Erste Max Hitelk√°rtya

Több van benne, mint gondolná.

  • 0% havi hitelkamat 6 h√≥napig 2021.07.01-2021.12.31. k√∂z√∂tt √ļjonnan ig√©nyelt Erste Max hitelk√°rtya fŇĎk√°rtya eset√©n, 6 h√≥nap ut√°n a havi hitelkamat: 2,37-2,77% a hitelkeret m√©rt√©k√©tŇĎl f√ľggŇĎen.4
  • THM: 2021.07.01-2021.12.31 k√∂z√∂tt √ļjonnan ig√©nyelt Erste Max hitelk√°rtya fŇĎk√°rtya eset√©n: 38,76%7
  • Ig√©nyeljen Babav√°r√≥ hitel√©vel egy√ľtt Erste Max Hitelk√°rty√°t Babav√°r√≥ csomaggal, √©s az elsŇĎ √©vben 10% visszat√©r√≠t√©st adunk v√°s√°rl√°s√°b√≥l 5 vezetŇĎ bababoltn√°l.8
  • 10 000 Erste Forint csatlakoz√°si b√≥nusszal1
  • Hitelk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ belf√∂ldi √©s k√ľlf√∂ldi v√°s√°rl√°sai √∂sszeg√©bŇĎl ak√°r 4%-ot visszat√©r√≠t√ľnk2;3
  • EgyszerŇĪ √©s kedvezŇĎ megold√°s a nagyobb kiad√°sokra: Tele-k√∂lcs√∂n √©s K√∂nny√≠tett t√∂rleszt√©s
  • D√≠jmentes utasbiztos√≠t√°ssal

Mik az Erste Max Hitelk√°rtya elŇĎnyei?

√Ėn is szereti a maxim√°lis k√©nyelmet √©s gyorsas√°got biztos√≠t√≥ szolg√°ltat√°sokat? Az Erste Max Hitelk√°rtya megad mindent, amire sz√ľks√©ge lehet.

V√°s√°rl√°s ‚Äď Ha megtetszik valami, megengedheti mag√°nak.

A bet√©ti- vagy hitelk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°sai belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n (hitelk√°rty√°val, tov√°bbiakban: v√°s√°rl√°s), szabads√°got ny√ļjthatnak √Ėnnek ¬†szem√©lyre szabott hitelkerettel.

Visszat√©r√≠t√©s ‚Äď V√°s√°rl√°sai ut√°n visszat√©r√≠t√©st kap.

V√°s√°rl√°sai ut√°n p√©nzvisszat√©r√≠t√©sre v√°lthat√≥ Erste Forintokat kap. Az √Ėn √°ltal v√°lasztott 3 √ľzletkateg√≥ri√°ban ak√°r 4%-os, m√≠g egy√©b √ľzletekben t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°sai ut√°n 1%-os visszat√©r√≠t√©st kaphat, √≠gy ak√°r √©vi 96 000 Ft visszaj√°rhat!3

Tele-k√∂lcs√∂n √©s K√∂nny√≠tett T√∂rleszt√©s ‚Äď Mindig elŇĎre tudja, mennyi lesz a t√∂rlesztŇĎr√©szlete.

Gyors, egyszerŇĪ √©s kisz√°m√≠that√≥ visszafizet√©si lehetŇĎs√©gek komolyabb kiad√°sokra.

Utasbiztos√≠t√°s ‚Äď K√ľlf√∂ld√∂n is biztons√°gban van.

Utasbiztos√≠t√°s: a d√≠jmentes utasbiztos√≠t√°ssal felk√©sz√ľlhet az utaz√°sok sor√°n elŇĎfordul√≥ v√°ratlan esem√©nyekre, legyen az betegs√©g, baleset vagy a poggy√°sz elveszt√©se.

SMS √©rtes√≠t√©s ‚Äď Mindig j√≥l inform√°lt

Erste Max Hitelk√°rty√°hoz SMS-szolg√°ltat√°sok kapcsol√≥dhatnak: d√≠jmentes Fordul√≥napi SMS √©rtes√≠t√©s a fordul√≥napot k√∂vetŇĎ munkanapon a t√∂rleszt√©srŇĎl, havi d√≠j ellen√©ben Ňźrszem szolg√°ltat√°s a hitelk√°rty√°val vagy hitelk√°rtya sz√°ml√°n v√©gzett tranzakci√≥kr√≥l.

Levásárolható kibocsátási díj

A bankfi√≥kban ig√©nyelt fŇĎk√°rtya √©s a t√°rsk√°rtya kibocs√°t√°si d√≠ja lev√°s√°rolhat√≥: ha a hitelk√°rty√°val v√©grehajtott v√°s√°rl√°sok √∂sszege el√©ri a kibocs√°t√°si d√≠j √∂sszeg√©t, a bank a k√∂vetkezŇĎ fordul√≥napon j√≥v√°√≠rja a kibocs√°t√°si d√≠jnak megfelelŇĎ √∂sszeget.5

GyŇĪjtse √©s v√°ltsa be p√©nzvisszat√©r√≠t√©sre az Erste Forintokat!

GyŇĪjt√©s

Vásárlásai után pénzvisszatérítésre váltható Erste Forintokat kap.

Az √Ėn √°ltal kiv√°lasztott 3 √ľzletkateg√≥ri√°ban ak√°r 4%-os, m√≠g egy√©b √ľzletekben t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°sai ut√°n 1%-os visszat√©r√≠t√©st kaphat, √≠gy¬†ak√°r √©vi 96 000 Ft visszaj√°rhat √Ėnnek!2;3

Bev√°lt√°s

Az √∂sszegyŇĪlt Erste Forintokat 8 √ľzletkateg√≥ri√°ban v√°s√°rolhatja le.

1 Erste Forint = 1 Forint.

Ha minimum 5000 Erste Forintot √∂sszegyŇĪjt√∂tt, a tervezett v√°s√°rl√°s elŇĎtt, vagy ak√°r ut√°na (de m√©g a soron k√∂vetkezŇĎ fordul√≥nap elŇĎtt6) az internetbanki vagy mobilalkalmaz√°si¬†szolg√°ltat√°sban v√°lassza ki az √ľzletkateg√≥ri√°t, ahol Erste forintjait el k√≠v√°nja k√∂lteni.

Sz√°molja ki, hogy v√°s√°rl√°sai ut√°n mennyi Erste Forintot kap vissza!

Kapcsolódó szolgáltatások

Maximalizálja élményeit!

Feltételek

Reprezentatív példa: 

Az adatok t√°j√©koztat√≥ jellegŇĪek. Az egyedi √ľgyletre ir√°nyad√≥ felt√©teleket az egyedi szerzŇĎd√©s tartalmazza. A hitel futamideje alatt a hitelk√°rtya kamata √©s d√≠jai a szerzŇĎd√©sben meghat√°rozott esetekben √©s m√≥don v√°ltozhatnak, melytŇĎl f√ľggŇĎen a felt√ľntetett √©rt√©kek m√≥dosulhatnak.

Jelen t√°j√©koztat√°s nem teljes k√∂rŇĪ √©s nem minŇĎs√ľl aj√°nlatt√©telnek. A r√©szletes kond√≠ci√≥kat √©s szerzŇĎd√©ses felt√©teleket az Erste Bank mindenkor hat√°lyos Lakoss√°gi Hitelk√°rtya √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telei √©s a vonatkoz√≥ Lakoss√°gi Hitel Hirdetm√©ny tartalmazza, amelyek megtal√°lhat√≥ak a bankfi√≥kokban √©s honlapunkon. A banki hitelterm√©kekkel kapcsolatos tov√°bbi term√©kle√≠r√°sokat, √∂sszehasonl√≠t√°st seg√≠tŇĎ alkalmaz√°sokat a Magyar Nemzeti Bank honlapj√°n http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem tal√°lhat.

Az Erste Max Hitelk√°rtya¬†Erste Hitelk√°rty√°nak¬†(standard Erste Hitelk√°rty√°nak)¬†minŇĎs√ľl, amelyhez a¬†Hirdetm√©nyben¬†meghat√°rozott akci√≥ keret√©ben az Erste Max Hitelk√°rtya Program R√©szv√©teli Felt√©telek dokumentumban meghat√°rozottak szerint a Bank hat√°rozatlan idŇĎre Erste Forint visszat√©r√≠t√©st biztos√≠t.

Az Erste Forint gyŇĪjt√©s √©s bev√°lt√°s, valamint a Csatlakoz√°si b√≥nuszra val√≥ jogosults√°g mindenkori hat√°lyos felt√©teleit √©s r√©szleteit az¬†Erste Max Hitelk√°rtya Program R√©szv√©teli Felt√©telek¬†,¬†Erste Max Credit Card Programme Terms of Participation¬†tartalmazz√°k.

1¬†A Bank a 2021.10.01 √©s 2021.12.31. k√∂z√∂tt √ļj Erste Max Hitelk√°rty√°t ig√©nylŇĎ FŇĎk√°rtyabirtokosok r√©sz√©re egyszeri 10 000 Erste Forintot √≠r j√≥v√°, ha a hitelk√°rtya j√≥v√°hagy√°sra ker√ľlt √©s a FŇĎk√°rtyabirtokos a hitelk√°rtya ig√©nyl√©sekor (1) mobiltelefonsz√°mot √©s e-mail c√≠met ad meg, annak √©rdek√©ben, hogy az Erste Bank ezen megadott el√©rhetŇĎs√©gekre, term√©keire √©s szolg√°ltat√°saira vonatkoz√≥an megkeresse telefonon, SMS-ben, e-mailben¬† √©s internetbanki/mobilalkalmaz√°si szolg√°ltat√°son kereszt√ľl (2) d√≠jmentes Erste internetbanki szolg√°ltat√°st √©s e-kivonatot ig√©nyel, (3) legal√°bb egy alkalommal egy v√°s√°rl√°si tranzakci√≥t v√©gez a k√°rty√°val a k√°rtya Bank √°ltali j√≥v√°hagy√°s√°t k√∂vetŇĎ szint√©n 60 napon bel√ľl (ezen idŇĎszak alatt a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥nak k√∂nyvel√©sre kell ker√ľlnie). Amennyiben az akci√≥ keret√©ben ig√©nyelt Erste Max Hitelk√°rty√°t a FŇĎk√°rtyabirtokos annak kibocs√°t√°s√°t√≥l sz√°m√≠tott 12 h√≥napon bel√ľl megsz√ľnteti, a Bank jogosult a csatlakoz√°si b√≥nusz megvon√°s√°ra akk√©nt, hogy a csatlakoz√°si b√≥nusz forint √∂sszeg√©vel a FŇĎk√°rtyabirtokos hitelsz√°ml√°j√°t megterheli. A csatlakoz√°si b√≥nusz akci√≥ r√©szleteit az Erste Max Hitelk√°rtya Program R√©szv√©teli Felt√©telei tartalmazz√°k.

2 Az Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott V√°s√°rl√°si tranzakci√≥k ut√°n a Sz√°mlatulajdonos Erste Forintok form√°j√°ban v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©st kap az al√°bbiak szerint: Az √°ltal√°nos v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©s m√©rt√©ke az Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott V√°s√°rl√°si tranzakci√≥ √∂sszeg√©nek 1%-a Erste Forintok form√°j√°ban. A Sz√°mlatulajdonos a Bank √°ltal meghat√°rozott nyolc √úzlet kateg√≥ri√°b√≥l h√°rom Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°t v√°laszthat ki, ahol v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©si b√≥nuszra jogosult Erste Forintok form√°j√°ban. Az Erste Forint visszat√©r√≠t√©si b√≥nusz m√©rt√©ke az Erste Max Hitelk√°rty√°val a Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°ban v√©grehajtott v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek 3%-a az √Āltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©sen fel√ľl. Az √°ltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©s √©s az Erste Forint visszat√©r√≠t√©si b√≥nusz √∂sszead√≥dik. √ćgy az √Āltal√°nos Erste Forint visszat√©r√≠t√©ssel egy√ľtt a v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©s m√©rt√©ke a Kiemelt √ľzlet kateg√≥ri√°ban Erste Max Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott v√°s√°rl√°s eset√©ben √∂sszesen a v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©nek ak√°r 4%-a Erste Forintok form√°j√°ban. A v√°s√°rl√°s ut√°n j√°r√≥ Erste Forintok √∂sszeg√©t az Erste Bank lefel√© eg√©sz Erste Forint √©rt√©kre kerek√≠ti. Az Erste Max Hitelk√°rtya fŇĎk√°rtyabirtokosa egy adott elsz√°mol√°si idŇĎszakon bel√ľl a hitelkeret √∂sszeg√©vel megegyezŇĎ, de legfeljebb 200 000 Ft v√°s√°rl√°si √∂sszeg ut√°n kaphat Erste Forintokat a bankt√≥l (ez az Erste Forint gyŇĪjt√©si alap). Benzink√ļton t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°sai eset√©ben a bank elsz√°mol√°si idŇĎszakonk√©nt maximum 30 000 Ft v√°s√°rl√°sig ad Erste Forint b√≥nuszt. A korl√°toz√°s a 4%-os √©s az 1%-os Erste Forint visszat√©r√≠t√©sre √∂sszevontan √©rtendŇĎ. A j√≥v√°√≠rt Erste Forintok √∂sszeg√©nek sz√°m√≠t√°s√°n√°l a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥k terhel√©s√©nek idŇĎbeli sorrendje a m√©rvad√≥. A t√°rsk√°rty√°val t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°s tranzakci√≥k is belesz√°m√≠tanak a FŇĎk√°rtyabirtokos Erste Forint gyŇĪjt√©si alapj√°ba.

3 Az √©ves szinten ak√°r 96 000 Ft megtakar√≠t√°s abban az esetben √©rhetŇĎ el, ha a Hitelsz√°ml√°n egy √©ven kereszt√ľl, minden elsz√°mol√°si idŇĎszakban 200 000 Ft √∂ssz√©rt√©kŇĪ k√°rty√°s v√°s√°rl√°si tranzakci√≥ t√∂rt√©nik, √©s minden v√°s√°rl√°s a 1+3% Erste Forint visszat√©r√≠t√©st biztos√≠t√≥ kiemelt √ľzletkateg√≥ri√°k egyik√©ben t√∂rt√©nik, valamint a fŇĎk√°rtyabirtokos a v√°s√°rl√°sai ut√°n j√≥v√°√≠rt Erste Forintokat p√©nzvisszat√©r√≠t√©sre v√°ltja.¬†Az Erste Bank az √ľzlet t√≠pus√°t minden esetben a hitelk√°rty√°t elfogad√≥ bank √°ltal a tranzakci√≥ban megjel√∂lt kereskedelmi kateg√≥riak√≥d (√ļn. MCC-k√≥d) alapj√°n hat√°rozza meg.¬†

4¬†A 2021.07.01 ‚Äď 2021.12.31 k√∂z√∂tt befogadott √ļj Erste Max hitelk√°rtya (fŇĎk√°rtya) ig√©nyl√©sek eset√©n a hitelkeret rendelkez√©sre bocs√°t√°s√°t k√∂vetŇĎ 6. h√≥nap ut√°ni elsŇĎ fordul√≥napig a havi hitelkamat: 0%, az ezt k√∂vetŇĎ idŇĎszakt√≥l √©rv√©nyes havi hitelkamat: 2,37-2,77% a hitelkeret m√©rt√©k√©tŇĎl, melyet r√©szletesen a Lakoss√°gi Hitelk√°rtya Hirdetm√©ny tartalmaz.¬†

5¬†A kibocs√°t√°si d√≠jnak megfelelŇĎ √∂sszeg a hitelk√°rtya kibocs√°t√°s√°t k√∂vetŇĎ h√°rom h√≥napon bel√ľl v√°s√°rolhat√≥ le. A fŇĎk√°rtya √©s t√°rsk√°rtya kibocs√°t√°si d√≠j√°nak megfelelŇĎ √∂sszeg lev√°s√°rl√°sa k√ľl√∂n-k√ľl√∂n sz√ľks√©ges, azaz hitelk√°rty√°nk√©nt kell el√©rnie a v√°s√°rl√°sok √∂sszeg√©nek a kibocs√°t√°si d√≠j √∂sszeg√©t.

6 Legal√°bb egy munkanappal a fordul√≥nap elŇĎtt.

7¬†A THM a fogyaszt√≥nak ny√ļjtott hitelrŇĎl sz√≥l√≥ 2009. √©vi CLXII. tv, valamint a teljes hiteld√≠j mutat√≥ meghat√°roz√°s√°r√≥l, sz√°m√≠t√°s√°r√≥l √©s k√∂zz√©t√©tel√©rŇĎl sz√≥l√≥ 83/2010 (III.25) korm√°nyrendelet (tov√°bbiakban: THM-rendelet) alapj√°n 375 ezer forint hitel√∂sszeg, 12 h√≥nap futamidŇĎ, a r√∂gz√≠tett havi hitelkamat, valamint a z√°rlati d√≠j figyelembev√©tel√©vel ker√ľlt kisz√°m√≠t√°sra. A kamat m√©rt√©ke, a k√°rtya kibocs√°t√°si d√≠j √©s annak lev√°s√°rl√°s√°nak r√©szletes felt√©telei, valamint a z√°rlati d√≠j a mindenkori hat√°lyos Lakoss√°gi Hitel Hirdetm√©nyben ker√ľl r√∂gz√≠t√©sre. A Bank a THM sz√°m√≠t√°s√°n√°l nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.¬ß (3) bekezd√©s√©ben meghat√°rozott t√©teleket (k√©sedelmi kamat, egy√©b olyan fizet√©si k√∂telezetts√©g, amely a hitelszerzŇĎd√©sben v√°llalt k√∂telezetts√©g nem teljes√≠t√©s√©bŇĎl sz√°rmazik). A hitel teljes d√≠ja a kamaton fel√ľl mag√°ban foglalja az √∂sszes d√≠jat, jutal√©kot, k√∂lts√©get √©s ad√≥t. A THM √©rt√©ke a jogszab√°lyi felt√©telek v√°ltoz√°sa eset√©n m√≥dosulhat, √©s nem t√ľkr√∂zi a hitel kamatkock√°zat√°t.

8¬†A Babav√°r√≥ csomag kiz√°r√≥lag bankfi√≥kban Babav√°r√≥ hitellel egy√ľtt ig√©nyelt Erste Max Hitelk√°rty√°hoz ig√©nyelhetŇĎ. A Bank a Babav√°r√≥ Csomaggal ig√©nyelt Erste Max Hitelk√°rty√°t Erste Max Babav√°r√≥ Hitelk√°rtyak√©nt is nevezi.

A Bank a Babav√°r√≥ az Erste Max Babav√°r√≥ Hitelk√°rty√°val v√©grehajtott V√°s√°rl√°si tranzakci√≥k ut√°n a Sz√°mlatulajdonos r√©sz√©re Erste Forintok form√°j√°ban 10% v√°s√°rl√°s visszat√©r√≠t√©st ad maximum 10.000 Erste Forint √©rt√©kig a hitelk√°rtya szerzŇĎd√©s hat√°lyba l√©p√©s√©t k√∂vetŇĎ 1 √©ven bel√ľl a Hitelk√°rtya sz√°ml√°n terhel√©sre ker√ľlt k√°rty√°s v√°s√°rl√°sok ut√°n, amennyiben azok belf√∂ld√∂n az al√°bbi kereskedŇĎkn√©l ker√ľltek v√©grehajt√°sra: Brendon baba√°ruh√°zak, Mini-Man√≥ Kft, Babaszafari Bababolt, Elef√°ni Babadiszkont, Mamas & Papas √©s megfelelnek az Erste Max Hitelk√°rtya Program R√©szv√©teli Felt√©tekben meghat√°rozott felt√©teleknek.