Wizz Air Hitelkártya

Váltsa repülésre kezdésként kapott 20 000 üdvözlő pontját!

  • THM: 2022.01.01-2022.06.30 között újonnan igényelt Wizz Air hitelkártya főkártya esetén: 39,25% (7)
  • Új főkártya birtokosként most 20 000 Ft értékű üdvözlő pontot kap ajándékba (1)
  • Utazásra váltható pontokat gyűjt betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlásaival belföldön és külföldön (hitelkártyával, továbbiakban: vásárlás) vásárlásaival2
  • Kedvezményesen beléphet a Mastercard Airport Lounge-ba a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren
  • Ingyenes Gyors Sáv használat a Budapest Arénában és a budapesti repülőtéren

Ön már rendelkezik Wizz Air Hitelkártyával? Pontgyűjtési feltételek változásáról, az igényelhető promóciós csomagokról az alábbi oldalon talál bővebb információt:

Gyűjtsön vásárlásaival pontokat és váltsa be őket Wizz Air repülőjegyekre!

  • minden belföldi és külföldi vásárlásra elköltött 100 forint után 1 pontot,
  • Wizz Air honlapján (wizzair.com), mobil applikációjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán végzett vásárlások esetén 100 forintonként 2 pontot írunk jóvá a pontgyűjtő-számlán.
  • Az adott elszámolási időszakon belül az egyéni hitelkeret összegéig, de maximum 250 000 forint értékű vásárlás után gyűjthető pont.

1 pont = 1 forint

A Wizz Air Hitelkártyával gyűjtött pontjait nem csak repülőjegy vásárlásra, hanem más Wizz Air szolgáltatásokra – például poggyászdíjra, ülőhelyválasztásra vagy elsőbbségi beszállásra – is beválthatja.

A pontokból a foglalás árának egy része is kifizethető.

Melyek a Wizz Air Hitelkártya előnyei?

Vásárlásai után repülésre váltható pontokat kap2

Minden vásárlásra elköltött 100 Ft után 1 pontot kap, míg a Wizz Air honlapján (wizzair.com), mobil applikációjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán végzett vásárlások esetén 100 Forintonként 2 pontra számíthat. Ezeket a pontokat repülőjegyekre és egyéb szolgáltatásokra válthatja a Wizz Airnél.

20 000 üdvözlő pont ajándékba1

Ha 2022.01.01. és 2022.06.30 között igényel Wizz Air Hitelkártya főkártyát és igénylését a Bank jóváhagyja, akciósan 20 000 forint értékű üdvözlő ponttal hozzájárulunk a következő repüléséhez, amennyiben a Pontgyűjtő Feltételekben foglaltak teljesülnek. 

Levásárolható kibocsátási díj3

A főkártya, és a társkártya kibocsátási díja is levásárolható.

Napi pontbeváltás

A hitelkártya költések után jóváírt pontok automatikusan naponta átvezetésre kerülnek a Wizz Airnél vezetett számlára. Így a pontegyenleg a Wizz Air számlán mindig naprakész lesz.

Ingyenes Fast Track Sáv a budapesti reptéren

Felejtse el a reptéri sorban állást! Wizz Air Hitelkártyájával ehetősége nyílik arra, hogy értékes időt spórolva a biztonsági ellenőrzéshez Gyorsító Sávot vegyen igénybe.

Mastercard Airport Lounge

A Wizz Air Hitelkártya belépést biztosít a Mastercard Airport Lounge-ba a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Mastercard Airport Lounge 2021. május 3-tól az egészségügyi előírások fokozott figyelembevételével ismételten nyitva van.

Ingyenes Gyors Sáv használat a Budapest Arénában

Wizz Air Hitelkártyája/prémium bankkártyája felmutatásával immár a legforgalmasabb rendezvények idején is kényelmesen, a Gyors Sáv bejáraton juthat be a Papp László Budapest Sportarénába. (Budapest Aréna jelenleg zárva tart.)

Ingyenes Premium Lounge belépés a Budapest Arénában

A Papp László Budapest Sportaréna Premium Lounge exkluzív társalgójában prémium környezetben, vendégváró snackekkel és frissítőkkel hangolódhat bármely programra. (Budapest Aréna jelenleg zárva tart.)

Számolja ki, milyen messze repülhet!

Minden vásárlásra elköltött 100 Ft után 1 pontot, míg a Wizz Air honlapján (wizzair.com), mobil applikációjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán végzett vásárlások esetén 100 forintonként 2 pontra számíthat. Számolja ki, egy év alatt hány pontot gyűjthet!

Wizz Air Hitelkártyához igényelhető promóciós csomagok

Válasszon vásárlási szokásaihoz leginkább igazodó pontgyűjtő megoldásaink közül, és gyűjtsön még több pontot!

Comfort Csomag

Akár évi 24.000 többlet ponttal4

Pontgyűjtés: 100 forintonként 3 pontot írunk jóvá Wizz Air szolgáltatások vásárlása esetén, továbbá 100 forintonként 1 pontot kap minden egyéb vásárlás után

Pontgyűjtési limit: havi 450 000 forint összegig, de maximum a hitelkeret összegéig

Extra ajánlat: 0% THM-mel Könnyített Törlesztési lehetőség 6 hónapos futamidőre, a Wizz Airnél történő vásárlásokra5

Könnyített törlesztés reprezentatív THM: 34,36%6

Csomag havi díja: 990 Ft

Comfort Plus Csomag

Akár évi 48.000 többlet ponttal4

Pontgyűjtés: 100 forintonként 4 pontot írunk jóvá Wizz Air szolgáltatások vásárlása esetén, továbbá 100 forintonként 1 pontot kap minden egyéb vásárlás után

Pontgyűjtési limit: havi 650 000 forint összegig, de maximum a hitelkeret összegéig

Csomag havi díja: 1.590 Ft


A fenti kiegészítő csomagok 12 hónapos hűségidővel  igényelhetők, beállításuk, a havi díjjal együtt beállítást követő fordulónapon lép érvénybe.
A Wizz Air Hitelkártyához kiválasztott promóciós csomagot telefonos banki szolgáltatáson (Erste TeleBankon) és internetbanki szolgáltatáson keresztül igényelheti meg, illetve ott tájékozódhat a további részletekről.

Kapcsolódó szolgáltatások

További hitelkártyák

Feltételek

Reprezentatív példa

Az adatok tájékoztató jellegűek. Az egyedi ügyletre irányadó feltételeket az egyedi szerződés tartalmazza. A hitel futamideje alatt a hitelkártya kamata és díjai a szerződésben meghatározott esetekben és módon változhatnak, melytől függően a táblázatban feltüntetett értékek módosulhatnak.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó Hirdetmény tartalmazza. A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhat.

A mindenkor aktuális gyűjthető pontokat, a pontgyűjtés, pontbeváltás valamint az üdvözlő pontok jóváírásának feltételeit és részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

1 20 000 forintot a Bank 20 000 pont formájában biztosítja a Wizz Air Hitelkártya főkártyák esetén, amelyet a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó pontgyűjtő számlán ír jóvá a hitelkártya jóváhagyását követően, és ami a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy és egyéb Wizz Air szolgáltatások vásárlására. A 20 000 pontot a 2021.10.01 és 2021.12.31 között igényelt és 2022.01.31-ig jóváhagyott, valamint a  2022.01.01 és 2022.03.31 között igényelt és 2022.04.30-ig jóváhagyott Wizz Air Hitelkártya főkártya igénylések esetén biztosítja, abban az esetben, ha a főkártyabirtokos a Hitelkártya igénylőlapon mobil telefonszámot és e-mail címet ad meg, annak érdekében, hogy az Erste Bank ezen megadott elérhetőségekre, termékeire és szolgáltatásaira vonatkozóan megkeresse telefonon, SMS-ben, e-mailen és internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson, illetve a Wizz Air honlapján regisztrált és rögzítette a Wizz számlaszámát vagy e-mail címét az internetbanki/mobilalkalmazási szolgáltatásban a Wizz Air Hitelkártya főkártya jóváhagyástól számított 60 napon belül, valamint legalább egy alkalommal egy tranzakciót végez a kártyával a kártya Bank általi jóváhagyását követő szintén 60 napon belül. Ezen időszak alatt a vásárlási tranzakciónak könyvelésre kell kerülnie. A Wizz Air Hitelkártya főkártya elsőként küldött kártyakísérő levelének dátuma minősül a Wizz Air Hitelkártya jóváhagyásának.

Amennyiben az akció keretében igényelt Wizz Air Hitelkártyát a Főkártyabirtokos annak kibocsátásától számított 12 hónapon belül megszünteti, a Bank jogosult a 20 000 pont megvonására akként, hogy 20 000 forinttal a Főkártyabirtokos hitelszámláját megterheli. Üdvözlő pontok jóváírása – az előzőekben szereplő feltétel teljesítése esetén a vásárlási tranzakció könyvelését követő három héten belül kerül sor. Társkártya igénylése esetén a Bank nem biztosít Üdvözlő pontokat. Az Üdvözlő pontokra vonatkozó kiegészítő rendelkezéseket – a hitelkártya számla megszüntetése esetére – a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

2 Wizz Air Hitelkártya esetén: Az adott elszámolási időszakban lekönyvelt vásárlás tranzakciók összege, amely után a Bank a Gyűjtött pontokat kalkulálja. A pontgyűjtés alapja a Főkártyabirtokos Wizz Air Hitelkártyájához tartozó hitelkeret összegének egyszerese, de legfeljebb 250 000 Ft. Egy adott elszámolási időszakban legfeljebb ekkora összértékű vásárlások után gyűjthet a Kártyabirtokos Pontokat. Amennyiben az adott elszámolási időszakban a hitelszámlán terhelt Vásárlási tranzakciók összege meghaladja a fentiekben meghatározott Pontgyűjtési alap összegét, akkor az időben korábban terhelt Vásárlási tranzakciók után ad Pontokat a Bank. A Pontgyűjtési alap számlaszinten értelmezett, vagyis a Főkártyára és Társkártyákra együtt. A részleteket a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei, Wizz Air Credit Card Programme Terms of Travel Points Collection Program tartalmazzák.

3 A kibocsátási díjnak megfelelő összeg a hitelkártya kibocsátását követő három hónapon belül vásárolható le. A főkártya és társkártya kibocsátási díjának megfelelő összeg levásárlása külön-külön szükséges, azaz hitelkártyánként kell elérnie a vásárlások összegének a kibocsátási díj összegét. A kibocsátási díj mértékéről és részleteiről a Lakossági Hitel Hirdetményből tájékozódhat

4 A Wizz Air Hitelkártyával gyűjthető, 250.000 Ft-os pontgyűjtési alap mellett éves 30.000 ponton felül Comfort csomag esetén a 450.000 Ft-os pontgyűjtési alap éves 24.000 többlet pont gyűjtését, Comfort Plus csomag esetén a 650.000 Ft-os pontgyűjtési alap 48.000 többlet pont gyűjtését teszi lehetővé.

A részletekről a mindenkor hatályos Hirdetményben és a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételeiben tájékozódhat.

5 Wizz Air Hitelkártya mellé igényelt Comfort csomag esetén az ügyfél által választott a Wizz Airnél történt vásárlási tranzakcióra 0%-os Könnyített Törlesztést biztosít 6 hónapos futamidőre, amely telefonos banki szolgáltatáson (TeleBankon) keresztül igényelhető (THM 0%).

6 A THM a fogyasztóknak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv., valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 500.000 Ft hitel összeg, 3 év futamidő, 2,492% rögzített havi hitelkamat és a nyitási díj (az igénybe vett összeg 1,02%-a min. 3.072 max. 10.240 Ft) figyelembevételével került meghatározásra. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeget kell visszafizetnie.

7 2022.01.01 – 2022.06.30. között az Erste Bank helyszíni értékesítőinél (bizonyos plázákban és a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren) befogadott új Wizz Air hitelkártya (főkártya) igénylések esetén a hitelkeret rendelkezésre bocsátását követő 6. hónap utáni első fordulónapig a havi hitelkamat: 0%, az ezt követő időszaktól érvényes havi hitelkamat: 2,40-2,79% a hitelkeret mértékétől, melyet részletesen a Lakossági Hitelkártya Hirdetmény tartalmaz. A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010 (III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj figyelembevételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj és annak levásárlásának részletes feltételei, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Könnyített Törlesztés – jelenti a Hitelkártyához kapcsolódó olyan kiegészítő szolgáltatást, amely alapján a Főkártyabirtokosnak lehetősége van arra, hogy az általa kiválasztott, a Hirdetményben meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő Vásárlás összegét - Bank jóváhagyása alapján -, több egyenlő részletben, a Tranzakciók összege után fizetendő Kamathoz képest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

Könnyített törlesztés reprezentatív példa:

Könnyített Törlesztés – jelenti a Hitelkártyához kapcsolódó olyan kiegészítő szolgáltatást, amely alapján a Főkártyabirtokosnak lehetősége van arra, hogy az általa kiválasztott, a Hirdetményben meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő Vásárlás összegét - Bank jóváhagyása alapján -, több egyenlő részletben, a Tranzakciók összege után fizetendő Kamathoz képest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások további feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye valamint a Lakossági Hitelkártya Általános Feltételei tartalmazzák.