X

Figyelem!

OK

Igényeljen most Erste Max Hitelkártyát akár 10.000 Ft extra előnnyel!

Max

vagyok, maximalista.

Nincs még egy olyan, mint én. Multifunkciós vagyok. Számtalan élethelyzetben helyt állok.
Sokkal több van bennem, mint gondolná.
Hitelkeret
Visszatérítés
Külföldi társ
Részletfizetés
MobilePay
Max vagyok. Gentleman.

Ha megtetszik valami, megengedhetem magamnak.

Hitelkeret: A személyre szabott hitelkeretem mindig rendelkezésre áll és bármire felhasználhatom, ráadásul a felhasznált összeget ráérek utólag visszafizetni.

Max akarok lenni!

Max vagyok. Gyűjtő.

A vásárlásaim után visszatérítést kapok.

Vásárlás visszatérítés: pénzvisszatérítésre váltható Erste Forintokat kapok. Az általam választott 3 üzletkategóriában akár 4%-os, míg egyéb üzletekben történt vásárlásaim után 1%-os visszatérítést gyűjthetek.

Max akarok lenni!

Max vagyok. Kalandor.

Külföldön is biztonságban vagyok.

Utasbiztosítás: a díjmentes utasbiztosítással felkészülhetek az utazások során előforduló váratlan eseményekre - legyen az betegség, baleset, vagy poggyász elvesztése.

Max akarok lenni!

Max vagyok. Előrelátó.

Mindig tudom előre, mennyi lesz a törlesztőrészlet.

Részletfizetési lehetőségek: az egyedülálló részletfizetési lehetőségeknek köszönhetően különleges kiadásaimat kedvező feltételekkel, egyenlő, havi részletekben fizethetem vissza.

Max akarok lenni!

Max vagyok. A jövő embere.

Mindig kéznél vagyok.

Erste MobilePay: az Erste MobilePay alkalmazással vásárolhatok parkolójegyet, autópálya matricát, és a csekkjeimet is befizethetem.

Max akarok lenni!

Igényeljen Erste Max Hitelkártyát!

Regisztrációját követően két munkanapon belül felhívjuk, és válaszolunk kérdéseire. Adatainak megadásával nem vállal kötelezettséget, így egyeztethet időpontot is a fióki látogatásra.

+36
Szerepel a negatív adóslistán?*
*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Vásároljon Erste Max Hitelkártyával, mert vásárlásaiból akár 4%-ot visszakap Erste Forintok formájában!

  • 4% jár vissza Erste Forintok formájában az Ön által választott 3 üzletkategóriában4.
  • 1% jár vissza Erste Forintok formájában egyéb vásárlásai után4.
  • Az összegyűjtött Erste Forintokat 1 Erste Ft = 1 Ft értékben válthatja be pénzvisszatérítésre az Erste NetBankban, amennyiben minimum 5 000 Erste Forintot összegyűjtött, és levásárolhatja őket a 8 üzletkategória valamelyikében.

Igényeljen most Erste Max Hitelkártya főkártyát és az egyszeri 5 000 Erste Forint összegű csatlakozási bónusz mellett egy 5 000 Forinttal feltöltött Decathlon vagy Media Markt ajándékkártyát is kaphat!

Válassza ki három kedvenc üzletkategóriáját, és kiszámoljuk vásárlásaiból mennyi Erste Forintot kap vissza egy év alatt!

Az ikonok kiválasztásával és havi átlagos vásárlásainak megadásával megmutatjuk, évente mennyi Erste Forint visszatérítést kaphat.
Egy adott elszámolási időszakon belül kategóriánként és összesen maximum havi 200.000 Ft vásárlási összeg után jár Erste Forint visszatérítés.

Az Ön által megadott értékek alapján,
az 5 000 Erste Forint csatlakozási bónusz jóváírással együtt, a várható éves visszatérítés:

0 Erste Forint
Szeretnék ilyet!
THM: 39,40%

1A Bank 2017. január 16-tól új Erste Max Hitelkártyát igénylő Főkártyabirtokos részére egyszeri 5000 Erste Forintot ír jóvá a Főkártyabirtokos hitelkártya számláján, ha a Főkártyabirtokos a hitelkártya igénylésekor (1) mobiltelefonszámot és e-mail címet ad meg, és hozzájárul ahhoz, hogy ezekre a bank termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó üzenetet küldjön és (2) díjmentes Erste NetBank szolgáltatást igényel.

2-3A Bank a 2017. május 10. és 2017. július 10. között új Erste Max Hitelkártyát igénylő Főkártyabirtokos részére egy 5000 forinttal feltöltött Media Markt vagy Decathlon ajándékkártyát biztosít, ha igénylését a Bank jóváhagyja és a hitelkártya jóváhagyásától (mely dátum a kártyakísérő levélen kerül feltüntetésre) számított 60 napon belül új főhitelkártyával a hitelkeret terhére, legalább 20 000 Ft összértékű vásárlási tranzakciót (kivéve csoportos beszedési megbízás) hajt végre. Az ajándékkártya típusát a főkártyabirtokos választhatja ki a készlet erejéig. Az akcióban nem vehetnek részt azok, akik az akció indulásának napján érvényes Erste Bank által kibocsátott Erste Max vagy Erste Joker Hitelkártyával rendelkeznek Főkártyabirtokosként vagy akik meglévő hitelkártyájuk típusának módosításával vagy két meglévő hitelkártyájuk összevonásával válnak Erste Max Hitelkártya birtokossá az akció időszakában. A kártya kibocsátási díjának levásárlása is beleszámít a vásárlási feltétel teljesítésébe azon Erste Max Hitelkártya főkártya és társkártya esetén, ahol ezt a kedvezményt nyújtja a Bank. Az ajándékkártya akció részleteit a Lakossági Hitel Hirdetmény 1. számú, Akciók című melléklete tartalmazza, amely megtalálható honlapunkon, a www.erstebank.hu címen.

4Az Erste Max Hitelkártyával történő vásárláskor a főkártyabirtokos által választott 3 üzletkategóriához tartozó üzlettípusokban 4%, egyéb vásárlásai után 1% vásárlás-visszatérítés jár Erste Forintok formájában. Egy adott elszámolási időszakon belül a hitelkeret összegével megegyező, de legfeljebb 200 000 Ft vásárlási összeg után jár Erste Forintok (ez az Erste Forint gyűjtési alap). Benzinkúton történt vásárlások után a bank elszámolási időszakonként maximum 30 000 Ft vásárlásig ad Erste Forint bónuszt. A korlátozás a 4%-os és az 1%-os Erste Forint visszatérítésre összevontan értendő. Az Erste Bank az üzlet típusát minden esetben a hitelkártyát elfogadó bank által a tranzakcióban megjelölt kereskedelmi kategóriakód (ún. MCC-kód) alapján határozza meg.

Amennyiben az akció keretében igényelt Erste Max Hitelkártyát a Főkártyabirtokos annak kibocsátásától számított 12 hónapon belül megszünteti, a Bank jogosult az 5000 Erste Forint összegű vásárlás visszatérítés megvonására és az 5000 forinttal feltöltött ajándékkártya megvonására akként, hogy 10000 forinttal a Főkártyabirtokos hitelszámláját megterheli.
Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó Hirdetmény, az Erste Forint gyűjtés és beváltás részletes feltételeit, valamint az egyszeri 5000 Erste Forint Csatlakozási bónusz akció részleteit és feltételeit az Erste Max Hitelkártya Program Részvételi Feltételek tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a bankfiókokban és honlapunkon, a www.erstebank.hu címen. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM 375 000 Ft-ra és 12 hónapos futamidőre került meghatározásra. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.