Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

2017 04 AUG.
Jó első félévet zárt az ipar

A májusihoz hasonlóan 6% feletti éves ütemmel bővült az ipari termelés a munkanaphatástól tisztított adatok alapján. A kiigazítatlan termelési adatok 4%-os éves növekedést tükröztek. Havi összevetésben, májushoz képest 1,2%-kal csökkent a termelés volumene, a szezonális hatásoktól szűrt mutató szerint.

Összességében jó első félévet zárt a magyar ipar, hiszen az első félévben látott éves növekedési ütem átlagosan 5,6% volt. Véleményünk szerint ez az érték azt jelzi, hogy a magyar ipar eddig képes volt profitálni a fellendülő európai konjunktúrából. A beszerzési menedzserindexek, illetve bizalmi indexek arra engednek következtetni, hogy a következő hónapokban is folytatódhat az ipari termelés bővülése. Az év egészében 5-6% körül alakulhat az ipari termelés növekedési üteme.