Az Erste Bank Hungary Zrt. 100%-os tulajdonában álló, ingatlankezeléssel és - értékesítéssel foglalkozó Erste Ingatlan Kft. 2015 év végén megvásárolta az Astorián található ikonikus irodaházat, az East-West Business Centert.

Az 1991-ben átadott irodaház, a 2008-ban végrehajtott átalakításokat követően, immáron 23.000 négyzetméternyi irodaterületet kínál 9 emeleten, valamint több mint kétszáz férőhelyes parkolási lehetőséget 2 mélygarázs szinten. A minőségi, igényes épület központi fekvése és tömegközlekedési kapcsolatai révén a belváros egyik legjobb elhelyezkedésű és méltán kedvelt irodaháza az East-West Business Center.

„Az Erste Ingatlan kiemelt célja, hogy az „A” kategóriás épület bérlői kihasználtságát továbbnövelje, a jelenlegi értékes bérlők igényeinek maximális kezelése mellett. Ez a projekt hosszú távon remek befektetési lehetőséget biztosít, és bízunk benne, hogy az Erste Ingatlan koncepciójával az épületet további neves bérlőkkel sikerül feltöltenünk” - nyilatkozta Balázs Zoltán az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője.