Bankon belüli átutalások korlátozása a hétvégén.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy technikai okokból a 2019.06.29-06.30-i hétvége folyamán a bankon belüli forint számlákra Erste NetBankon, Vállalati NetBankon és MobilBankon, Electrán indított átutalások csak a vasárnapi napon, azaz 2019. 06.30-án teljesülnek. Köszönjük a türelmet!

„A mezőgazdaság a Szívügyünk és felemelő, mikor ezt partnereink is így érzik!”

Dr. Schieber-Horváth Anita a Schieber Pincészet tulajdonosa és Schieber Markus az Aranyfürt Kft. tulajdonosa

Erste Agro Megoldások

Az agrárszektor nem csak Önnek fontos – nekünk is szívügyünk! Sőt, több annál: kiemelt stratégiai ágazat. Hiszen minden korábbinál több, sok ezermilliárd forint fejlesztési támogatással számolhatnak az iparág résztvevői a 2014-2020-as EU időszakban.

A sikeres pályázáshoz viszont elengedhetetlen a stabil pénzintézeti háttértámogatás – az Erste pedig pontosan ebben segíthet! Bankunknál korábban is nagy hagyományai voltak az agrárfinanszírozási szolgáltatásoknak, így ismerjük a felmerülő igényeket, speciális körülményeket, és ezeknek megfelelően alakítjuk ki a szektornak (így természetesen Önnek is) szóló innovatív termékeinket. Ezen termékek (számlacsomagok, hitelek, egyéb szolgáltatások) összefoglaló neve az Erste Agro Megoldások.