Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

2016 21 ÁPR.
A Wizz Air az Erste Group Immorent Laurus Irodaházának legújabb jelentős bérlője

A WIZZ AIR HUNGARY BUDAPESTI VÁLLALATI KÖZPONTJÁT A LAURUS IRODAHÁZBAN BÉRELT 3200 NÉGYZETMÉTER TERÜLETŰ IRODÁBA HELYEZI ÁT.

A Wizz Air Hungary Kft., Kelet-Közép-Európa legnagyobb fapados légitársasága 2016. március közepén a Laurus Irodaházba helyezte át budapesti vállalati központját. A Wizz Air közel 3200 négyzetméter területet bérel az osztrák Erste Csoport leányvállalata, az Erste Group Immorent Kft. fejlesztésében megvalósult irodakomplexum B épületében.

A Laurus Irodaházak stratégiai elhelyezkedése és az alkalmazott technológiai megoldások magas színvonala is gondoskodik róla, hogy az irodák és kereskedelmi egységek elegyéből álló épületkomplexum kiemelt pozíciót foglaljon el a budapesti kereskedelmi ingatlanpiacon. Közel 14 ezer négyzetméter A-kategóriás nettó bérelhető irodaterülettel, valamint kereskedelmi és vendéglátási célra felhasználható mintegy ezer négyzetméternyi alapterülettel rendelkező Laurus Irodaházak Budapest repülőtéri folyosójának és az egyik legfontosabb tranzitútvonalának kereszteződésében fekszik. Az épületegyüttes a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől és a belvárostól is egyaránt 10 perces autótávolságban van, ráadásul a közelben található a Határ úti metróállomás is.

A zárt belső teret körülölelő három épületből álló komplexum fejlett technológiai megoldásokat, rugalmas területkihasználási és bérleti konstrukciókat, megnyugtató munkakörnyezetet és számos parkolóhelyet kínál. A Laurus Irodaházak az első olyan magyarországi projektek között szerepel, amelyek 2013-ban BREEAM (zöld épület) minősítést kaptak, emellett „nagyon jó” besorolást értek el az átadást követő értékelésen.

„A zöld épületek egyik vonzerejét a környezethez való viszonyuk jelenti. Ám a Laurus Irodaházak az elhelyezkedése folytán is a legjobb választást jelentette vállalatunk számára, hiszen a budapesti repülőtértől és a belvárostól egyaránt tíz percre helyezkedik el. Mivel még több emelet is szabad az épületben, örömmel költözünk olyan irodába, amely helyet tud adni egyre növekvő és bővülő vállalkozásunknak” – jelentette ki Owain Jones, a Wizz Air vállalatirányítási igazgatója.

„A BDO nemzetközi könyvvizsgáló után a Laurus Irodaházak immár a második jelentős bérlőt üdvözölheti a Wizz Air személyében. Az épületegyüttes a bérlők számára a kiváló lokáció nyújtotta rugalmasságot, elsőrangú technikai és környezeti szabványt kínál, lehetővé téve az ideköltöző vállalkozások számára a hatékony üzletvitelt. Örömünkre szolgál, hogy egy olyan sikeres vállalkozás, mint a Wizz Air felismerte azt a minőséget, amellyel a Laurus Irodaházak kiemelkedik a budapesti ingatlanpiacon” – tette hozzá Richard Wilkinson, az Erste Csoport kereskedelmi ingatlanokért felelős igazgatja.

A sajtóközlemény elérhető honlapunkon is, a www.erstegroup.com/pressrelease címen.

További információk:

Erste Csoport, Sajtóosztály, 1100 Bécs, Am Belvedere 1