Wizz Air Hitelkártya
Igényeljen Wizz Air
Hitelkártyát!
*Telefonszám
+36 Amennyiben mobiltelefonszámot ad meg, 1 munkanapon belül megküldjük Önnek regisztrációs kódját.
Kérjük, hogy ezt a kódot a fióki ügyintézés meggyorsítása érdekében őrizze meg!
(Munkatársunk vezetékes telefonszám megadása esetén is keresni fogja Önt.)
*Születési dátum
Szerepel a negatív adóslistán?
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Regisztrációját követően két munkanapon
belül felhívjuk, és válaszolunk kérdéseire.
Az igénylés megkezdésével nem vállal
kötelezettséget, így egyeztethet időpontot is
a fióki látogatásra.

Fizessen repülőjegyéért
10 000 forinttal kevesebbet!

Ha Wizz Air Hitelkártyát (főkártyát) igényel, és igénylését a bank jóváhagyja, kezdésnek 10 000 üdvözlő pontot írunk jóvá Önnek. Ezek a pontok egy az egyben forintokra válthatók, így a 10 000 Ft már a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy vásárlásra vagy Wizz Air szolgáltatásokra!

Minden vásárlásra költött 100 forint után 2 pontot írunk jóvá. Wizz Air repülőjegy vásárlása esetén 100 forintonként 4 pont jár.

Díjmentes Wizz Discount Club Csoportos tagságot biztosítunk a főkártyabirtokosnak, így kedvezményesen vásárolhat repülőjegyeket saját maga és 5 útitársa számára.

Számolja ki, hogy havi vásárlásait Wizz Air Hitelkártyával fizetve, hány pontot gyűjthetne 1 év alatt?

Kalkulátor

Havi költés
 • Élelmiszer
  0 Ft
 • Üzemanyag
  0 Ft
 • Wizz Air repülőjegy
  0 Ft
 • Egyéb bankkártyás vásárlás
  0 Ft
 • Havi költés: 0 Ft 0 db Havi pontok összege:
 • Ajándék pontok összege: Éves pontok összege:
 • 10 000 db 0 db
Az összegyűjtött pontokat Wizz Air repülőjegyekre és egyéb Wizz Air szolgáltatások igénybevételére (pl. poggyászköltség, extra lábhely) válthatja be. 1 pont=1 forint. Az összegyűjtött pontokból a foglalás egy része is kifizethető. Részletek: www.erstebank.hu
Kérem az ajánlatot
THM: 39,40%
A tájékoztatás nem teljes körű. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkori hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Hitel Hirdetmény, a pontbeváltás, valamint a 10 000 üdvözlő pont jóváírásának feltételeit és részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyûjtõ Feltételei tartalmazzák. Ezek a dokumentumok megtalálhatóak a bankfiókokban és a www.erstebank.hu címen. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek és a jogszabály változása esetén mértéke módosulhat. A feltüntetett THM-érték számítása 375.000 Ft hitelkeret és egyéves futamidő figyelembevételével történt. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. 

Wizz Air Hitelkártya esetén a Főkártyabirtokos egy elszámolási időszakon belül a hitelkeret összegével megegyező összértékű vásárlási tranzakció után jogosult pontok gyűjtésére, amelybe a társkártyával történt vásárlások is beleszámítanak.