Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2019. december 7. 22:00 óra és 2019. december 8. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste MobilBank, Vállalati NetBank, Electra, Erste TeleBank, Weboldal szolgáltatások, internetes vásárlást ellenőrző sms-kód, sms szolgáltatások) működését is befolyásolja. 2019. december 5-én 8:00 és 17:00 között az API csatorna (web interfész) működése szünetel.

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday and Monday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:

Between 10 p.m. on December 7, 2019 and 8 a.m. on December 8, 2019 the operation of Erste Retail and Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, Erste Telebank, Website service, 3D Secure code, text message service will be suspended. Futhermore the API channel will be suspended between 8:00 and 17:00 on December 5, 2019.

A részletekért kattintson!/Please click here for details

2017 03 AUG.
Megtartotta az ütemét a kiskereskedelmi forgalom bővülése júniusban

Júniusban elérte az 5,5%-os éves növekedési ütemet a kiskereskedelmi forgalom. A júniusi tempó meghaladta a várakozásokat. Így az első félévben 4%-kal növekedett a kiskereskedelmi forgalom, ami alapvetően összhangban van a várakozásunkkal. Arra számítunk, hogy ez a tempó az év végéig megmarad, sőt akár kismértékben tovább erősödhet.

Mindhárom fő termékcsoport hozzájárult a kiskereskedelmi forgalom júniusi teljesítményéhez, hiszen az élelmiszer termékek forgalma 4,1%-kal, a nem-élelmiszer csoport forgalma 8,5%-kal, az üzemanyag forgalom pedig 5,1%-kal bővült. A kiskereskedelmi forgalom növekedését segítette a reálbérek dinamikus bővülése, illetve az is, hogy a vásárlási kedv fokozatosan erősödik, melyet a különböző fogyasztói bizalmi mutatók is tükröznek.

Az első féléves kiskereskedelmi adatok megerősítik a várakozásunkat, hogy a belső kereslet erősödése fontos eleme lesz a GDP növekedésnek idén. Becslésünk szerint a gazdaság 3,7%-kal bővülhet, az infláció pedig átlagosan 2,2% lehet 2017-ben, míg az alapkamat változatlan marad.