Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

A részletekért kattintson!/Please click here for details

Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója kapta az Év bankára elismerést a Mastercard – év bankja 2018 versenyen. Ezzel a díjjal a bankszakma saját körein belül ismeri el a kiemelkedő teljesítményt, hiszen a kategória győztesét a bankok vezetői választják ki maguk közül – fogalmazott közleményében a Mastercard.

– Az év bankára elismerést ugyan egy személynek adják, de szerintem az egész banknak szól. Az Erste Bank teljes csapatának sikere ez a díj, amelynek plusz súlyt ad, hogy a versenytársak ítélik oda – értékelte az elismerést Jelasity Radován. Az Erste Bank Hungary az elmúlt évben elért rekordnyereség után az idén tovább tudta növelni bevételeit, mivel megduplázta új lakossági kihelyezését és közel 50 százalékkal emelte az új vállalati hitelek folyósítását az előző évhez képest. Jövőre is a piaci átlag feletti ütemű növekedést tervezünk, miközben folyamatosan korszerűsítjük fiókhálózatunkat és a digitális csatornákat az ügyfelek minél jobb kiszolgálása érdekében – tette hozzá az elnök vezérigazgató.

A Mastercard – év bankja versenyben tíz kategóriában indulhattak a Magyarországon lakossági szolgáltatást nyújtó kereskedelmi bankok. A hangsúly minden évben a lakossági szolgáltatásokon van, ezen belül is az ügyfélbarát, innovatív megoldások elismerése a fő a cél. Összesen 71 pályázat érkezett 12 pénzintézettől, amelyeket egy előre meghatározott szempontrendszer alapján kilenc különálló szakzsűri összesen 68 szakértője értékelt.

Az Erste Bank hagyományosan jól teljesít a Mastercard – év bankja megmérettetéseken. Az év bankja kategóriában az Erste Bank idén a harmadik helyen végzett, és 2017-ben is a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel a pénzintézet, míg 2016-ban a második helyet szerezte meg az Erste Bank.