Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Wizz Air Hitelkártya

Váltsa repülésre vásárlásait!

  • Új főkártya birtokosként 10 000 Ft értékű üdvözlő pontot kap ajándékba*
  • Utazásra váltható pontokat gyűjt vásárlásaival**
  • Ingyenes Wizz Discount Club Csoportos tagság jár Önnek
  • Ingyenes belépést biztosít Önnek a budapesti Mastercard Airport Lounge-ba

THM: 39,4%

Happy tourists taking a self portrait with phone in front of Duomo cathedral,Milan - Couple traveling in Italy; Shutterstock ID 230622922; PO: EBH Mass Wizz

Gyűjtsön vásárlásaival pontokat és váltsa be őket Wizz Air repülőjegyekre!

A Wizz Air Hitelkártya használatakor minden vásárlásra elköltött 100 forint után 2 pontot, míg Wizz Air szolgáltatások vásárlása estén 100 Forintonként 4 pontot írunk jóvá az Ön pontgyűjtő-számláján.

1 pont = 1 Forint.

A Wizz Air Hitelkártyával gyűjtött pontjait nem csak repülőjegy vásárlásra, hanem más Wizz Air szolgáltatásokra – például poggyászdíjra, ülőhelyválasztásra vagy elsőbbségi beszállásra – is beválthatja.

A pontokból a foglalás árának egy része is kifizethető.

Melyek a Wizz Air Hitelkártya előnyei?

Vásárlásai után repülésre váltható pontokat kap***

Minden vásárlásra elköltött 100 Ft után 2 pontot kap, míg a Wizz Air honlapján (wizzair.com), mobil applikációjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán végzett vásárlások esetén 100 Forintonként 4 pontra számíthat. Ezeket a pontokat repülőjegyekre és egyéb szolgáltatásokra válthatja a Wizz Airnél.

10 000 üdvözlő pont ajándékba**

Ha Wizz Air Hitelkártya főkártya igénylését a Bank jóváhagyja, kezdésnek 10 000 forint értékű üdvözlő ponttal hozzájárulunk a következő repüléséhez.

Wizz Discount Club Csoportos tagság díjmentesen1

A Wizz Discount Club tagjaként a főkártyabirtokos saját magának és akár 5 útitársának kedvezményesen vásárolhat repülőjegyeket. 

Mastercard Airport Lounge díjmentesen

Wizz Air Hitelkártyájával (fő- és társkártyával is) díjmentesen igénybe veheti a Mastercard Airport Lounge-ot a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A váróba hitelkártyája és aznapra szóló beszállókártyája felmutatása után van lehetősége belépni.

Levásárolható kibocsátási díj2

A főkártya, és a társkártya kibocsátási díja is levásárolható.

Számolja ki, milyen messze repülhet!

Minden vásárlásra elköltött 100 Ft után 2 pontot, míg a Wizz Air honlapján (wizzair.com), mobil applikációjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán végzett vásárlások esetén 100 Forintonként 4 pontra számíthat. Számolja ki, egy év alatt hány pontot gyűjthet!

Hogyan válthatom be Wizz Air pontjaimat? Részletek

Kapcsolódó szolgáltatások

További hitelkártyák

Feltételek

Reprezentatív példa

Hitelkeret összege 375 000 Ft
Futamidő 12 hó
Hitelkamat mértéke és típusa évi 32,64%, rögzített kamatozású
Teljes hiteldíj mutató 39,4 %
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg 486 314 Ft
Hitelkeret teljes díja 111 314

Az adatok tájékoztató jellegűek. Az egyedi ügyletre irányadó feltételeket az egyedi szerződés tartalmazza. A hitel futamideje alatt a hitelkártya kamata és díjai a szerződésben meghatározott esetekben és módon változhatnak, melytől függően a táblázatban feltüntetett értékek módosulhatnak.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó Hirdetmény tartalmazza. A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhat.

A mindenkor aktuális gyűjthető pontokat, a pontgyűjtés, pontbeváltás valamint a 10 000 üdvözlő pont jóváírásának feltételeit és részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj figyelembevételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj és annak levásárlásának részletes feltételei, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát

* Az ajánlat nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A 10 000 forintot a Bank 10 000 pont formájában biztosítja, amelyet a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó pontgyűjtő számlán ír jóvá a hitelkártya jóváhagyását követően, és ami a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy és egyéb Wizz Air szolgáltatások vásárlására. A 10 000 pontot a Bank abban az esetben biztosítja,ha a Főkártyabirtokos a hitelkártya igénylésekor (1) mobiltelefonszámot és e-mail címet ad meg, és hozzájárul ahhoz, hogy ezekre a bank termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó üzenetet küldjön és (2) díjmentes Erste NetBank szolgáltatást igényel. Amennyiben az akció keretében igényelt Wizz Air Hitelkártyát a Főkártyabirtokos annak kibocsátásától számított 12 hónapon belül megszünteti, a Bank jogosult a 10 000 pont megvonására akként, hogy 10 000 forinttal a Főkártyabirtokos hitelszámláját megterheli. Az üdvözlő pontokat a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó hitelszámla megnyitásának napján írja jóvá a Bank a Főkártyabirtokos pontgyűjtő számláján. Társkártya igénylése esetén a Bank nem biztosít Üdvözlő pontokat. Az Üdvözlő pontokra vonatkozó kiegészítő rendelkezéseket – a hitelkártya számla megszüntetése esetére – a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

** Wizz Air Hitelkártya esetén a kártyabirtokos egy elszámolási időszakon belül a hitelkeret összegével megegyező összértékű vásárlási tranzakció után jogosult pontok gyűjtésére (ez az úgynevezett Pontgyűjtési alap). Amennyiben az adott elszámolási időszakban a hitelszámlán terhelt vásárlási tranzakciók összege meghaladja a hitelkeret összegét, akkor az időben korábban terhelt vásárlások után ad pontokat a bank. A társkártyával történt vásárlás tranzakciók is beleszámítanak a Pontgyűjtési alapba, tekintettel arra, hogy a társkártyához nem kapcsolódik önálló Pontgyűjtési alap. A Pontgyűjtési alap a belföldi és külföldi vásárlásokra, valamint a Wizz Air honlapján vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air Hitelkártyával kiegyenlített vásárlásokra összevontan értendő. A részleteket a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

1A Wizz Air Hitelkártyájához tartozó Wizz Discount Club tagságot a Wizz Air az általa meghatározott mindenkori feltételek szerint biztosítja.

2A kibocsátási díjnak megfelelő összeg a hitelkártya kibocsátását követő három hónapon belül vásárolható le. A főkártya és társkártya kibocsátási díjának megfelelő összeg levásárlása külön-külön szükséges, azaz hitelkártyánként kell elérnie a vásárlások összegének a kibocsátási díj összegét. A kibocsátási díj mértékéről és részleteiről a Lakossági Hitel Hirdetményből tájékozódhat.