Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2019. május 24-26. között tervezett, a Bankok számára kötelezően előírt rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (NetBank, Electra, mobilalkalmazások, TeleBank) működését is
befolyásolja.

Please note, that due to system maintenance Works during the weekend  of 24-26 of May, 2019 the Erste NetBank, NetBank for Corporate Customers and MobilBank operation may be suspended. The maintenance and developments are also for your future convenience. Thank you for your patience and understanding.

A részletekért kattintson! / Please click for more details

2019 01 FEBR.
Sajtóközlemények Határidős díjeső az Erste Befektetési Zrt-nek

Sorozatban harmadszor nyerte el az Erste Befektetési Zrt. az év legnagyobb forgalmú határidős BUX index-kereskedő cége, valamint az év legnagyobb forgalmú határidős részvénykereskedő cége kitűntető címeket a Budapesti Értéktőzsde BÉT Legek gáláján. Az előző év kiemelkedő teljesítményeit díjazó eseményen az Erste hagyományosan az elsők között szerepel, folyamatosan dobogós az év legnagyobb forgalmú részvénykereskedő cége kategóriában is, míg 2017-ben az év befektetési szolgáltatójának is választotta a zsűri a magyar tőkepiac érdekében kifejtett munkát is elismerve.