Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2019. december 7. 22:00 óra és 2019. december 8. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste MobilBank, Vállalati NetBank, Electra, Erste TeleBank, Weboldal szolgáltatások, internetes vásárlást ellenőrző sms-kód, sms szolgáltatások) működését is befolyásolja. 2019. december 5-én 8:00 és 17:00 között az API csatorna (web interfész) működése szünetel.

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday and Monday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:

Between 10 p.m. on December 7, 2019 and 8 a.m. on December 8, 2019 the operation of Erste Retail and Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, Erste Telebank, Website service, 3D Secure code, text message service will be suspended. Futhermore the API channel will be suspended between 8:00 and 17:00 on December 5, 2019.

A részletekért kattintson!/Please click here for details

2017 19 SZEPT.
Újra a gázra lépett a Magyar Nemzeti Bank

Megint a lazítás útjára lépett a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a mai kamatdöntő ülés alkalmával, annak ellenére, hogy a jegybanki alapkamat változatlan maradt. Az alapkamat már jó ideje elvesztette irányadó jellegét, hiszen a bankközi kamatok, valamint a kincstárjegy hozamok jelentősen alatta tartózkodnak. Ezúttal az MNB az egynapos betéti kamatot csökkentette -0,05%-ról (mínusz!) -0,15%-ra. Úgy véljük, hogy egy újabb lazítási ciklus vette kezdetét, ami a következő hónapokban is folytatódni fog. A három órakor érkező közleményre érdemes lesz figyelni, hogy miként értékeli az inflációs és növekedési kilátásokat a Monetáris Tanács (MT), illetve hogy milyen szempontok mentén milyen átfogó lépéseket tesz az MT a pénzügyi kondíciók további enyhítésért.