Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 03. 27. 22:00 óra és 2020. 03. 28. 02:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on March 27, 2020 and 2 a. m. on March 28, 2020 the operation of digital services will be suspended.

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Nyeste Orsolya, szenior makrogazdasági elemző:

Ma reggel tette közzé a KSH az előzetes május külkereskedelmi mérleg adatokat. A mérleg többlete 577 millió euró volt, ami elmaradt a várttól. Az export euróban számolt értéke 0,1%-kal csökkent éves szinten, míg az importé 2,9%-kal emelkedett.

Az elkövetkező hónapokban a havi szintű külkereskedelmi mérleg többletek további lassú csökkenését várjuk.

+36-1-268-4428