Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

2017 07 MÁRC.
A vártnál kisebb lendületet vett az ipar januárban

Az ipari termelés volumene 6,5%-kal (év/év) nőtt januárban. A növekedési ütem első látásra meggyőzőnek tűnik, azonban fontos figyelembe venni, hogy a lendület elsősorban annak köszönhető, hogy idén januárban kettővel több munkanap volt tavaly januárhoz képest. A munkanapok hatását kiszűrve azonban látszik, hogy az ipari teljesítmény szerényebb ütemben tudott csak bővülni, 1,6%-kal (év/év), míg decemberhez képest 0,1%-kal csökkent a termelés. A beszerzési menedzser indexek továbbra is arra utalnak, hogy a következő hónapokban folytatódhat az ipari termelés növekedése. Becslésünk szerint idén 3-4%-kal bővülhet az ipari termelés volumene.