Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

2016 05 DEC.
Az Erste lett az év Ingatlan Finanszírozó bankja 2016-ban

Az Erste Bank-ot választották meg az év Ingatlan Finanszírozó bankjának a Construction & Investment Journal (CIJ) Awards Hungary 2016 díjátadó ünnepségén, amit a Ritz Carlton Hotelben rendeztek meg. A CIJ által létrehozott díj a legrégibb és legrangosabb szakmai elismerés a régiós kereskedelmi ingatlanpiacon, ahol a piac legkiemelkedőbb teljesítményei kerülnek megmérettetésre. Az idén először kiosztott „Bank Team of the Year” címet öt bank közül az Erste nyerte el, melyet a magyar ingatlanpiaci szakma meghatározó szereplőiből álló zsűri választott meg.

„Első sorban ügyfeleinknek és az ingatlanos szakmának szeretnénk köszönetet mondani a díjért, de természetesen az ingatlanos csapatunk és a teljes bank szakmai támogatása nélkül ezt nem tudtuk volna kiérdemelni. Úgy gondolom, hogy a sikerünk kulcsa az, hogy teljes körű megoldást tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, ahol az Erste Bank finanszírozási és egyéb banki szoláltatásait az Erste Ingatlan Kft. további megoldásokkal egészíti ki. A Bank egy éve kezdett el egy új irány mentén dolgozni, ennek eredményeképp lehettünk az „Év ingatlan finanszírozó bankja” - mondta el a díj kapcsán Balázs Zoltán, az Ingatlan&Strukturált Finanszírozás igazgatója valamint az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője.