Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2019. december 7. 22:00 óra és 2019. december 8. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste MobilBank, Vállalati NetBank, Electra, Erste TeleBank, Weboldal szolgáltatások, internetes vásárlást ellenőrző sms-kód, sms szolgáltatások) működését is befolyásolja. 2019. december 5-én 8:00 és 17:00 között az API csatorna (web interfész) működése szünetel.

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday and Monday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:

Between 10 p.m. on December 7, 2019 and 8 a.m. on December 8, 2019 the operation of Erste Retail and Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, Erste Telebank, Website service, 3D Secure code, text message service will be suspended. Futhermore the API channel will be suspended between 8:00 and 17:00 on December 5, 2019.

A részletekért kattintson!/Please click here for details

2016 05 DEC.
Az Erste lett az év Ingatlan Finanszírozó bankja 2016-ban

Az Erste Bank-ot választották meg az év Ingatlan Finanszírozó bankjának a Construction & Investment Journal (CIJ) Awards Hungary 2016 díjátadó ünnepségén, amit a Ritz Carlton Hotelben rendeztek meg. A CIJ által létrehozott díj a legrégibb és legrangosabb szakmai elismerés a régiós kereskedelmi ingatlanpiacon, ahol a piac legkiemelkedőbb teljesítményei kerülnek megmérettetésre. Az idén először kiosztott „Bank Team of the Year” címet öt bank közül az Erste nyerte el, melyet a magyar ingatlanpiaci szakma meghatározó szereplőiből álló zsűri választott meg.

„Első sorban ügyfeleinknek és az ingatlanos szakmának szeretnénk köszönetet mondani a díjért, de természetesen az ingatlanos csapatunk és a teljes bank szakmai támogatása nélkül ezt nem tudtuk volna kiérdemelni. Úgy gondolom, hogy a sikerünk kulcsa az, hogy teljes körű megoldást tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, ahol az Erste Bank finanszírozási és egyéb banki szoláltatásait az Erste Ingatlan Kft. további megoldásokkal egészíti ki. A Bank egy éve kezdett el egy új irány mentén dolgozni, ennek eredményeképp lehettünk az „Év ingatlan finanszírozó bankja” - mondta el a díj kapcsán Balázs Zoltán, az Ingatlan&Strukturált Finanszírozás igazgatója valamint az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője.