Vegye át ajándék nyakpárnáját a reptéri Erste pultnál!

Most minden sikeres Wizz Air Hitelkártya igénylés mellé egy felfújható ajándék nyakpárnát kap ajándékba az Erste Bank pultjánál a Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren!

Tudta, hogy a Wizz Air Hitelkártyával:

  • Új főkártya birtokosként 10 000 azonnali üdvözlő pontot kap, amelyet akár azonnal felhasználhat Wizz Air repülőjegy vásárlásra.*
  • További, Wizz Air repülőjegyre váltható pontokat gyűjthet minden hitelkártyával történő vásárlásával belföldön és külföldön.**
  • Ingyenes Wizz Discount Club Standard tagság jár Önnek.***
  • Ingyenesen használhatja a Gyors Sávot a budapesti repülőtéren a biztonsági ellenőrzésnél és a Budapest Arénában.

További információt a Wizz Air Hitelkártyáról itt talál.

THM: 38,76%

Hol tudom átvenni az ajándék nyakpárnát?

Az ajándék nyakpárna a Budapest Liszt Ferenc Reptéren a SkyCourtban, valamint a Terminal 2A bejáratánál található Erste pultnál történő megrendelés esetén, a pultnál vehető át.

Az akció 2019. szeptember 1-jétől visszavonásig, illetve a készlet erejéig hatályos. Az ajándék nyakpárna akció kizárólag a Budapest Liszt Ferenc Reptéren a SkyCourtban, valamint a Terminal 2A bejáratánál található Erste pultnál történő megrendelés esetén vehető igénybe.


A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj figyelembevételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj és annak levásárlásának részletes feltételei, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek és a jogszabály változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A képen látható nyakpárna csak illusztráció.


Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó Hirdetmény, a pontgyűjtés, pontbeváltás feltételeit és részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák. Ezek a dokumentumok megtalálhatóak a bankfiókokban és a www.erstebank.hu címen. A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhat.


* A 10 000 forintot a Bank 10 000 pont formájában biztosítja, amelyet a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó pontgyűjtő számlán ír jóvá a hitelkártya jóváhagyását követően, és ami a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy és egyéb Wizz Air szolgáltatások vásárlására. A 10 000 pontot a Bank abban az esetben biztosítja, ha a főkártyabirtokos a Hitelkártya igénylőlapon mobil telefonszámot és e-mail címet ad meg, annak érdekében, hogy az Erste Bank ezen megadott elérhetőségekre, termékeire és szolgáltatásaira vonatkozóan megkeresse telefonon, SMS-ben, e-mailen és internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson, illetve a Wizz Air honlapján regisztrált és rögzítette a Wizz számlaszámát vagy e-mail címét az internetbanki szolgáltatásban a Wizz Air Hitelkártya főkártya jóváhagyástól számított 60 napon belül, valamint legalább egy alkalommal egy tranzakciót végez a kártyával a kártya Bank általi jóváhagyását követő szintén 60 napon belül. Ezen időszak alatt a vásárlási tranzakciónak könyvelésre kell kerülnie. A Wizz Air Hitelkártya főkártya elsőként küldött kártyakísérő levelének dátuma minősül a Wizz Air Hitelkártya jóváhagyásának.


Amennyiben az akció keretében igényelt Wizz Air Hitelkártyát a Főkártyabirtokos annak kibocsátásától számított 12 hónapon belül megszünteti, a Bank jogosult a 10 000 pont megvonására akként, hogy 10 000 forinttal a Főkártyabirtokos hitelszámláját megterheli. Üdvözlő pontok jóváírása – az előzőekben szereplő feltétel teljesítése esetén a vásárlási tranzakció könyvelését követő három héten belül kerül sor. Társkártya igénylése esetén a Bank nem biztosít Üdvözlő pontokat. Az Üdvözlő pontokra vonatkozó kiegészítő rendelkezéseket – a hitelkártya számla megszüntetése esetére – a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.


** Wizz Air Hitelkártya esetén: Az adott elszámolási időszakban lekönyvelt vásárlás tranzakciók összege, amely után a Bank a Gyűjtött pontokat kalkulálja.  2019. február 1-től a pontgyűjtés alapja a Főkártyabirtokos Wizz Air Hitelkártyájához tartozó hitelkeret összegének egyszerese, de legfeljebb 250 000 Ft. Egy adott elszámolási időszakban legfeljebb ekkora összértékű vásárlások után gyűjthet a Kártyabirtokos Pontokat. Amennyiben az adott elszámolási időszakban a hitelszámlán terhelt Vásárlási tranzakciók összege meghaladja a fentiekben meghatározott Pontgyűjtési alap összegét, akkor az időben korábban terhelt Vásárlási tranzakciók után ad Pontokat a Bank. A Pontgyűjtési alap számlaszinten értelmezett, vagyis a Főkártyára és Társkártyákra együtt. A részleteket a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei, Wizz Air Credit Card Programme Terms of Travel Points Collection Program tartalmazzák.


*** A Wizz Air Hitelkártyájához tartozó Wizz Discount Club tagságot a Wizz Air az általa meghatározott mindenkori feltételek szerint biztosítja; egy foglalás során maximum további 1 (egy) együtt utazó személy adható meg és az egyik utazónak a felhasználni kívánt Wizz Air egyenleget tartalmazó Wizz Air számlával kell rendelkeznie (Főkártyabirtokos).

Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások további feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye valamint a Lakossági Hitelkártya Általános Feltételei tartalmazzák. A hirdetményben meghirdetett időpontig az ügyfelek számára elérhető marad az Erste Mobilbank szolgáltatás is.