Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

2018 10 JÚN.
Üzleti elemzések 536 millió euró volt a külkereskedelmi mérleg hiánya áprilisban

Nyeste Orsolya, szenior makrogazdasági elemző:

Szintén ma tette közzé a KSH az előzetes áprilisi külkereskedelmi mérleg adatokat. A mérleg többlete 536 millió euró volt, ami elmaradt a várttól. Az export euróban számolva éves szinten 10,7%-kal, az import pedig 15,7%-kal nőtt. Az elkövetkező hónapokban a havi szintű külkereskedelmi mérleg többletek lassú csökkenését várjuk.

+36-1-268-4428