Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

2016 05 DEC.
Az Erste lett az év Ingatlan Finanszírozó bankja 2016-ban

Az Erste Bank-ot választották meg az év Ingatlan Finanszírozó bankjának a Construction & Investment Journal (CIJ) Awards Hungary 2016 díjátadó ünnepségén, amit a Ritz Carlton Hotelben rendeztek meg. A CIJ által létrehozott díj a legrégibb és legrangosabb szakmai elismerés a régiós kereskedelmi ingatlanpiacon, ahol a piac legkiemelkedőbb teljesítményei kerülnek megmérettetésre. Az idén először kiosztott „Bank Team of the Year” címet öt bank közül az Erste nyerte el, melyet a magyar ingatlanpiaci szakma meghatározó szereplőiből álló zsűri választott meg.

„Első sorban ügyfeleinknek és az ingatlanos szakmának szeretnénk köszönetet mondani a díjért, de természetesen az ingatlanos csapatunk és a teljes bank szakmai támogatása nélkül ezt nem tudtuk volna kiérdemelni. Úgy gondolom, hogy a sikerünk kulcsa az, hogy teljes körű megoldást tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, ahol az Erste Bank finanszírozási és egyéb banki szoláltatásait az Erste Ingatlan Kft. további megoldásokkal egészíti ki. A Bank egy éve kezdett el egy új irány mentén dolgozni, ennek eredményeképp lehettünk az „Év ingatlan finanszírozó bankja” - mondta el a díj kapcsán Balázs Zoltán, az Ingatlan&Strukturált Finanszírozás igazgatója valamint az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője.