Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

2017 06 OKT.
Augusztusban szépített az ipari termelés

A váratlanul gyenge júliusi ipari termelés adatot követően, augusztusban már újra egy meggyőzőbb teljesítményt láthattunk. Míg júliusban az éves adatok stagnálást tükrözték, addig augusztusban 6,8%-kal nőtt az ipari kibocsátás.A havi változást tükröző adatok azt jelezték, hogy júniusban és júliusban is jelentősen csökkent az ipari kibocsátás, augusztusban viszont már újra növekedést mutattak.Az éves és a havi növekedési ütemek nagymértékű változékonyságát valószínűleg az okozza, hogy az autóipari gyártókapacitások milyen időközökkel állnak le, illetve indulnak újra. Véleményünk szerint a szeptemberi adat még nagy változékonyságot mutathat, viszont a harmadik negyedév végére stabilizálódhat az ipari teljesítmény és azt követően folytatódhat az év első felében látott fokozatos felívelés. Az év egészében 4-5% körül alakulhat az ipari termelés bővülése.