Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

 

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

 

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

2016 20 JÚL.
Új vezetőkkel erősít az Erste Bank

SZAKMAI KOMPETENCIÁJÁNAK FOLYAMATOS ERŐSÍTÉSÉVEL A VÁLLALATI FINANSZÍROZÁS ÜGYFÉLKÖZPONTÚ ÉS RUGALMAS SZEREPLŐJE AZ ERSTE BANK

Az Erste Bank Vállalati üzletágának erősítésére új vezetők érkeztek: június végétől Szerdahelyi Róbert az Erste Bank Kis és Középvállalatok Igazgatóságának vezető pozícióját látja el, július elejével pedig Bartha András tölti be a Nagyvállalati és Önkormányzati Ügyfelek Igazgatóságának vezetői posztját. Az új vezetők érkezése illeszkedik az Erste Bank stratégiájához, amelynek célja, hogy a vállalatok finanszírozásának meghatározó piaci szereplője legyen, ügyfélközpontú és rugalmas szolgáltatásokat nyújtva céges ügyfeleiknek. Az Erste Bank már az elmúlt időszakban is jelentősen erősítette pozícióit ezen a területen: a pénzintézet 2015-ben megháromszorozta a vállalatok számára nyújtott új hitelkihelyezést az egy évvel korábbihoz képest.

 

Szerdahelyi Róbert június végétől tölti be az Erste Bank KKV Igazgatóságának vezető pozícióját. A szakember tanulmányait agrármérnökként végezte, majd posztgraduális képzés keretében gazdasági végzettséget is szerzett 2001-ben. Egyetemi tanulmányai után mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalatok finanszírozásával kezdte banki pályafutását. 2000-ben csatlakozott a CIB Bank akkoriban alakuló KKV csoportjához, ahol néhány év kapcsolattartói munka után 5 éven át fiókvezetőként dolgozott és felelt az általa irányított bankfiókok lakossági és KKV üzleti teljesítményéért. 2006-tól KKV értékesítési vezetőként dolgozott, és 33 bankfiók KKV munkáját irányította, majd 2009 végétől régióvezetői pozícióban folytatta munkáját.

„Az Erste Bank lendületesen fejlődik a vállalati finanszírozás területén, megtisztelő, hogy részt vehetek benne, illetve én is hozzájárulhatok ehhez a dinamikus bővüléshez”– mondta a kinevezéssel kapcsolatban Szerdahelyi Róbert, az Erste Bank KKV Igazgatóságának új vezetője. A bank szakmai kompetenciájának erősítésével a vállalkozások hiteles és szakértő partnere tud lenni, és képes összetett tanácsadást biztosítani a kkv-knak. Jó példa erre az agrárium területén a tavaly tavasszal létrehozott Agrár Kompetencia Központ, amely az agrárhitelezésben már felhalmozott tapasztalatokat egyfajta agrár-tudásbázisként összesíti. A központban dolgozó szakemberek a pénzügyek mellett jártasságot szereznek a mezőgazdaságban, így jobban megértik a szektorban tevékenykedő ügyfelek problémáit. Szintén fontos fejlesztése az Erste Banknak, hogy kiépítette az AgriNetwork speciális finanszírozási hálózatát, amely összekapcsolja azokat a tanácsadókat, akik dedikált kapcsolattartóként a mezőgazdasági szempontból jelentős megyékben és megyeszékhelyeken dolgoznak. Ezek a szakemberek a pénzügyek mellett jártasak a mezőgazdaságban is, így jobban megértik a szektorban tevékenykedő ügyfelek problémáit.

Bartha András július elejétől tölti be az Erste Bank Nagyvállalati és Önkormányzati Ügyfelek Igazgatóságának vezető pozícióját. Alapdiplomáját a svájci American College of Switzerland intézményben szerezte meg 1994-ben pénzügy-számvitel szakon. MBA fokozatát 2003-ban a CEU-n szerezte bank és finanszírozás szakirányon. Pályafutását 1994-ben a CIB Banknál kezdte, majd az ABN AMRO vállalati pénzügyek osztályán tanácsadóként folytatta, ahol vállalat felvásárlásokkal foglalkozó tanácsadóként tevékenykedett. Később az MKB Bank nagyvállalati területén, mint osztályvezető dolgozott. 2007 és 2013 között a CALYON, később Credit Agricole Bankban a vállalati és strukturált finanszírozási üzletágat vezette. 2013 óta a Sberbank vállalati üzletágát vezette. „Örülök, hogy az elkövetkezendő években részt vehetek az Erste Bank nagyvállalati és önkormányzati területen történő munkájában. Célunk, hogy a magyar piacon meghatározó szereplővé váljunk a nagyvállalati és önkormányzati szektorban is” – mondta a kinevezésével kapcsolatban Bartha András, az Erste Bank Nagyvállalati és Önkormányzati ügyfelek Igazgatóságának vezetője.