Wizz Air Hitelkártya

Váltsa repülésre vásárlásait!

  • Új főkártya birtokosként 10 000 Ft értékű üdvözlő pontot kap ajándékba**
  • Utazásra váltható pontokat gyűjt vásárlásaival***
  • Ingyenes Wizz Discount Club Csoportos tagság jár Önnek
  • Ingyenes belépést biztosít Önnek a budapesti Mastercard Airport Lounge-ba

THM: 39,4%*

Happy tourists taking a self portrait with phone in front of Duomo cathedral,Milan - Couple traveling in Italy; Shutterstock ID 230622922; PO: EBH Mass Wizz

Gyűjtsön vásárlásaival pontokat és váltsa be őket Wizz Air repülőjegyekre!

A Wizz Air Hitelkártya használatakor minden vásárlásra elköltött 100 forint után 2 pontot, míg Wizz Air szolgáltatások vásárlása estén 100 Forintonként 4 pontot írunk jóvá az Ön pontgyűjtő-számláján.

1 pont = 1 Forint.

A Wizz Air Hitelkártyával gyűjtött pontjait nem csak repülőjegy vásárlásra, hanem más Wizz Air szolgáltatásokra – például poggyászdíjra, ülőhelyválasztásra vagy elsőbbségi beszállásra – is beválthatja.

A pontokból a foglalás árának egy része is kifizethető.

Melyek a Wizz Air Hitelkártya előnyei?

Vásárlásai után repülésre váltható pontokat kap***

Minden vásárlásra elköltött 100 Ft után 2 pontot kap, míg a Wizz Air honlapján (wizzair.com), mobil applikációjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán végzett vásárlások esetén 100 Forintonként 4 pontra számíthat. Ezeket a pontokat repülőjegyekre és egyéb szolgáltatásokra válthatja a Wizz Airnél.

10 000 üdvözlő pont ajándékba**

Ha Wizz Air Hitelkártya főkártya igénylését a Bank jóváhagyja, kezdésnek 10 000 forint értékű üdvözlő ponttal hozzájárulunk a következő repüléséhez.

Wizz Discount Club Csoportos tagság díjmentesen1

A Wizz Discount Club tagjaként a főkártyabirtokos saját magának és akár 5 útitársának kedvezményesen vásárolhat repülőjegyeket. 

Mastercard Airport Lounge díjmentesen

Wizz Air Hitelkártyájával (fő- és társkártyával is) díjmentesen igénybe veheti a Mastercard Airport Lounge-ot a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A váróba hitelkártyája és aznapra szóló beszállókártyája felmutatása után van lehetősége belépni.

Levásárolható kibocsátási díj2

A főkártya, és a társkártya kibocsátási díja is levásárolható.

Számolja ki, milyen messze repülhet!

Minden vásárlásra elköltött 100 Ft után 2 pontot, míg a Wizz Air honlapján (wizzair.com), mobil applikációjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán végzett vásárlások esetén 100 Forintonként 4 pontra számíthat. Számolja ki, egy év alatt hány pontot gyűjthet!

Hogyan válthatom be Wizz Air pontjaimat? Részletek

Kapcsolódó szolgáltatások

További hitelkártyák

Jogi feltételek

Reprezentatív példa:

Hitelkeret összege: 375 000 Ft
Futamidő: 12 hónap
Hitelkamat mértéke és típusa: évi 32,64%, rögzített kamatozású
Teljes hiteldíj mutató: 39,4%

Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 486 314 Ft
Hitelkeret teljes díja: 111 314 Ft

Az adatok tájékoztató jellegűek. Az egyedi ügyletre irányadó feltételeket az egyedi szerződés tartalmazza. A hitel futamideje alatt a hitelkártya kamata és díjai a szerződésben meghatározott esetekben és módon változhatnak, melytől függően a táblázatban feltüntetett értékek módosulhatnak.

*A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj figyelembevételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj és annak levásárlásának részletes feltételei, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

** Az ajánlat nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A 10 000 forintot a Bank 10 000 pont formájában biztosítja, amelyet a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó pontgyűjtő számlán ír jóvá a hitelkártya jóváhagyását követően, és ami a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy és egyéb Wizz Air szolgáltatások vásárlására. A 10 000 pontot a Bank abban az esetben biztosítja,ha a Főkártyabirtokos a hitelkártya igénylésekor (1) mobiltelefonszámot és e-mail címet ad meg, és hozzájárul ahhoz, hogy ezekre a bank termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó üzenetet küldjön és (2) díjmentes Erste NetBank szolgáltatást igényel. Amennyiben az akció keretében igényelt Wizz Air Hitelkártyát a Főkártyabirtokos annak kibocsátásától számított 12 hónapon belül megszünteti, a Bank jogosult a 10 000 pont megvonására akként, hogy 10 000 forinttal a Főkártyabirtokos hitelszámláját megterheli. Az üdvözlő pontokat a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó hitelszámla megnyitásának napján írja jóvá a Bank a Főkártyabirtokos pontgyűjtő számláján. Társkártya igénylése esetén a Bank nem biztosít Üdvözlő pontokat. Az Üdvözlő pontokra vonatkozó kiegészítő rendelkezéseket – a hitelkártya számla megszüntetése esetére – a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

***Wizz Air Hitelkártya esetén a kártyabirtokos egy elszámolási időszakon belül a hitelkeret összegével megegyező összértékű vásárlási tranzakció után jogosult pontok gyűjtésére (ez az úgynevezett Pontgyűjtési alap). Amennyiben az adott elszámolási időszakban a hitelszámlán terhelt vásárlási tranzakciók összege meghaladja a hitelkeret összegét, akkor az időben korábban terhelt vásárlások után ad pontokat a bank. A társkártyával történt vásárlás tranzakciók is beleszámítanak a Pontgyűjtési alapba, tekintettel arra, hogy a társkártyához nem kapcsolódik önálló Pontgyűjtési alap. A Pontgyűjtési alap a belföldi és külföldi vásárlásokra, valamint a Wizz Air honlapján vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air Hitelkártyával kiegyenlített vásárlásokra összevontan értendő. A részleteket a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

1A Wizz Air Hitelkártyájához tartozó Wizz Discount Club tagságot a Wizz Air az általa meghatározott mindenkori feltételek szerint biztosítja.

2A kibocsátási díjnak megfelelő összeg a hitelkártya kibocsátását követő három hónapon belül vásárolható le. A főkártya és társkártya kibocsátási díjának megfelelő összeg levásárlása külön-külön szükséges, azaz hitelkártyánként kell elérnie a vásárlások összegének a kibocsátási díj összegét. A kibocsátási díj mértékéről és részleteiről a Lakossági Hitel Hirdetményből tájékozódhat.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó Hirdetmény tartalmazza. A mindenkor aktuális gyűjthető pontokat, a pontgyűjtés, pontbeváltás valamint a 10 000 üdvözlő pont jóváírásának feltételeit és részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhat.