Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

2018 10 JÚN.
Üzleti elemzések 536 millió euró volt a külkereskedelmi mérleg hiánya áprilisban

Nyeste Orsolya, szenior makrogazdasági elemző:

Szintén ma tette közzé a KSH az előzetes áprilisi külkereskedelmi mérleg adatokat. A mérleg többlete 536 millió euró volt, ami elmaradt a várttól. Az export euróban számolva éves szinten 10,7%-kal, az import pedig 15,7%-kal nőtt. Az elkövetkező hónapokban a havi szintű külkereskedelmi mérleg többletek lassú csökkenését várjuk.

+36-1-268-4428