A WIZZ AIR HUNGARY BUDAPESTI VÁLLALATI KÖZPONTJÁT A LAURUS IRODAHÁZBAN BÉRELT 3200 NÉGYZETMÉTER TERÜLETŰ IRODÁBA HELYEZI ÁT.

A Wizz Air Hungary Kft., Kelet-Közép-Európa legnagyobb fapados légitársasága 2016. március közepén a Laurus Irodaházba helyezte át budapesti vállalati központját. A Wizz Air közel 3200 négyzetméter területet bérel az osztrák Erste Csoport leányvállalata, az Erste Group Immorent Kft. fejlesztésében megvalósult irodakomplexum B épületében.

A Laurus Irodaházak stratégiai elhelyezkedése és az alkalmazott technológiai megoldások magas színvonala is gondoskodik róla, hogy az irodák és kereskedelmi egységek elegyéből álló épületkomplexum kiemelt pozíciót foglaljon el a budapesti kereskedelmi ingatlanpiacon. Közel 14 ezer négyzetméter A-kategóriás nettó bérelhető irodaterülettel, valamint kereskedelmi és vendéglátási célra felhasználható mintegy ezer négyzetméternyi alapterülettel rendelkező Laurus Irodaházak Budapest repülőtéri folyosójának és az egyik legfontosabb tranzitútvonalának kereszteződésében fekszik. Az épületegyüttes a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől és a belvárostól is egyaránt 10 perces autótávolságban van, ráadásul a közelben található a Határ úti metróállomás is.

A zárt belső teret körülölelő három épületből álló komplexum fejlett technológiai megoldásokat, rugalmas területkihasználási és bérleti konstrukciókat, megnyugtató munkakörnyezetet és számos parkolóhelyet kínál. A Laurus Irodaházak az első olyan magyarországi projektek között szerepel, amelyek 2013-ban BREEAM (zöld épület) minősítést kaptak, emellett „nagyon jó” besorolást értek el az átadást követő értékelésen.

„A zöld épületek egyik vonzerejét a környezethez való viszonyuk jelenti. Ám a Laurus Irodaházak az elhelyezkedése folytán is a legjobb választást jelentette vállalatunk számára, hiszen a budapesti repülőtértől és a belvárostól egyaránt tíz percre helyezkedik el. Mivel még több emelet is szabad az épületben, örömmel költözünk olyan irodába, amely helyet tud adni egyre növekvő és bővülő vállalkozásunknak” – jelentette ki Owain Jones, a Wizz Air vállalatirányítási igazgatója.

„A BDO nemzetközi könyvvizsgáló után a Laurus Irodaházak immár a második jelentős bérlőt üdvözölheti a Wizz Air személyében. Az épületegyüttes a bérlők számára a kiváló lokáció nyújtotta rugalmasságot, elsőrangú technikai és környezeti szabványt kínál, lehetővé téve az ideköltöző vállalkozások számára a hatékony üzletvitelt. Örömünkre szolgál, hogy egy olyan sikeres vállalkozás, mint a Wizz Air felismerte azt a minőséget, amellyel a Laurus Irodaházak kiemelkedik a budapesti ingatlanpiacon” – tette hozzá Richard Wilkinson, az Erste Csoport kereskedelmi ingatlanokért felelős igazgatja.

A sajtóközlemény elérhető honlapunkon is, a www.erstegroup.com/pressrelease címen.

További információk:

Erste Csoport, Sajtóosztály, 1100 Bécs, Am Belvedere 1

Michael Mauritz
Tel: +43 50100/19603
E-Mail: michael.mauritz@erstegroup.com 

Carmen Staicu
Tel: +43 50100/11681
E-Mail: carmen.staicu@erstegroup.com

Peter Klopf
Tel: +43 50100/11676
E-Mail: peter.klopf@erstegroup.com