A Sberbank Magyarország Zrt. újabb 5 éves bérleti szerződést írt alá Budapest ikonikus irodaházának, az East-West Business Center irodáinak bérléséről. A Sberbank Magyarország Zrt. , mint az irodaház bérlője,  az új bérleti szerződéssel az irodaházon belül korábban bérelt területek mellett további közel 1800 m2 terület bérléséről állapodott meg az Erste Ingatlan Kft-vel.

Szabó Richard, a Sberbank Magyarország Zrt. vezérigazgatója  elmondta - „A korábbi évek tapasztalatai alapján elégedettek vagyunk az irodaház szolgáltatásaival. Az épület központi elhelyezkedésének köszönhetően jó megközelítést biztosít munkavállalóink és partnereink számára tömegközlekedéssel és autóval egyaránt.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Sberbank Magyarország Zrt. a többéves jó együttműködés alapján ismét bizalmat szavazott irodaházunknak és jelenlegi bérleményét újabb területekkel bővítette. A múlt év során cégünk jelentős beruházással megújította az épület közösségi tereit, valamint számos szolgáltatást vezetett be a bérlők kényelmének érdekében.” – emelte ki Balázs Zoltán, az irodaházat tulajdonló Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője.

Az East-West Business Center irodaházról
Az Erste Ingatlan Kft. 2015. decemberében vásárolta meg a 23 000 m2 bérelhető területtel és 222 parkolóhellyel rendelkező „A” kategóriás irodaházat, mely számos nemzetközi cégnek és kereskedelmi márkának ad otthont. A 2017. év végi felújításnak köszönhetően a közösségi terek (recepció, lobby, liftelőterek és folyosók) esztétikailag és műszakilag is megújultak. Kialakításra került egy 100 férőhelyes kerékpártároló, zuhanyzóval és öltözőszekrényekkel ellátott öltözőhelyiség, valamint egy zöld belső terasz is. Ezzel modern enteriőrt és kellemes atmoszférát biztosítva az irodaház bérlői számára.