletek: www.erstebank.hu
Kérem az ajánlatot
THM: 39,89%
A tájékoztatás nem teljes körű. A 20 000 forintot a Bank 20 000 pont formájában biztosítja, amelyet a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó pontgyűjtő számlán ír jóvá a hitelkártya jóváhagyását követően, és ami a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy és egyéb szolgáltatások vásárlására. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkori hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Hitel Hirdetmény, a pontgyűjtés, pontbeváltás, valamint az akció keretében az üdvözlő pontokon felüli 10 000 pont jóváírásának feltételeit és részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák. Ezek a dokumentumok megtalálhatóak a bankfiókokban és a www.erstebank.hu címen. Wizz Air Hitelkártyák esetén a Főkártyabirtokos egy elszámolási időszakon belül a hitelkeret összegével megegyező összértékű vásárlási tranzakció után jogosult pontok gyűjtésére, amelyben a társkártyával történt vásárlások is beleszámítanak. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek és a jogszabály változása esetén mértéke módosulhat. A feltüntetett THM-érték számítása 375 000 Ft hitelkeret és egyéves futamidő figyelembevételével történt. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

2016. április 12-től Wizz Air Hitelkártya esetén a kártyabirtokos egy elszámolási időszakon belül a hitelkeret összegével megegyező összértékű vásárlási tranzakció után jogosult pontok gyűjtésére (ez az úgynevezett Pontgyűjtési alap). A társkártyával történt vásárlás tranzakciók is beleszámítanak a Pontgyűjtési alapba, tekintettel arra, hogy a társkártyához nem kapcsolódik önálló Pontgyűjtési alap. A Pontgyűjtési alap a belföldi és külföldi vásárlásokra, valamint a Wizz Air honlapján vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air Hitelkártyával kiegyenlített vásárlásokra összevontan értendő. A részleteket a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.