Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2019. december 7. 22:00 óra és 2019. december 8. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste MobilBank, Vállalati NetBank, Electra, Erste TeleBank, Weboldal szolgáltatások, internetes vásárlást ellenőrző sms-kód, sms szolgáltatások) működését is befolyásolja. 2019. december 5-én 8:00 és 17:00 között az API csatorna (web interfész) működése szünetel.

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday and Monday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:

Between 10 p.m. on December 7, 2019 and 8 a.m. on December 8, 2019 the operation of Erste Retail and Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, Erste Telebank, Website service, 3D Secure code, text message service will be suspended. Futhermore the API channel will be suspended between 8:00 and 17:00 on December 5, 2019.

A részletekért kattintson!/Please click here for details

2017 06 OKT.
Augusztusban szépített az ipari termelés

A váratlanul gyenge júliusi ipari termelés adatot követően, augusztusban már újra egy meggyőzőbb teljesítményt láthattunk. Míg júliusban az éves adatok stagnálást tükrözték, addig augusztusban 6,8%-kal nőtt az ipari kibocsátás.A havi változást tükröző adatok azt jelezték, hogy júniusban és júliusban is jelentősen csökkent az ipari kibocsátás, augusztusban viszont már újra növekedést mutattak.Az éves és a havi növekedési ütemek nagymértékű változékonyságát valószínűleg az okozza, hogy az autóipari gyártókapacitások milyen időközökkel állnak le, illetve indulnak újra. Véleményünk szerint a szeptemberi adat még nagy változékonyságot mutathat, viszont a harmadik negyedév végére stabilizálódhat az ipari teljesítmény és azt követően folytatódhat az év első felében látott fokozatos felívelés. Az év egészében 4-5% körül alakulhat az ipari termelés bővülése.