Wizz Air Hitelkártya

Váltsa repülésre 20 000 üdvözlő pontját!

  • THM: 2022.01.01-2022.06.30 között újonnan igényelt Wizz Air hitelkártya főkártya esetén: 39,25% (5)
  • Új főkártya birtokosként most 20 000 Ft értékű üdvözlő pontot kap ajándékba (1)
  • 20 000 üdvözlő pont ajándékba1
  • Vásárlásai után repülésre váltható pontok2
  • Levásárolható kibocsátási díj3
  • Kedvezményes belépés a Mastercard Airport Lounge-ba a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren
  • Ingyenes Gyorsító Sáv használat a budapesti repülőtéren

Számolja ki, milyen messze repülhet!

Igényelje a Wizz Air Discount Club (WDC) tagsággal járó hűségcsomagjaink6 egyikét!

2022. 04. 01-től a meglévő Wizz Air Hitelkártyákhoz a WDC tagság az évfordulóig tart, azután nem hosszabbítjuk meg automatikusan. Ha továbbra is szeretné élvezni a WDC tagság előnyeit és plusz pontokat gyűjteni, válassza alábbi hűségcsomagjaink egyikét!

Melyek a Wizz Air Hitelkártya előnyei?

Vásárlásai után repülésre váltható pontokat kap2

Minden vásárlásra elköltött 100 Ft után 1 pontot kap, míg a Wizz Air honlapján (wizzair.com), mobilapplikációjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán végzett vásárlások esetén 100 forintonként 2 pontra számíthat.

Az adott elszámolási időszakon belül az egyéni hitelkeret összegéig, de maximum 250 000 forint értékű vásárlás után gyűjthet pontokat.

A Wizz Air Hitelkártyával gyűjtött pontjait nem csak repülőjegy vásárlására, hanem más Wizz Air szolgáltatásokra is beválthatja, mint például poggyászdíjra, ülőhelyválasztásra vagy elsőbbségi beszállásra.

A pontokból a foglalás árának egy része is kifizethető.

1 pont = 1 forint

Hűségcsomag igénylésével a Wizz Air Hitelkártyával elérhető alappontokon felül könnyedén gyűjthet további pontokat.

A hitelkártya költések után jóváírt pontokat naponta átvezetjük a Wizz Airnél vezetett számlára. Így a pontegyenleg a WIZZ-számlán mindig naprakész lesz.

20 000 üdvözlő pont ajándékba1

Ha 2022. 01. 01. és 2022. 06. 30. között igényel Wizz Air Hitelkártya főkártyát és igénylését jóváhagyjuk, akciósan 20 000 forint értékű üdvözlő ponttal hozzájárulunk a következő repüléséhez, ha a Pontgyűjtő Feltételekben leírtak teljesülnek. 

Levásárolható kibocsátási díj3

A főkártya és a társkártya kibocsátási díja is levásárolható.

Pénzvisszatérítés vásárlásaid után

Aktiváld a Moneyback Kedvezményprogramot, a mobilalkalmazási szolgáltatásunkban, a George Appban, és élvezd a neked válogatott pénzvisszatérítéseket bankkártyás és hitelkártyás vásárlásaid után!

Ingyenes Gyorsító Sáv a budapesti reptéren

Felejtse el a reptéri sorban állást! Wizz Air Hitelkártyájával lehetősége nyílik arra, hogy értékes időt spórolva a biztonsági ellenőrzéshez Gyorsító Sávot vegyen igénybe.

Mastercard Airport Lounge

A Wizz Air Hitelkártya belépést biztosít a Mastercard Airport Lounge-ba, a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Mastercard Airport Lounge 2021. május 3-tól az egészségügyi előírások fokozott figyelembevételével ismételten nyitva van.

Kapcsolódó szolgáltatások

További hitelkártyák

Feltételek

Reprezentatív példa

Az adatok tájékoztató jellegűek. Az egyedi ügyletre irányadó feltételeket az egyedi szerződés tartalmazza. A hitel futamideje alatt a hitelkártya kamata és díjai a szerződésben meghatározott esetekben és módon változhatnak, melytől függően a táblázatban feltüntetett értékek módosulhatnak.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó Hirdetmény tartalmazza. A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhat.

A mindenkor aktuális gyűjthető pontokat, a pontgyűjtés, pontbeváltás valamint az üdvözlő pontok jóváírásának feltételeit és részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

1 20 000 forintot a Bank 20 000 pont formájában biztosítunk a Wizz Air Hitelkártya főkártyák esetén, amelyet a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó pontgyűjtő számlán írunk jóvá a hitelkártya jóváhagyását követően. Ezek a pontok a következő utazásnál felhasználhatóak Wizz Air repülőjegy és egyéb Wizz Air szolgáltatások vásárlására. A 20 000 pontot a a 2022. 01. 01 és 2022. 03. 31 között igényelt és 2022. 04. 30-ig jóváhagyott, valamint 2022.04.01. és 2022.06.30. között igényelt és 2022.07.31-ig jóváhagyott Wizz Air Hitelkártya főkártya igénylések esetén biztosítjuk akkor, ha a főkártyabirtokos:

-        a Hitelkártya igénylőlapon mobil telefonszámot és e-mail címet ad meg annak érdekében, hogy az Erste Bank ezen megadott elérhetőségekre, termékeire és szolgáltatásaira vonatkozóan megkeresse telefonon, SMS-ben, e-mailen és internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson,

-        a Wizz Air honlapján regisztrált és rögzítette a Wizz számlaszámát vagy e-mail címét az internetbanki/mobilalkalmazási szolgáltatásban a Wizz Air Hitelkártya főkártya jóváhagyástól számított 60 napon belül,

-        legalább egy alkalommal egy tranzakciót végez a kártyával a kártya Bank általi jóváhagyását követő szintén 60 napon belül. Ezen időszak alatt a vásárlási tranzakciónak könyvelésre kell kerülnie.

A Wizz Air Hitelkártya főkártya elsőként küldött kártyakísérő levelének dátuma minősül a Wizz Air Hitelkártya jóváhagyásának.

Ha az akció keretében igényelt Wizz Air Hitelkártyát a Főkártyabirtokos annak kibocsátásától számított 12 hónapon belül megszünteti, a Bank jogosult a 20 000 pont megvonására akként, hogy 20 000 forinttal a Főkártyabirtokos hitelszámláját megterheli. Üdvözlő pontok jóváírása – az előzőekben szereplő feltétel teljesítése esetén a vásárlási tranzakció könyvelését követő három héten belül kerül sor. Társkártya igénylése esetén nem biztosítunk Üdvözlő pontokat. Az Üdvözlő pontokra vonatkozó kiegészítő rendelkezéseket – a hitelkártya számla megszüntetése esetére – a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

2 Wizz Air Hitelkártya esetén: Az adott elszámolási időszakban lekönyvelt vásárlás tranzakciók összege, amely után a bank a gyűjtött pontokat kalkulálja. A pontgyűjtés alapja a főkártyabirtokos Wizz Air Hitelkártyájához tartozó hitelkeret összegének egyszerese, de legfeljebb 250 000 Ft. Egy adott elszámolási időszakban legfeljebb ekkora összértékű vásárlások után gyűjthet a kártyabirtokos pontokat. Amennyiben az adott elszámolási időszakban a hitelszámlán terhelt vásárlási tranzakciók összege meghaladja a fentiekben meghatározott pontgyűjtési alap összegét, akkor az időben korábban terhelt vásárlási tranzakciók után ad pontokat a bank. A pontgyűjtési alap számlaszinten értelmezett, vagyis a főkártyára és társkártyákra együtt. A részleteket a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő FeltételeiWizz Air Credit Card Programme Terms of Travel Points Collection Program tartalmazzák.

3 A kibocsátási díjnak megfelelő összeg a hitelkártya kibocsátását követő három hónapon belül vásárolható le. A főkártya és társkártya kibocsátási díjának megfelelő összeg levásárlása külön-külön szükséges, azaz hitelkártyánként kell elérnie a vásárlások összegének a kibocsátási díj összegét. A kibocsátási díj mértékéről és részleteiről a Lakossági Hitel Hirdetményből tájékozódhat

4 Wizz Air Hitelkártya mellé igényelt Comfort csomag esetén az ügyfél által választott  a Wizz Airnél történt vásárlási tranzakcióra 0%-os Könnyített Törlesztést biztosítunk 6 hónapos futamidőre, amely telefonos banki szolgáltatáson (TeleBankon) keresztül igényelhető (THM 0%). A 0%-os Könnyített Törlesztés feltétele, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeg meg lett fizetve.

A Könnyített Törlesztés több vásárlási tranzakcióra vonatkozóan is megigényelhető, mely tranzakciónknak minimum a 20 000 Ft-ot el kell érnie.

5 2022. 01. 01 – 2022. 06. 30. között az Erste Bank helyszíni értékesítőinél (bizonyos plázákban és a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren) befogadott új Wizz Air hitelkártya (főkártya) igénylések esetén a hitelkeret rendelkezésre bocsátását követő 6. hónap utáni első fordulónapig a havi hitelkamat: 0%, az ezt követő időszaktól érvényes havi hitelkamat: 2,40-2,79% a hitelkeret mértékétől, melyet részletesen a Lakossági Hitelkártya Hirdetmény tartalmaz. A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010 (III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj figyelembevételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj és annak levásárlásának részletes feltételei, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Könnyített törlesztés reprezentatív példa:

Könnyített Törlesztés – jelenti a Hitelkártyához kapcsolódó olyan kiegészítő szolgáltatást, amely alapján a főkártyabirtokosnak lehetősége van arra, hogy az általa kiválasztott, a Hirdetményben meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő vásárlás összegét - bank jóváhagyása alapján -, több egyenlő részletben, a tranzakciók összege után fizetendő kamathoz képest alacsonyabb kamattal fizesse vissza. A könnyített törlesztés kamata akkor alacsonyabb, mint a Hitelkártya kamata, ha az elszámolási időszakban nem a havi számlakivonatban meghatározott teljes összeget csak annak egy részét vagy csak a minimum fizetendő összeget fizette vissza.

A THM a fogyasztóknak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv., valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 500.000 Ft hitel összeg, 3 év futamidő, 2,492% rögzített havi hitelkamat és a nyitási díj (az igénybe vett összeg 1,02%-a min. 3.072 max. 10.240 Ft) figyelembevételével került meghatározásra. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeget kell visszafizetnie.

6 A Wizz Air Hitelkártyához igényelhető hűségcsomagok részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő FeltételeiWizz Air Credit Card Programme Terms of Travel Points Collection Program tartalmazza. A hűségcsomaghoz kapcsolódó díjakról és feltételekről a Lakossági Hitel Hirdetményből tájékozódhat.