Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

2017 22 MÁJ.
Mikróban is erősít az Erste: új vezető és új számlacsomag

Új vezető irányítja május közepétől az Erste Bank mikrovállalkozásokkal foglalkozó területét. Az Erste termékfejlesztésben is erősít, bevezette a Smart számlacsomagot, amelynek havidíja alkalmazkodik a vállalkozások változó havi forgalmához, és több kedvezményt is tartalmaz.

Erdei Zsuzsát nevezték ki május közepétől az Erste Bank Hungary mikro szegmensének vezetőjévé. A szakember a Budapest Banktól érkezett az Erstéhez, ahol 23 évet dolgozott. A felsőfokú államigazgatási és bankszakmai végzettségű Erdei Zsuzsa az elmúlt tíz évben az ottani mikro szegmens csapatát vezette, zöldmezős fejlesztésként létrehozva az értékesítési és kiszolgálási modellt, amelynek révén a harmadik legnagyobb piaci részesedést érték el. Számos ügyféligényekkel találkozó, innovatív termék bevezetése fűződik a nevéhez. Az Erste Banknál is egy új termékkel debütál, hiszen májusban vezették be az alapvetően mikrovállalkozásokat megcélzó Smart számlacsomagot.

Erdei Zsuzsa szerint az Erste Smart Számlacsomag azoknak a vállalkozásoknak szól, akik szeretik az egyszerű és átlátható megoldásokat. A számlaforgalomtól függő havi csomagdíj korlátlan számú interneten keresztül indított eseti forint átutalást tartalmaz bankon belül vagy kívül, amelyekért kizárólag a pénzügyi tranzakciós illeték mértékével megegyező banki díjat kell fizetni. Ugyanezzel a kedvezményes díjjal teljesülnek a csoportos beszedések, az internetbank pedig havidíj-mentes. Az ügyfeleknek minden hónap első készpénzfelvétele kedvezményes, ráadásul nem kell megfizetni az első dombornyomott Visa Business vagy Mastercard Business kártya kibocsátási díját sem, mellyel országszerte 405 Erste Bank ATM-ből lehet készpénzt felvenni.

A számlacsomag további előnye, hogy nincs számlanyitási vagy számlavezetési díj, a havi csomagdíj rugalmasan követi az ügyfél számlaforgalmát: az ügyfél mindig a számára legkedvezőbb mértékű díjat fizeti, a számlanyitás hónapban pedig 0 Ft a havi csomagdíj.

Budapest, 2017. május 22.