Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 03. 27. 22:00 óra és 2020. 03. 28. 02:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on March 27, 2020 and 2 a. m. on March 28, 2020 the operation of digital services will be suspended.

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Mától az Erste Bank Hungary ügyfelei is elérhetik az Apple Pay-t, az egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos mobilfizetési megoldást.

Az Apple Pay alapja a biztonság és az adatok védelme. Akár hitel-, akár betéti kártyával használják az Apple Pay-t, a készülék a kártya számát soha nem tárolja sem az eszközön, sem az Apple szervereken. Ehelyett egy egyedi, készülékspecifikus számot rendel a kártyához, melyet titkosítva és biztonságosan ment az eszköz Biztonsági Elemei között. Minden tranzakciónál egyedi, egyszer használatos dinamikus biztonsági kódot használ, az Apple a fizetés során sem osztja meg a kártyaszámokat a kereskedőkkel.

Az Apple Pay könnyen aktiválható és a felhasználók minden olyan előnyt, akciót és pontgyűjtési lehetőséget kihasználhatnak vele, melyek a betéti- vagy hitelkártyás vásárlásokhoz járnak. Az üzletekben az Apple Pay iPhone SE, iPhone 6 vagy annál újabb telefonokkal és az Apple Watch-csal használható.

Az online vásárlás az alkalmazásokban és az Apple Pay-t támogató weboldalakon is rendkívül egyszerű: csak a Touch ID ujjlenyomat-azonosítóra van szükség, vagy elég duplán kattintani az oldalsó gombra és egy gyors pillantást vetni az iPhone X-re az arcfelismeréshez. Nincs szükség új felhasználói fiókra, nem kell űrlapokat töltögetni. Elegendő, ha az Apple Pay használatához kitöltöttük a szállítási és számlázási információkat. Ha Safariban vagy az applikációkban vásárolunk, az Apple Pay működni fog az iPhone 6-on és annál újabb telefonokon, az iPhone SE, az iPad Pro, az 5. generációs iPad, az iPad Air 2 és az iPad mini 3, valamint az ezeknél újabb készülékeken.

Használhatjuk az Apple Pay-t a Safari böngészővel történő online vásárlások során bármely 2012 utáni, MacOS Sierra rendszert futtató Mac-en, ahol a fizetést az iPhone 6-os vagy annál újabb verziójú telefonnal vagy az Apple Watch-csal erősíthetjük meg, illetve az új MacBook Pro esetén a Touch ID-val.

Az Erste és ügyfelei számára az Apple Pay bevezetése rég várt lépés, hiszen MobilBank alkalmazást használó ügyfeleinek körében másfélszer nagyobb – mintegy harmada a teljes felhasználók között – az iPhone aránya, mint a magyar okostelefon tulajdonosok esetében – hangsúlyozta Harmati László, a pénzintézet lakossági vezérigazgató helyettese. Hozzátette: a bank törekszik arra, hogy ügyfeleinek teljes körű szolgáltatásokat kínáljon, így a választott kártyatársaságtól függetlenül élvezhetik a gyors és kényelmes fizetési mód előnyeit. Az Erste büszke arra, hogy ügyfeleinek több mint a fele kifejezetten érdeklődik a technikai újdonságok iránt, folyamatos fejlesztéseivel ezért leginkább az ő igényeiknek kíván megfelelni – tette hozzá Harmati László.

Az Apple Pay-ről további információ: http://www.apple.com/apple-pay