Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

2016 31 MÁJ.

Az Erste Bank Hungary Zrt. megvásárolja a Budapesti Értéktőzsde 2,3%-os tulajdonrészét az ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelepétől. Az Erste Bank leányvállalata– az Erste Befektetési Zrt. – révén az egyik legnagyobb és legaktívabb brókercég a Budapesti Értéktőzsdén.

„Elkötelezettek vagyunk a tőzsde meghirdetett stratégiájában, melynek révén számos újítás bevezetésére kerül, amelyek a hazai tőkepiac fejlesztését szolgálják, és amelyek megfelelő ösztönzőket biztosítanak a hazai tőzsdei kibocsátók és befektetők számára. Emellett a piaci súlyunkból adódóan a létrejövő tulajdonszerzést stratégiai befektetésnek tekintjük.”- mondta el Jelasity Radován, az Erste Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója a tranzakció kapcsán.